Arama sonuçları: *

1. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

Evden almıyor. Hepsiburada tarafından kaynaklı her sorunuma yardımcı oldular ama claws tarafı yardımcı olmadı hiçbir türlü. Üstüne gamepadim hala onlarda
  2. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

Garantiye göndermek için talep açtım 2 sefer verdikleri kargo kodu geçersizdi. Mail attım ulaşamadım. Sonra Hepsiburada destek markanın adresibi verdi. İçine herşeyi detaylı bir şekilde yazdığım bir not ve adresimi koydum. Marka kargo gidince bana ulaşıp kargo ücretini ödemezsem ürünü teslim...
  3. NordaN

Valorant banlı anakart ile LoL oynayabilir miyim?

Attım ticket ban 4 aylık atılmış zamanında biteli baya olmuş yani
  4. NordaN

1 yıldan fazla oldu alalı. Aldığım zaman liseye gidiyordum daha yarı yıl tatilinden önceydi. 1 yılı geçmiş her türlü
  5. NordaN

Sırf LoL oynamak için o kadar verimi kaybetmeyi göze almam büyük ihtimalle. Yinede teşekkürler
  6. NordaN

Merhabalar değerli forum üyeleri. Geçtiğimiz yıl kendime uygun fiyatlı 2. El bir anakart almıştım ama satıcısı valorant banlı olduğunu söylemişti. Zaten riot oyunları oynamadığım için çok umursamamıştım o zaman. Fakat şuan arkadaşlarım LoL oynamaya çağırıyorlar. Acaba bu ban lolde bir problem...
  7. NordaN

Yenilenmiş PS4 Kolu alınır mı?

yarın gaming gecesinde bakarım 1500 e gelirse alabilirim gibi
  8. NordaN

1.5 zorlarım ama o zaman 1 hafta sonra filan alabilirim
  9. NordaN

taş çatlasın 1k bütçem var. 2. el veya sıfır fark etmez
  10. NordaN

pc de kullanacağım. sadece fc 26 oynuyorum başka bir oyun oynamıyorum gamepadle
  11. NordaN

Merhabalar değerli forum üyeleri. uzun zamandır kullandığım replika ps4 kolum bozulduğu için yeni kol bakıyorum ama pek fazla bir bütçem yok. pc de fc 26 oynamak için kullanıyorum başka bir şey oynamıyorum. trendyolda %20 indirim kuponum olduğu için oradan bakıyordum ve yenilenmiş dualshock 4 v2...
  12. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

onarım/değişim talebi açtım
  13. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

Yazılımı yok. Bulunduğu ortamda her zaman normal oda sıcaklığı
  14. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

Daha 20-25 gün filan oldu alalı bende anlamadım durduk yere oldu. Daha bu sabah düzgündü dışarı çıktım eve geldim böyle. Evde başka kimsede yok ki bir şey yaptılar diyeyim
  15. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

Bende anlamadım Hall effect ama sabah düzgündü şimdi birden böyle oldu
  16. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

Malesef düzelmedi
  17. NordaN

Gamepad Drift yapıyor

Merhabalar değerli forum üyeleri, Geçtiğimiz ay Hepsiburada’daki indirimlerden faydalanıp Claws Tactical Mortal gamepad aldım. Şimdiye kadar bir sorunu yoktu; taş çatlasın 1 aydır 3-4 sefer kullandım. Sağ analog birden drift yapmaya başladı. Bunun bir çözümü yok mudur acaba? Çünkü daha 1 ay...
  18. NordaN

2060 Super VS 3060 8gb

Merhabalar değerli forum üyeleri. Kendime yeni bir ekran kartı alacağım ama biraz kararsız kaldım. 2060 Super 8gb kartlar 6K fiyata satılıyor temizleri. 3060 8gb ise 8k fiyattan başlıyor. Performans olarak çok minimal farklar var aralarında. Fazladan 2k verip 3060 8gb mı almalıyım yoksa 2060...
  19. NordaN

Yardım Dragos 500hz monitör alınır mı?

Demek ki yazan birileri varmış
  20. NordaN

Yardım Dragos 500hz monitör alınır mı?

Yapay zekaya düzeltmedim ki 😄. Galiba yazmış tarzımdan dolayı öyle söylediniz.
Geri