Gittim eski kasamın egzoz fanını söküp taktım kart 75 dereceyi geçmiyor şuan. Önceden 83 oluyordu. Eski fanı çıkarıp fan yuvasının üzerine taktım. Biraz büyük gözüküyor ama iş görüyor genel olarak.
Yani hocam aktif olarak profesyonel seviyede CS oynuyorum ve sezon ortası olduğu için bütçemi zorlamayacak hızlı çözümler biraz daha işime yarayacaktır şu etapta. Yeni bir karta geçmek bütçemi biraz zorlayabilir. Kasamda 6 adet fan var 2 tanesini karta takıp yeni fan alana kadar o şekilde...
Merhabalar değerli forum üyeleri
Palit dual rtx 2060 Super ekran kartımın 1 adet fanı bozuldu ve yedek fan alacaktım ama ne kadar arasamda Türkiye'de bulamadım malesef. Farklı model palit kartlarda aynı fanların kullanıldığını öğrendim ama yine bulamadım fanlarını
Zaten kartım 2 fanlıyken bile...
Merhaba değerli forum üyeleri. NVIDIA driveri üzerinden yaptığım renk ayarlarım oyunu açınca 10-15 saniye gözüküyor ama sonrasında default renklere dönüyor. Oyunda default masaüstünde filan NVIDIA'dan yaptığım ayarlar gözüküyor. Bunu nasıl çözebilirim acaba?
Driver sürümü 596.49.
Kullandığım...
Aslında kafam bi yandan 450sr a da kaymıyor değil hocam. Ama onu kullanabilir miyim bilmiyorum. Çünkü daha önce 200cc tecrübem tek var ama kullanmayalı 3 4 yıl oluyor
Merhabalar değerli forum üyeleri. Geçtiğimiz günlerde kendime bir motorsiklet almaya karar verdim. Ve bunun sonucunda sıfır 250sr mı yoksa 2. El 2020-2017 model r25 mi kararsız kaldım.
Yıllar öncesinden rs200 kullanıyordum ve bazı sebeplerden satmıştım. Şimdi tekrardan bir motorsiklet almak...
Evden almıyor. Hepsiburada tarafından kaynaklı her sorunuma yardımcı oldular ama claws tarafı yardımcı olmadı hiçbir türlü. Üstüne gamepadim hala onlarda
Garantiye göndermek için talep açtım 2 sefer verdikleri kargo kodu geçersizdi. Mail attım ulaşamadım. Sonra Hepsiburada destek markanın adresibi verdi. İçine herşeyi detaylı bir şekilde yazdığım bir not ve adresimi koydum. Marka kargo gidince bana ulaşıp kargo ücretini ödemezsem ürünü teslim...