Evden almıyor. Hepsiburada tarafından kaynaklı her sorunuma yardımcı oldular ama claws tarafı yardımcı olmadı hiçbir türlü. Üstüne gamepadim hala onlarda
Garantiye göndermek için talep açtım 2 sefer verdikleri kargo kodu geçersizdi. Mail attım ulaşamadım. Sonra Hepsiburada destek markanın adresibi verdi. İçine herşeyi detaylı bir şekilde yazdığım bir not ve adresimi koydum. Marka kargo gidince bana ulaşıp kargo ücretini ödemezsem ürünü teslim...
Merhabalar değerli forum üyeleri. Geçtiğimiz yıl kendime uygun fiyatlı 2. El bir anakart almıştım ama satıcısı valorant banlı olduğunu söylemişti. Zaten riot oyunları oynamadığım için çok umursamamıştım o zaman. Fakat şuan arkadaşlarım LoL oynamaya çağırıyorlar. Acaba bu ban lolde bir problem...
Merhabalar değerli forum üyeleri. uzun zamandır kullandığım replika ps4 kolum bozulduğu için yeni kol bakıyorum ama pek fazla bir bütçem yok. pc de fc 26 oynamak için kullanıyorum başka bir şey oynamıyorum. trendyolda %20 indirim kuponum olduğu için oradan bakıyordum ve yenilenmiş dualshock 4 v2...
Daha
20-25 gün filan oldu alalı bende anlamadım durduk yere oldu. Daha bu sabah düzgündü dışarı çıktım eve geldim böyle. Evde başka kimsede yok ki bir şey yaptılar diyeyim