Arama sonuçları: *

1. ahmetaydogan

F1 İzlemeye Nerden Başlanmalı?

F1 izlemeye başlamak istiyorum ama öncelikle neleri izlemem gerekiyor mantığını falan öğrenmek için
  2. ahmetaydogan

İnternet kafe için ekipman

Merhaba arkadaşlar.İnternet kafe açıyorum ve hangi ekipmanı alacağıma karar veremedim.20 adet 144hz 10 adet 240hz monitör almayı planlıyorum.240hz monitör olanları vip masa gibi düşünebilirsiniz ekipmanları biraz daha iyi olacak yani.Gittiginiz kafelerdeki beğendiniz ekipmanları veya kendi...
  3. ahmetaydogan

İnternet Kafe için Bilgisayar

Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi internet kafe açmayı planlıyorum.Birkaç bilgisayar söyleyeceğim nasıl söylerseniz veya daha iyisini düşünüyorsanız söylerseniz sevinirim. 1.Bilgisayar(25adet): i3 12100f 16gb ram 2060 ------------------ 2.Bilgisayar(5adet): i5 12500 16gb ram 3060...
  4. ahmetaydogan

İnternet Kafe İçin bilgisayar Önerisi

Merhaba arkadaşlar.İnternet kafe açmayı düşünüyorum bunun için nasıl bilgisayarlar koysam karar veremedim.Minimum 2060 seviyesinde 20-25 civarı bilgisayar ve minimum 2080 seviyesinde 5-10 bilgisayar koymayı düşünüyorum şimdilik.İçlerinde hangi bileşenleri kullanmamı tavsiye...
  5. ahmetaydogan

Monster laptop için ram upgrade

Herkese merhaba arkadaşlar.Monster marka laptopumun içerisinde 2933mhz ddr4 8gblık bir ram bulunuyor.Rami yükseltmek istiyorum fakat piyasada 2933mhz ram bulamıyorum.3200 mhz bir ram taksam sorun çıkarır mı?Veya satışının yapıldığı bir yer biliyor musunuz?
Geri