Arama sonuçları: *

• Users: Layhton
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Layhton

Setup İçin Soundbar Önerisi

Merhaba beyaz sistem için beyaz bir soundbar istiyorum. Beyaz olması şart, monitör de 27 inç. Kullanım ihtiyacı ise film/dizi, forza horizan 6 ve bazı hikayeli oyunlar. Müzik nerdeyse hiç açmam benim için net ses ve gecikme olmaması lazım...
  2. Layhton

Gamepad Önerisi Forza Horizon 6 İçin

Merhaba, iyi forumlar. Başta forza horizan 6 olmak üzere oyunlarda kullanabilmek için bir el konsolu bakıyorum. Bütçe belli değil daha çok fiyat/performans ürünleri tercih ederim. Xbox series x almayı düşünüyordum eğer alırsam diye 9. nesil gamepad alırım diye düşündüm ancak çok iyi bir tercih...
  3. Layhton

Gs Kutlamaya Bilet Lazım!

Merhaba, Cuma günü olan kutlamaya bilet lazım. İki kardeşimide götürmek istiyorum ama sadece iki tane bilet alabildim ve bir taneye daha ihtiyacım var. Aramızda satabilecek biri varsa ve ya ikinci el, kara borsa falan bilet alabileceğim bildiğiniz yer varsa. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  4. Layhton

PS5 Pro mu? Xbox series X mi?

Arkadaşlar merhaba hali hazırda bir sistemim var ancak gta 6 nın çıkışı yaklaşması sebebiyle bir konsol almak istiyorum. Daha önce hiç konsol sahibi olmadım, sadece ps kafelerde oynadım o sebeple hiç bir bilgim yok. Çoğu hikayeli oyunu oynamadığım içinde hepsini konsoldan oynarım diye...
  5. Layhton

İnstagram'Da Ki Tarih Yazılı Akımların Olayı Ne?

Bu sıralar çok fazla sadece tarih yazan, arkaplan sad ya da huzur veren dizi film editleri paylaşıyolar. Mevzu tam olarak ne bilen varsa aydınlatabilirmi?
  6. Layhton

Ferrari F1 Tablo'su için yardım

Merhaba setup'ın üstüne 3 tane 30x40 tablo almak istiyorum. Ferrari f1 temasında olucaklar ancak hem görsel seçiminde hemde seçtiğim görsellerin kalitesinde sorun yaşıyorum. Mesela orta tabloya sf-24 legomu koymayı sağ ve sola ise hamilton ile leclerc'in arabaları ile numaralarının yazdığı...
  7. Layhton

Yardım Ekolayzer ayarı nasıl yapılır?

Merhaba herkese, ATK N9 neptune ultra aldım ancak stok ayarlarda sesler çok ince geliyor yani sanırım tiz ayarı fazla. Bende cloud 3 vardı onu stok kullanırken memnundum sesler tok ve net geliyordu ama bu kulaklıkda sesler parlak ve rahatsız ediyor. Tiz ayarlarını kafama göre kıstım ama bu...
  8. Layhton

ATK N9 PRO/ULTRA ekolayzer ayarları hakkında yardım

Merhaba iyi forumlar herkese, atk n9 ultra modeli bugün elime ulaştı driverı kurdum ekolayzer ayarlarını kurcaladım ama sesler çok tiz geliyor. Daha önce ekolayzer ayarı yapmadım o yüzden hiç bir bilgim yok bende hazır profilleri denedim ama sesler yinede önce ki kulaklığım cloud 3 e göre daha...
  9. Layhton

Forza 6 Direksiyon seti önerisi

Arkadaşlar malum forza 6 mayısta çıkıyor. Bugüne kadar hepimiz hayalini kurmuşuzdur bende forza 6 ile beraber bir direksiyon seti almayı düşünüyorum. Fiyat önemli değil ama ne kadar minimum da tutabilirsem o kadar iyi olur. Eskiden g29 çok ünlüydü şimdi ki fiyatı amazonda 19k, birde thrust...
  10. Layhton

Monitör arkası aydınlatma

27 inç monitör arkasına aydınlatmak bakıyorum sanırım tr de alınabilecek en uygunu skydimo markası. Bunuda iki satıcı satıyor exem shop ve neeko. Kullanan var mı? varsa hangisinden aldınız memnumusunuz? bi fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
  11. Layhton

Old spice önerisi lazım

Beyler merhaba old spice deodorant ya da roll on almak istiyorum ama hangi modelini alsam bilmiyorum ve anpa grossa falan sırf bunun için gitmek istemiyorum. Önceden gamer mı ne yazan vardı onun kokusu hoşuma gidiyodu diye alıyodum ama artık sarmıyo. Şöyle ferah kokan bişey lazım var mı...
  12. Layhton

Detroit hakkında yardım

Merhaba herkese oyunu oynamaya yeni başladım ve acayip sarıyor gerçekten ancak nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Oynarken karakterleri anlayarak onların yaşadığı karakter gelişimine göre seçim yapmak istiyorum ama yaptığım seçimler arasında terslikler var gibi gözüküyor. Mesela connor...
  13. Layhton

ATK Neptune N9 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar ATK yeni kulaklığı ATK Neptune N9 u yaklaşık iki hafta önce duyurdu. Şuanda wraith üzerinden 2.999TL ile satışda. Bence kablolu hyperx cloud 3 var ve kablosuz beyaz bir kulaklık arıyorum. Ürünün fiyatı ve kağıt üstünde ki değerleri fiyatına göre oldukça iyi ve yeterli...
  14. Layhton

Aidax64 yerine test uygulaması lazım

Merhaba daha önceden testlerimi aidax64 den yapıyordum ama kullanım hakkım bitti. Başka bir uygulama önerir misiniz?? ya da aida yı başka nasıl kullanabilirim?
  15. Layhton

Beyaz kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba elimde cloud3 kablolu var bunun yerine kablosuz ve masamla uyumlu beyaz bir kulaklık lazım. Bütçe 5-6k ya kadar çıkabilir ama 4k civarı daha iyi olur. Amazonda razer barracuda x 40mm sürücü var ama başka öneriniz varsa bekliyorum.
  16. Layhton

Tartışmak için yapay zeka lazım

küfürleşebileceğim ve hakaret edebileceğim bi yapay zeka ya da onun gibi bişe lazım var mı?
  17. Layhton

Elektrikli Scooter Navee V50i pro 2 alınır mı?

Merhaba işe gidip gelmeye elektrikli scooter arıyorum, bütçem 20.000₺ boyum 188 kilom 105. İşe git gel 7km, yollar bazı yerlerde hafif yokuşlu. Gpt ye sordum bu modeli önerdi linki aşağıya bırakıyorum. V50i Pro 2 Elektrikli Scooter - Amortisörlü 50 Km Menzil 700W - Tcs- Ipx5 - Doubleflip...
  18. Layhton

Elektrikli scooter önerir misiniz??

Merhaba iyi forumlar, işe gidip gelmeye scooter bakıyorum malum iett’ye ilk zam geldi ocak ayında bir daha gelir. Yolum 3.5km git gel toplam 7 km günlük kullanacağım. Biraz inişli çıkışlı bir yolum var. 1.88cm 105 kiloyum, hangi özelliklere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum o yüzden...
  19. Layhton

Bios ayarları için acil destek

Arkadaşlar merhaba sistem aşağıda imzamda olan sistem fakat genel olarak fps değerlerim ortalamanın altında. Bios ayarlarım yapılmadı bunun için destek lazım yardımınıza ihtiyacım var. Şurdan başlayayım, 7500f işlemcim şuanda biosda 3700mhz speed ve 1.288V değeri gösteriyor. Bildiğim kadarıyla...
  20. Layhton

Demon Slayer: Infinty Castle nerden izlenir?

malum 12 eylülde film türkiyede sinemalara girmiş oldu fakat bundan bir ay önce bile izlediğini iddaa edenler vardı. İnternetten izleyebileceğimiz bir kaynak bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Geri