Arama sonuçları: *

• Users: Mlfz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Açık lise de nasıl ders çalışabilirim?

Açık liseye geçtim geçen sene ve matematik yabanci dil gibi derslerde fazlaca zorlaniyorum nebin verdigi calisma sorulari eski herhangi bi kitap alipda calisamiyorum cunki cogunluk kitap normal okullardaki seviyelerde ama acik lise de daha farkli hem konu anlatimli hemde test edecek bi uygulama...
  2. M

Açık lise sınava nasıl çalışacağım?

Merhabalar ben acik liseye yeni gectim ve 3 gun sonra sinavim var tum derslerden sinava girecegim ama tum derslere calismak yerine biraz daha kolaya kacip 1. Donem sinavinda sadece sozeli tamamliyip 2. Donem sinavinda sayisali verip 32 krediyi 2 donemde tamamlayacagim ama suan bi problem var...
  3. M

Yardım Goodbyedpi çalışmıyor

Merhabalar dun bilgisayarima format attim formattan once hicbir sorun yoktu bugun goodbyedpi yukledim windows servisi gibi calismasini istedigim icin service_install_dnsredir_turkey isimli dosyayi yonetici olarak calistirmam gerekiyor bende oyle yaptim ama calismiyor discorda giremiyorum warp...
  4. M

Öneri M2 ssd onerisi istiyorum

Hocam 2.5k max butcem var en iyi ama olabildigince ucuz 1tb depolama zorunlu onerilerinizi bekliyorum
  5. M

Oyun onerisi istiyorum

Merhabalar korku olur simulator olur yarisma olur fark etmez tek yada 3 4 kisilik oynanacak oyun onerisi istiyorum fiyatı 5 doları geçmezse sevinirim
  6. M

Öneri Korku oyunu onerisi.

Hocalar bana korku oyunu onerisi yaparsaniz sevinirim online degilde tek basina oynanacak max 1 saat surecek onerirseniz sevinirim parasida cok ucuk olmasin
  7. M

Hazir sistem onerisi

Max 30k butcem var nvidia ekran kartina sahip oneririseniz sevinirim yayin falan aciyorum oynadigim net oyun valo gta hikayeli oyunlar
  8. M

Öneri Oyun onerisi istiyorum

Merhabalar ben yayinlar falan yapiyorum ama bu siralar tekim similasyon hikayeli oyunlar onerirseniz sevinirim ama fiyatlari 4 doları geçmezse guzel olur multiplayer oyun da onerebilirsiniz sıkıntı yok tesekkurler
  9. M

Ekip arkadaşı arıyorum.

Kick platformunda yayın aciyorum ama bu siralar tek basima yapiyorum ve sikici gecebiliyor yasim 15 benim icin yas farketmiyor 10 yasindaki cocuklada arkdaslik yaltim 30 yasindaki adamlada yaptim her turlu ayak saglayabiliyorum eglenceli utangac olmayan birilerini ariyorum gelmek isterseniz dm...
  10. M

Öneri Redragon h878 skuld pro incelemesi

Oncelikle merhabalar biraz detayli detayli anlatmak yerine kısa belirgin sekilde anlatacagim ilk oncelikle ben n11 den 1360tl ye aldım alirken tereddut ettim havit fuxi h3 serisiyle neredeyse ayni tasarimi ve ozellikleri vardi ama yine de aldım havit h2002p den bu redragon h878 skuld pro...
  11. M

Bilgisayarda ki sorun nedir?

Merhabalar 2024 agustos ayinda İntel arc a750 İ5 12400f 16gb ram Seklinde bir bilgisayar aldim 2025 subat ayina kadar hicbir problem yoktu ama fivem oynarken bilgisayar cpu+gpu full kullaniyordu anladim ki virus girmisti formatladim temizlendi duzeldi ama sonrasinda yavas yavas fps dususleri...
  12. M

Öneri Hangi kulaklik daha iyi ?

Merhabalar suan kullandigim kulaklik havit h2002p gayet guzel kulaklik ama kablosunun kisa olmasi (benimle alakali bi sorun) kafami sıkmaya baslamasi gibi sorunlar yasiyorum ve artik kablosuz kulakliga gecmek istiyorum 2k ya falan cikmak istemiyorum uygun fiyata kablosuz guzel bi kulaklik olsun...
  13. M

Yardım Valorant oynayamiyorum yardim

Merhabalar gece valorant indirdim oynamak icin ama soeun yasiyorum forograftaki hatayi veriyor mac basladiginda zero trust ile baglaniyorum discord icin goodbyedpi kullanirdim ama yayin yapilamiyor onunla yayinda degilken boyle bi hata aliyorum yayindayken daha oynamadim ama ayni sey olacaktir...
  14. M

Verecegim siparis gumruge takilir mi ?

Merhabalar yurtdisindan nuroum v11 adinda bir webcam siparis edecegim webcamin giyati 580tl ama vergilerle 1365tl yapiyor aliexpress den verecegim cunki tr de satilmiyor webcam biliyorsunuz 30 euro siniri var simdi urun tek basina gecmiyor ama vergiler dahil olunca 30 euro yu geciylr gumruge...
  15. M

Yardım Webcam yada kamera onerisi

Merhabalar yayincilik yapiyorum cok izlenen biri degilim 5 10 falan kullandigim webcam konftel cam10 yeterli isik olsa bile fazla tonlama ve netlik kalitesi cok iyi degil yeni webcam alacagim yurtdisi yada yurtici fark etmez max butcem 2.000tl daha yenisin gerek yok demeyin kaliteli is olmadigi...
  16. M

Sorun pc mi internet mi ?

Merhabalar ben 2024 agustos ayinda İntel arc a750 İ5 12400f 16gb ram 512gb ssd Seklinde bi sistem aldim aldigim ilk zamanlar yayin aciyordum 8k bitrate ve 1080p seklinde drop sorunu yoktu oyunlari rahatlikla oynuyordum yayinlar da cok guzeldi bi sure ara verdim youtube videolari cekmeye...
  17. M

Yardım Pubg mobile yukleyemiyorum

Yayin falan yapiyorum 1 yila yakindir pc sahibiyim bu siralar acayip sekilde pubg mobile oynamaya basladim ama telefondan oynuyorum yayinlar da zaman gecsin diye de oynamayi dusunuyordum ama gameloop dan pubg mobile indiremiyorum lutfen tekrar deneyiniz diyip duruyor baska nerden indirebilirim...
  18. M

Yayinim neden drop yiyor?

Merhabalar 2024 agustos ayinda İntel arc a750 İ5 12400f 16gb ram 3200mhz 512gb m2 ssd Temel ozelliklerine sahip bir pc aldim o zamanlar duzgun dropsuz yayinlar yapabiliyordum bi sure ara verdim ve youtube a icerikler yapmaya basladim sonra yayinlara tekrar geri donme karari aldim ama...
  19. M

Öneri 1k-1.2k arasinda kaliteli webcam

baslikda belirttigim fiyata kaliteli webcam istiyorum youtube icerik uretecegim o yuzden guzel gostermesi onemli 1.200tl nin ustune cikamam
  20. M

Öneri Oyun onerisi istiyorum

merhabalar youtube'a oyun icerikleri uretmek istiyorum tek kişi olarak hikayeli,korku,kasilmali mesela kasiyer market sim gibi oyun onerileri istiyorum parası önemli degil ( 500-600tl de olmasın ama) multiplayer oyunlar da onerebilirsiniz
Geri