Arama sonuçları: *

• Users: xFavian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Discordun uygulamasına giriş sağlayamıyorum.

Merhabalar, geçenlerde modem sıfırlama işini yaptığımdan beri Discord'a giriş sağlayamıyorum. Normalde sorunsuz bir şekilde giriyordum 8.8.8.8 8.8.4.4 manuel DNS ayarıyla. Fakat Discorda Chrome üzerinden giriş sağlayabiliyorum bu demek oluyor ki DNS şu an aktif ama Discord uygulamasına...
  2. X

E-Rapor nasıl bulucam?

Merhabalar, ehliyet için sağlık raporu alacaktım. Bunun için sağlık ocağına gidip aile hekimimden sürücü sağlık raporu için onay aldım fakat sürecin devamını bilmiyorum ne yapmam gerekiyor?
  3. X

Rampage RM-165 Monitörü overclocklamak.

Merhaba, elimde Rampage RM-165 27" 165 Hz monitörü var. İnternette birkaç monitör overlocklama videosu gördüm. Monitörümün hz'sini arttırmak istiyorum. Bu durum zararlı olur mu ona göre yapmak istiyorum.
  4. X

İŞKUR Mezuniyet bilgimi bulamıyor.

Merhaba, İŞKUR'dan iş aramam için mesleki ve öğrenim bilgilerimi doldurmam gerekiyormuş. Mesleki bilgimi doldurdum fakat öğrenim bilgimi doldurduğumda "Mezuniyet bilgisi bulunamadı." diyor fakat ben mezun oldum bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  5. X

Çözüldü✓ W10 arama çubuğundaki önerilenleri kapatma

bu önerileri nasıl kapatabilirim?
  6. X

Çözüldü✓ Nvidia Denetim Masası ayar değiştirilmiyor.

Merhaba, ekran kartının ayarlarını değiştirmek istiyorum ama erişim reddedildi diyor nasıl bu soruna çözüm bulabilirim ?
  7. X

Hangi kulaklığı almalıyım?

Bu 3 kulaklık arasında kaldım kendime f/p bir şekilde 7.1 oyuncu kulaklığı aramaktayım. Mikrofonunun iyi olması benim için önemli. Sizce hangisini almalıyım? 1 ) Rampage Crack 2 Wireless...
  8. X

F/P mikrofonu iyi olan 7.1 kulaklık önerisi?

Merhaba, şu an kullandığım RAMPAGE RM-K19 adlı kulaklığın mikrofonu iflas etmiş durumda. Bu yüzden yeni bir mikrofonu iyi olan 7.1 kulaklık almayı düşünüyorum fiyat uygun olucak bir şekilde önerileriniz nelerdir?
  9. X

PSU Şalteri yumuşadı.

Merhaba, bugün PSU şalterimi OFF kısmına alınca kapanmadığını fark ettim. Baktığımda OFF tuşuna çekince şalterde bi yumuşama hissediyorum. Bunu kendim tamir edebilir miyim sorun yaratır mı?
  10. X

18 yaşında çıkan sivilceler.

Merhaba, 18 yaşındayım. Başta çok fazla sivilcem vardı kırmızı kırmızı cildiyeye gidip bir ilaç kullanmıştım 1.5 ay kullanıp bırakmıştım. ondan sonra sivilcelerimde bayağı bir azalma olmuştu ondan bir ara sonra tekrardan sivilcelerim çıkmaya başladı. Oysa ki yüzümü temiz tutarım, temiz...
  11. X

Bi anda mavi ekran yedim.

Merhaba, rust açıkken altta FC24'e girmeye çalıştım ve bi anda mavi ekran yedim yediğim ilk mavi ekran bu ne yapmalıyım? 1735646769 %0 tamamlandı yazıyor.
  12. X

Şişme mont nasıl yıkanmalıdır?

Merhaba, bugün yeni şişme tarzında bi mont aldım. Bunun yıkama talimatlarıa baktığımda herhangi bir derecede çalışması gerektiği vesaire yazmıyordu. Bu montu bozulmayacak şekilde nasıl yıkayabilirim? 1735576705
  13. X

Göğüs kafesimin büyük olması kötü bir şey mi?

Merhaba, 18 yaşındayım ve ilerleyen vakitte spora başlamayı düşünüyorum. Genetiklerimiz sağolsun omuz çatım dar ama göğüs kafesim büyük. Göğüs kafesimin büyük olması spor sonrası açısından iyi mi kötü mü olur sizce?
  14. X

İphone olarak ne almalıyım?

Merhaba, 18 yaşındayım ve iphone almayı düşünüyorum. Günümüz şartlarında iphoneler çok pahalı olduğu için yd alsam mı diye düşünüyorum. Sizce yd mi almalıyım? düz iphone yerine pro almayı tercih ederim.
  15. X

Saçım çok çabuk uzuyor.

Merhaba, 18 yaşındayım. 2 gün önce Mid Fade traşı yaptırdım yanları baya kestirdim abiye yanları tam 0 alır mısın dediğimde "Kardeşim senin saçlarda egzema olduğu için uzun gözüküyor ama elimden geldiği kadar kestim" diyor baktığımda doğru söylediğinden emin oluyorum ama 2 günde yanlar uzuyor ne...
  16. X

Saç Egzeması Problemi.

Merhaba, 18 yaşındayım ve yağlı bir cilde sahip olduğumdan sanırım egzemam var, normalde bunu takmıyordum ama traş sonrası çok belli etmeye başladı. Bunu tedavi harici nasıl azaltabilirim?
  17. X

18 yaşındayım sakalım çıkmıyor.

Merhaba olay dediğim gibi, bıyıkta ve çenede kıllar çıkıyor orta düzeyde yandada ufaktan kıllar çıkıyor ama bir türlü gür sakal çıkmıyor 2 3 kere jilet vurdum ama etkisi olmadı bunu hızlı bir şekilde nasıl sağlayabilirim?
  18. X

MNG Kargo "Teslim Edilemedi" sorunu

Merhaba, siparişimi MNG kargo aldı. Birkaç gündür bekliyordum, bugün sabah dağıtıma çıkmıştı fakat hala gelmedi. Biraz önce kargo takibine baktığımda "Teslim Edilemedi" durumu çıktı. Ne yapmam lazım?
  19. X

Şişme Mont aşırı Şişkin

yeni şişme mont aldım beklediğimden daha çok şişik geldi bunu düzeltebilir miyim
  20. X

Geçmeyen göz altı morluğu

Merhaba, 18 yaşındayım ve uzun bir süredir gözlerimin altı morarık. Bu durumun düzeltmemesi beni rahatsız etmeye başladı. Bunun sebeplerine baktığımda uykusuzluk, stres gibi kavramların içerdiği söyleniyor. Oysa ki ben her gün minimum 8 saat uyuyan ve o kadarda stres yapmayan birisiyim. Ekstra...
Geri