Arama sonuçları: *

• Users: Nega
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nega

Yardım Whatsapp yer kaplama sorunu

Ben bir kişiyle whatsapp sohbetimi temizlemiştim yaklaşık 15 Gb'lik bir sohbetti, fakat temizlemeyi ilk başlatırken yanlışlıkla medyayı dahil et tikini işaretlememiştim ve sohbet gitmişti öylece. Şu an baktığımda whatsapp yaklaşık 18 Gb yer kaplıyor, ama diğer sohbetlerim 10 gb bile etmiyor. Ben...
  2. Nega

Whatsapp yer kaplama sorunu

Ben bir kişiyle whatsapp sohbetimi temizlemiştim yaklaşık 15 Gb'lik bir sohbetti, fakat temizlemeyi ilk başlatırken yanlışlıkla medyayı dahil et tikini işaretlememiştim ve sohbet gitmişti öylece. Şu an baktığımda whatsapp yaklaşık 18 Gb yer kaplıyor, ama diğer sohbetlerim 10 gb bile etmiyor. Ben...
  3. Nega

Yardım Rematch Dualshock ile nasıl oynanır?

Rematch'i Gamepass üzerinden oynuyorum fakat Dualshock'umu bir türlü tanımlayamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı?
  4. Nega

Öneri 1000 TL civarı bluetooth kulaklık önerisi

1000 TL civarında telefonda müzik dinlemek için bluetooth kulaklık önerebilir misiniz? Dün JBL Wave Buds söyledim fiyatı uygunken fakat bir araştırma yapmadım eğer bu fiyatlarda daha iyisi varsa onu alayım
  5. Nega

Öneri 1000 TL’ ye kadar bluetooth kulaklik onerisi

Telefonda muzik dinlemek icin 1000 tl’ye kadar silikonlu bluetooth kulaklik onerebilir misiniz? Tesekkurler
  6. Nega

Spotify - Apple Music playlist aktarma

Arkadaslar spotify playlistimi apple music e tamamen aktarabilecegim bir site var mi? Tunemymusic ile denedim fakat 500 sarki aktariyor max, tamamini aktarabilcegim bir site var midir?
  7. Nega

Mimar için toplama PC - 25bin TL

Arkadaşlar mimar bir arkadaşım için 25bin'e toplama veya hazır sistem önerebilir misiniz?
  8. Nega

Yardım Dualshock 4 PC Bağlanma Sorunu

Arkadaşım PC'de dualshock kullanıyordu kablolu/kablolu sorunsuz şekilde, fakat DS4Windows indirince bluetooth ile bağlanamamaya başladı. Önce driver hatası vermeye başladı, pc'yi yeniden başlatınca da aygıtı diğer aygıtlara atıp direkt bağlantısını kesiyor. Bunu nasıl çözebiliriz?
  9. Nega

Yardım 12400F & 6700xt PSU ㅤㅤㅤㅤ‏‏‎‏‏

Arkadaşlar şu an halihazırda 12100F ile 6700xt kullanıyorum 600watt psu ile, işlemciyi 12400F'e upgrade edicem fakat elimdeki corsair vs600 psu sıkıntı çıkartır mı? İlerde psu'yu da 750watt ille güncelliyicem, o zamana kadar idare eder mi?
  10. Nega

Yardım iphone 13 ile 11 takasi hakkinda yardim

Arkadaslar kendim iphone 11 128gb kullaniyorum, subata kadar garantisi var pili %83 te, telefoncuda iphone 13 var 16 ay garantili pilini bilmiyorum su an. Elimdeki 11’i 16.500 e sayiyorlar ustune 15 vericem, mantikli mi sizce?
  11. Nega

Öneri Almanya 1000€ laptop önerisi

Arkadaşlar Almanya'da alınıp orda kullanılcak, 1000€ bütçeyle alınabilcek en iyi laptopu önerebilir misiniz, teşekkürler şimdiden
  12. Nega

Öneri 1000 TL Webcam önerisi

Arladaşlar 1000 TL bütçe ile kamera önerir misiniz? Yayıncılık için kullanılacak. Razer Kiyo düşünmüştük biz, nasıldır o?
  13. Nega

Yardım FIFA 23 save sorunuㅤ

Arkadaşlar oyunu gamepass'ten ilk indirip girdiğimde kariyer vs. yapmıştım bir kere oynayıp çıkmıştım, şimdi oyunu başlatırken ilk giriş ekranında klavyeye tıklayıp başlattığımda kariyerim, ayarlarım vesaire geliyor ama dualshock ile başlattığımda ilk defa giriyormuşum gibi tepki veriyor oyun...
  14. Nega

Uçuş aktarmalı mı aktarmasız mı

Arkadaşlar bir arkadaşım work and travel ile Amerika'ya gitti, biletini Amsterdam'dan Amerika'ya geçecek şekilde almışlar, arkadaşım bir pilota sormuş bilet aktarmalı mı diye evet öyle demiş, oda aktarmalı olduğunu düşünerek valizini kontrol etmemiş kendileri aktarıyorlar diye ama valizi...
  15. Nega

550 TL Kulakici kulaklik onerisi

Arkadaslar hem oyun hem gunluk kullanim icin kablolu kulakici kulaklik onerir misiniz 550 tl butce ile, simdiden tesekkurler.
  16. Nega

Yardım Windows biçimlendirme sorunu

Arkadaşlar pc disklerim ssd tek birim, hdd d ve e olarak iki birime ayrılmıştı, bende E'yi D ile birleştirmek istedim, E dekiler D'ye atıp E'yi sildim fakat D'yi genişletmek istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum, tekrar E oluşturmak istediğimde de aynı hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  17. Nega

4000 TL civarı televizyon önerisi

Arkadaşlar 4bin TL civarlarinda Smart TV ariyoruz, oyle cok ozellikleri onemli degil, guzel gostersin, YouTube vs. acsin yeterli. Tabii para vermisken butcedeki en mantikli tercihi yapalim dedik. Bu ikisi arasinda kaldik; Next YE-42020GG4 106 Ekran Full HD Google Android TV, 42 inç...
  18. Nega

TV Box/Stick yardim/oneri

Arkadaslar elimizde eski bi tv var, tv box ve tv stick arasindaki fark nedir? Birde bunlarla tv kanallarini izlemek mumkun mudur?
  19. Nega

🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro (beyaz) - 2.699 TL

Gaming gecesine özel indirime girmiş; https://www.incehesap.com/razer-deathadder-v3-pro-white-rz01-04630200-r3g1-kablosuz-gaming-mouse-fiyati-60517/
  20. Nega

Yardım RDR2 Dualshock ikonları

Arkadaşlar RDR2 oynuyorum steam üzerinden DS4 ile ama ikonlar xbox ikonları gözüküyor. Bunu kablosuz şekilde ps4 ikonlarına çevirmenin bir yolu var mı? (DS4windows yüklü)
Geri