Arama sonuçları: *

• Users: Akhiore
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akhiore

Epomaker 2.4ghz dongle bağlanmama sorunu

İkinci el bir klavye aldım denememiştim ama 2.4ghz bağlandığı söylenmişti ki bunun doğru olduğuna inanıyorum çünkü 1 hafta önce Fun60 max satmıştım önceki gün test edip kutusuna koyduğum klavye adama verince çalışmadı geri getirdi bende de çalışmadı neyse ki onun garantisi vardı para iadesi...
  2. Akhiore

HyperX pudding keycaps capslck tuşu çıkıyor mu

Beyler 2. el baya ekstralı bir TH80 klavye aldım 2 set ekstra keycaps ve 1 set switch var ama bu hyperx pudding keycapsi tam takamadım buna bir de kutudan capslock tuşu çıkmadı bazı videolarda benim shifte taktığımı capslocka takmışlar ama o zamanda shift boş kalıyor birde space sağındaki 3 tuşa...
  3. Akhiore

Akko mod 007B HE VS Chilkey ND75 LP

Bu iki klavyeden hangisi sizce bende chilkey var da Akko ile takas edilir mi
  4. Akhiore

Gemini öğrenci almak hala mümkün mü

Gemini i ücretsiz bir yıllığına bir siteden edu mail olusturup alabiliyorduk bu hala mumkun mu bir arkadaşım almak istiyorda
  5. Akhiore

Klavye takas desteği (Luminkey VS Chilkey)

Elimde chilkey nd75 lp var custom klavye takas teklifi geldi üstüne 800tl istiyor fiyatlar degisken oldugu ićin mantıklı mı size sorayım dedim Luminkey 65 kasa+ anakart https://rationalkeys.com.tr/tr/luminkey65-65-layout-hot-swappable-custom-mekanik-klavye Switchlerde Aula leobog reaper linear...
  6. Akhiore

Yardım Fun 60 max baglandigi halde yazmiyor

Fun 60 klavyem var baglaniyorum y tusu sonuyor ama yine de yazmiyor Satmistim yeni alan kisi baglanamadi geri bana getirdi suan bende baglanamiyorum
  7. Akhiore

Migros Algida 400tl üzeri 200tl indirim

Bana usta usülü fıstık cenneti uygun gibi geldi 2 tanesi 175 tl ye geliyor 250tl ikincisine %50 indirim yapıyor +200tl indirim
  8. Akhiore

Power bank önerisi seyahat için

Yd ye gideceğim 1500tl ye kadar powerbank önerebilir misiniz çok ağır olmazsa iyi olur gezerken şarjın düşmemesi ićin kullanacağım 10k lık yeter gibi ama mümkünse 20k olsa iyi olur
  9. Akhiore

Çöpten Tv led değişimi ve difüzör yerine öneri

Ekteki gibi şerit led le denedim sonuç ortada ccfl floresanlı eski hali onu lede dönüştürmek için kit varmisti ama bulamadım tv yi halamlar çöpe atıyordu ordan çöktüm paneli çalışıyor bi ışıkları gitmiş birde led difüzörü çürümüş kırılıyor aklınıza gelen çözüm önerileri var mı en kötü şeffaf tv...
  10. Akhiore

Yardım Mchose V9 pro Ayar önerisi lazım

Arkadaşıma aldırmıstım ses kötü mağarada gibi geliyor diyor eq ayarı fln var mı bildiniz normalde iyi diye biliyorum çünkü Birde şarj gösteren bi yazılımı vardı linki olan varsa atarsa sevinirim
  11. Akhiore

Epomaker Magcore 87 nasıl klavye

Chilkey ND75 LP klavyem var Epomaker Magcore 87 ile takas etsem nasıl sizce
  12. Akhiore

Mousepad ler nasıl üretilir bilgisi olan var mı ?

Mousepad üretip satma fikrim var nasıl üretiliyor konu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Üreten firmaların kendi fabrikası mı var genelde yoksa başka birine mi ürettiriyorlar ve kalitesi neye göre belirleniyor
  13. Akhiore

🌶🥵Yemeksepeti Köfteci Yusuf Acılı Sucuk 424tl kg🌶

Her bölgede var mı bilmiyorum köfteci yusuf hesaplı kasaba gireceksiniz Yemeksepetinde acılı fermente sucuk kilosu 424 tl (250gr olarak satılıyor) ben ekstra indirim koduyla 1250 gr mı bu fiyata aldım üretim tarihi bu ayın 12 siydi oldukça taze son kullanma tarihi de martın 12 si olarak...
  14. Akhiore

🔥İndirim 🔴Vodofone Red Turna uçak bileti 600tl indirim kampanyası🔴

Bu kampanyada kod bulamayan öğrenciler kuveyt türk banka hesabı açsın orda kampanya oluyor arada Kampanya detaylı linkten inceleyebilirsiniz aşağıyada yazdım https://www.turna.com/kampanyalar/vodafone-redlilere-ozel-600tl-indirim?campaignId=997 Vodofone Red li hayırseverlerden ricam...
  15. Akhiore

Yardım VARMILO Minilo75 HE Kullanan var mı?

Bu klavye nasıl sizce alınır mı https://www.gaming.gen.tr/urun/748764/varmilo-minilo75-he-siyah-75-gateron-magnetic-jade-pro-manyetik-switch-hall-effect-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce
  16. Akhiore

BİM Polosmart powerbank alınır mı?

Bu iki ürün bime geliyormuş kullanan var mı sizce alınır mı? Çok fazla powerbank kullanan biri degilim o yüzden almıyordum fakat yd gideceğim orada lazım olabilir diye almak istiyorum yılda 4 kere max kullanırım alırsam 20000...
  17. Akhiore

MCHOSE V9 Turbo Türkiyeye kaç tl ye gelir sizce

Mchose v9 pro alacaktım ama bakarken bunu gördüm sizce Türkiyeye ne kadara gelir ufak bir yurtdisi seyahatim olacak ya da ordan alsam mı garantisi olmaz ama 139$ yd fiyatı ve ürün hakkında düşünceleriniz neler barracuda x satıp alacağım alırsam...
  18. Akhiore

Kuveyt Türk Öğrenci 1050tl + kazanma

1000tl harcamaya 500tl veriyor https://www.kuveytturk.com.tr/kendim-icin/kampus/kampusten-hos-geldin-hediyesi 600tl harcamaya 550 tl veriyor tam linkini bulamadım önceden 1000tl harcamaya 750tl idi her ay yenileniyor Görev yapmanız lazım 4 tane kullanabilmeniz için her ay yeni görevler...
  19. Akhiore

BİM Moka Pot 239₺ Sizce Alınır mı?

Sizce alınır mı alüminyum olduğu için sağlığa zararlı diye duymuştum am fiyatı uygun geldi çelik olanları da var başka yerlerde ama 500.600tl arası https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/kahve-moka-pot-23-1/aktuel.aspx
  20. Akhiore

RGB leri Armory crate üzerinden kontrol edemiyorum

İlk başta kontrol edebiliyordum anakarta kontrolcü bağlı ona da rgb ler ama şimdi kendi kafasına göre arada açılıyor arada kapanıyor kendi kendine renk fln değiştiriyor kontrolcüye baktım bi temasızlık ya da farklı bir sorun görmedim sizce neden oluyordur program görseldeki gibi
Geri