Sahibinden de gordum bana baya ucuz geldi al sata alcaktim ama vazgectim forumdan alan olursa diye atayım dedim https://shbd.io/s/H3ZPfMdx
Aynısından bende var o yüzden de almadım ben 5200tl ya satiyom oyle dusunun
Görseldeki urunu alabilecegim kargo dahil bir site var mı hepsiburada,trendyol vb pahalî ya da typec olan yok sürekli satın alanlar var sa ondan size sorayım dedim diğer yeni versiyonlarda dac yokmuş hrlde o yüzden bundan lzm
Kendime acik hava sinemasi yapcam hy300 ile disarda projeksiyona elektrik baglayabilecegim ve ısık olmayan beyaz duvarı olan yerler nereler olabilir belediye parkı vb. Bizim burda pazar yerinin duvarı var orda priz vardir hrlde ama acarsam millet de gelir izlemeye ya hep beraber izlicez onlarla...
Kendime acik hava sinemasi yapcam hy300 ile disarda projeksiyona elektrik baglayabilecegim ve ısık olmayan beyaz duvarı olan yerler nereler olabilir belediye parkı vb. Bizim burda pazar yerinin duvarı var orda priz vardir hrlde ama acarsam millet de gelir izlemeye ya hep beraber izlicez onlarla...
Teyzem uzun yıllardır Avustralya da yaşıyor ilk defa uzun bir tatile geldi 1,2 yıllığına oradan getirdiği telefonu iphone 16pro bunu şuan türk telekom kontörlü hatla kullanıyor ama süresi dolunca ne yapabilirz ne kadar daha kullanabilir nasıl kullanabilir aydınlatabilirseniz sevinirim
Beyler elimde 50 inch tv var ama ısıklari patlamis yani transparan ekran yapmaya uygun ama kasaya olmuyor bildiginiz gibi sizce 50 inch boyutunda duvar pc yapsam nasil olur camı da ekran olcak yani ama sıvı soğutma koyamam ben soldan havayı alsın sağdan atsın gibi dusundum belki yukardan...
Arkadaslarla toplanip alcaz da bende ps5 yok o yuzden ilerde satmak istiom 4k ya fln gider mi suan 5k ya alsak
Dijital surum ayrı hesaba almayi dusunuyoruz yani mail vb acıp ozel onla alıcaz sadece gta 6 olacak ve mail vb de verilecek diyelim
Mobil uygulama
Pegasus 9+vergiler kampanyası var istanbuldan üsküpe fln 2300tl git gel biletler var 25 ekim 2026 ile 27 mart 2027 arası
Başka konumlara fln da var
GENÇ bolbola özel ucretsiz iptal hakki da eklenebiliyor yani alip son 2 gun kala iptal edebilirsiniz...
Annem şuan iphone 8 kullanıyor yd den getirmişti 6 yıl fln oldu eskidi baya 15k civarı bütçe toplayabildim ona yeni telefon almak istiyorum sıfır veya ikinci el olması farketmez iphone 11 yada samsung a17 uyuyor gibi ama fp olarak daha iyisi varsa diye sizlere de sormak istedim 1,2 ay icinde...
EDIT: Yarın %50 money fazla kampanyası olacakmış birseyler alirsanız yarın moneysini %50 fazla kullanırsınız ben 2k money biriktirdim bakalım
ESKi IÇERIK güncel urunleri kontrol edersiniz
3 al 2 money iade kampanyası daha önce paylaşılmıştı ama ürünler sürekli güncelleniyor bende bu ürünler...
Barracuda X kulaklığım var padleri kulağımı çok acıtıyor max 10dk sonra fln kulaklıktan memnunum ped almak istedim ama malum TR de istediğim pedler yok alt tarafı sünger ve kumaş bunu türkiyede kendim yapamaz mıyım hatta orjinal deriden bile yapsam olmaz mı kalıbı aşağı yukarı belli zaten
Daha...
Ivır zıvır cihazları şarj etmek için (akıllı saat, fener vb.) 5w yada 10w çıkısı olan 2,3 usb 1,2 typec çıkısı olan adaptör öneriniz var mı butcem 600,700tl kablom çok ama takacak adaptör yok
Manyetik klavye fiyatları neye göre belirleniyor switch kalitesi neye göre değişiyor 3000tl lik manyetik klavye ile 10 bin tl lik bir manyetik klavye arasında tam nasıl bir fark var mekanik klavyelerle aynı mı kalite belirleme kriterleri çünkü çoğunda aynı özellikler yazıyor tam emin olamadım...
Eskiden böyle 100tl ye monitor kolu 500tl ya klavye 300tl ya mouse fln alırdık absürt indirimler olurdu şimdi nerde o indirimler bayadır yok yd kapandık ya ondan mı
Ama 1 tl ya yemek fln aliyoduk ya indirimle onlar fln da yok sıkıldım çok 1 senedir fln
Saçma bir kural koymuşlar sadece 2 tane ücretsiz alabiliyormusuz özür boş kampanya yine de min. sepet tutarı az olanlar kahve alabilir
TAZE DİREKT te içeceklerde 2 al 1 öde var türk kahvelerini 100gr 50tl ye fln geliyor ortalama bana uygun geldi diğer ürünlere de bakabilirsiniz çaylar da iyi...
Kahve kg fiyatı 2000tl 20k ya hem makina hem de 10kg kahve alınmış oluyor bana uygun geldi fiyatı normalde 1200tl fln diye biliyorum kahvenin kg si makine iyi duruyor 9k ya fln geliyor...
Gta 6 yı arkadasımın ps5 inde oynamak için almak istiyorum normlade pc kullanıcısıyım ayrı hesap açıp alsak ve ićinde sadece gta olsa onu pc ye cikinca satıp pc ye alabilir miyim ne kadar zarar ederim
Ya da hindistan dan fln aliniyormus oyle alicam
Migros yemek uygulamasına girip pidem den görseldekini eklerseniz kupon ile 105tl ye düşüyor ilk başta başka bir indirim uygulayacak onun yerine 2 tane bundan ekleyin yukardan 440tl lik kuponu secin ve 1 tanesini geri silin o zaman oluyor
Evimin burda pidem yok ben alamadım 🙁🙁