Arama sonuçları: *

• Users: ZesuN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Bulkta mini cut yapmak

Ramazanda bulka ara verdikten sonra tekrardan bulka başladım. Ancak şöyle bir sıkıntı oldu bulka milletin yanlış önermeleri yüzünden beyaz ekmekle devam ettim hatta simit bile kemirdim 😀😀. Bunun öncesinde bulkta tam buğday ekmeği pirinç yulaf gibi besinlerden karbonhidratı alırken ekmek aldığım...
  2. Z

Göğüs kasları gelişmiyor

Yaklaşık 5 aydır devamlı idman yapıyorum. Haftanın 3 günü büyük adeleleri 2 hareket çalıştıracak şekilde giriyorum setlere. Göğüste inciline dumbell press hareketinde 17, 5'tan neredeyse 30 civarına çıktım. Bench presste 45-50 kilo civarlarında çalışırken artık 70 atıyorum. Yani anlayacağınız...
  3. Z

Kreatin böbrek ağrısı yapar mı?

Bundan yaklaşık 3 hafta önce kreatine başladım.Öncelikle söyleyeyim günlük 3-4 litre düzenli olarak su içtim ve 5gr dozajını asla aşmadım.Lakin garip bir şekilde bel bölgesinde ve yanlarda bir ağrı var.Hareket ettikçe ağrı biraz daha belirginleşiyor.Benimde kafama takıldı acaba böbrekleri mi...
  4. Z

Full Body programı nasıl?

Maalesef zaman yetersizliğinden dolayı salonda fazla kalamıyorum, bu yüzden bu programı yapıyorum. Sizce iyi midir yapılabilir mi? Göğüs İncline Dumbell Press 3x10 max ağırlık Butterfly Machine 3x10 son set drop Sırt Lat pulldown 3x6-8 max ağırlık seated cable row 3x12 Omuz Dumbell...
  5. Z

CS:GO ve Insurgency açılmıyor

Sistem Özellikleri: i5 12500H işlemci 16GB 3200Mhz RAM RTX 3050Ti Ekran kartı. Anlamadığım bir şekilde koca bilgisayarda sadece bu iki oyun açılmıyor. Çalıştıra bastığım anda 15-20 saniye sonra kendi kendine ekran kararıp kapanıyor. Arada birkaç kez açılmışlardı lakin bu sefer de oyunda tam...
  6. Z

Yardım Lenovo IP Gaming 3 82S900ETTX laptopta düşük FPS

Sistem Özellikleri: i5 12500H İşlemci 16gb 3200mhz RAM RTX 3050 Ti 4GB Ekran Kartı Öncelikle Lenovo IP Gaming 3 modelini kullanıyorum (82S900ETTX). Laptopun donanım özellikleri çok iyi olmasına rağmen fotoğrafta gördüğünüz FPS değerlerini alıyorum, bilgisayarın her türlü yerini kurcaladım lakin...
  7. Z

Battlefield 4 Açılmıyor

Oyunu origin üzerinden aldım.İlk gün oyunu indirdiğim zaman oyuna giriş yaptı bir sıkıntı yoktu fakat bugün giriş yapamıyorum hata kodu burada:
Geri