Arama sonuçları: *

• Users: FatZeus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FatZeus

Ryzen7 7700X için Kule tipi soğutucu tavsiyesi

Sistemim için sıvı soğutucudan kule tipine geçmeyi düşünüyorum. Eski kullandığım sıvı soğutucu ( MSI MAG CORELIQUID 240R V2 240mm Sıvı Soğutucu ) idi. Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB Mesh Akrilik Mid Tower Kasa Anakart: MSI PRO B650-P WIFI DDR5 ATX AM5 İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X...
  2. FatZeus

R7 7700X Sıcaklığı normal mi?

Arkadaşlar mentalim çok fena patlamak üzere. İşlemci yükte olmadan derecesi 55- 70 derece aralığında . Sabah işlemcinin macununu yenileyim dedikten sonra olanlar oldu benim bildiğim işlemci yükte olmadan 30-40 derecede çalışıyordu. Bilgisayarcıya gittim 70 80 90 derecelerden 60a düştü ama...
  3. FatZeus

PS5 için Kaç TB M.2 SSD Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, PS5 kullanıyorum ve Plus Extra üyeliğim mevcut. Depolama alanımda yüksek GB'a sahip pek çok oyun var ve şu anda PS5’in kendi kapasitesinde yaklaşık 170 GB boş alan bulunuyor. Oyun yükleyip silmekle uğraşmak istemiyorum, bu yüzden kaç TB M.2 SSD almanın mantıklı olacağı...
  4. FatZeus

Corsair K68'Den AsusRog Strix Scopell 96 Nx Snow Switch'e Geçiş Sağlamalı Mıyım?

Uzun süredir Corsair K68 RED mekanik klavye kullanıyorum, ancak artık ASUS ROG Strix Scope II 96 modeline geçmeyi düşünüyorum. Özellikle NX Snow Switch'lerin lineer yapısı ve tasarımı oldukça dikkatimi çekti. Bu geçişin oyun performansı, yazma hissiyatı ve genel kullanım açısından nasıl bir fark...
  5. FatZeus

(Akım veya Gerilim) koruma özelliği bulunan 6'lı priz önerisi

Merhabalar, 6lı Akım veya Gerilim koruma özelliği mevcut olan priz arıyorum. Olası elektrik kesintilerinin, ürünlerimin hasar görmemesini istediğim için bütçem mevcut. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
  6. FatZeus

Mouse (Tercihen kablosuz) / Mouse Pad tavsiyesi.

Uzun yıllardır dandik mouse kullanmaktan bıkmıştım. Çok çok önceden g300S bataklığına düştüm rahat 4-5 sene g300s kullandım. Aşırı mouse bilgim yok. O yüzden deneyimlerinize ihtiyacım var. 3-4K bandında mouse'a bütçe ayırabileceğimi düşünüyorum. Hem oyun hem işte chill takılacağım güzel mouse ve...
  7. FatZeus

PS5 satın almaya değer mi?

Hayatımda sadece PS2'im oldu üst modelleriyle hiç oynamadım. PS5 satın almayı planlıyorum çok aşırı fazla oyun oynucağımı düşünmüyorum. Sizce PS5 mi almam gerekiyor yoksa PS5 Pro yumu beklemeliyim. Malum ekonominin durumu belli fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. PC tarafında sağlam bir...
  8. FatZeus

Usb Dongle tavsiyesi ( Game pad , air pods için )

Selamlar bilgisayarım için USB dongle arıyorum. Game pad ve airpods proyu bağlamayı düşünüyorum. Geçikme sağlamayacak çokta fiyatı abartı olmayan kaliteli bir dongle önerirseniz sevinirim.
  9. FatZeus

12K Hazır sistem tavsiye

Maks bütçe 12.000₺ arkadaşım için hazır sistem bakıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  10. FatZeus

Çözüldü✓ Başlangıçta siyah ekran

Bugün bilgisayarı açtığımda siyah ekran çıktı monitörün karşısına ve beyaz bir '' - '' ile karşılaştım. Sonra bekledim bekledim açılmadı. Bir iki kez kapattım tekrar açtım yine aynı. Sonradan tekrar başlattım ve biosa girmek için tuşlara bastım bir şekilde biosa eriştim çıktım açıldı. Bu sorun...
  11. FatZeus

Artics 9 Kulaklık sorunu

Ürünü 2022 Aralık ayında satın almıştım uzun süre kullandım nerdeyse 1yıl olacak lakin üründe bir sorun yaşamaya başladım. Kulaklığı açtığınızda gelen ses gelmiyor şarja takmama rağmen güç düğmesine bastığımda renk kırmızı yanıyor. Kulaklığı şarja takmama rağmen şarjda'da açılmıyor...
  12. FatZeus

AOC AG275QXN monitörünü iade etmeli miyim?

Başta tavsiye üzerine AGON 27" AG275QXN/EU 1Ms 165Hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Gaming Monitör sipariş verdim. Lakin bu ürün içime sinmedi ve bazı belli başlı şeyler gördüm. Normalde 1080 P 360hz monitör alacaktım. Sonrasında insanların yönlendirmesiyle birlikte 2k 165hz bu ürünü satın aldım...
  13. FatZeus

W10 otomatik onarım sorunu

Normalde kuzene bilgisayarı sattımda. Kurulum sağlamışlar sonrasında pcyi kapatmışlar bilgisayar tekrar açılmış otomatik onarım çıkmış karşılarına öyle kalmış . Ben sorunun formatta olduğunu düşünüyorum sizce neyden kaynaklı olabilir?
  14. FatZeus

Valorant yağmacı bıcak

Beyler gece pazarına saatler var lakin gece pazarı gece 3 te yani mevcut teklifimin sonlanması sonrasında gelecek. Ben bıçak istiyorum ama karambit tarzı şeyler sarıyor beni bu bıçakta güzel duruyor gece pazarında da güzel bir şey gelirse üzebilir gibi duruyor. Hesapta 9k vp var ne yapayım...
  15. FatZeus

GameGaraj Sipariş Deneyimim ( R7 7700X - 4070Tİ)

Şu an içerisinde herhangi bir sorun yok (Şimdilik). Tüm ürünler sağlam geldi. Baya uğraştım acemi olduğum için kasa baya ağırdı ve çok yoruldum ilgilenirken. Sizlere siparişle alakalı deneyimleri sıralı şekilde. İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X 4.70GHz 8 Çekirdek 40MB Önbellek Soket AM5× 1...
  16. FatZeus

R7 7700X - 4070 Tİ Sistem için 240Hz Monitör tavsiye

Sistemim aşağıda ilettiğim şekildedir. 2K 240Hz çıtır monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Gözüm şu an 24 inç monitöre alıştı 27 inç'in çok büyük geleceğini düşünüyorum 25vs olabilir sanırım siz yine de yazın kontrol edelim. Monitörlerle çok alakam yok ondan dolayı ne kadar bütçe gerekiyor...
  17. FatZeus

Sizce bu sistemi kaça satmalıyım?(Anakart-İşlemci-Kasapsu-Ekran kartı-Ram)

Belirttiğim sistemi sizce 2.el olarak ne kadar satabilirim? MSI GeForce GTX 1650 Ventus XS B450M S2H 3600MHz 2 adet XPG 8 GB Gammix D10 3000MHz CL16 RAM Power Boost VK-1631 500W USB 3.0 mid Tower kasa AMD Ryzen 5 5600 En son 8k teklif gelmişti.
  18. FatZeus

Satın almayı planladığım ürün hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

@Kürşat Kütükçü Hocamın tavsiyesi ve önerisiyle böyle bir hazır sistem düşündük yorumlarınız nelerdir?
  19. FatZeus

Max 65.000₺ Bütçe - Hazır sistem önerisi.

Bütçe: 65.000₺ MAX Arkadaşlar hazır AM5- DDR 5 sistem almayı planlıyorum. Sizlerden kurabileceğiniz 4070Ti li güzel bir sistem yapabilmenizi ümit ediyorum. Sistemde sıvı soğutma ve 32 GB RAM , Wifi - bluetooth anakart akabinde mevcut hdmi veya display portları 1 tık fazla olursa tadından yenmez...
  20. FatZeus

Kasa+Psu önerisine ihtiyacım var

Psu ve kasa olursa daha tatlı olacağını düşünüyorum. Anakartım GIGABYTE B450M S2H - Ekran kartım GTX 1650 belki GTX 4060larla vs değişebilirim tavsiye edebileceğiniz tatlı şirin kasaları bekliyorum. Rgb manyağı değilim ama olursa kötü olmaz . Ek olarak sıvı soğutma radyatörü destekleyecek...
Geri