Valorant yağmacı bıcak

FatZeus

80+
Reaksiyon skoru
177
Beyler gece pazarına saatler var lakin gece pazarı gece 3 te yani mevcut teklifimin sonlanması sonrasında gelecek. Ben bıçak istiyorum ama karambit tarzı şeyler sarıyor beni bu bıçakta güzel duruyor gece pazarında da güzel bir şey gelirse üzebilir gibi duruyor. Hesapta 9k vp var ne yapayım sizce nextleyim mi yoksa alıp gece pazarında da mı kovalayım?

ben yağmacı almayı düşünüyorum gelirse

Beyler gece pazarına saatler var lakin gece pazarı gece 3 te yani mevcut teklifimin sonlanması sonrasında gelecek. Ben bıçak istiyorum ama karambit tarzı şeyler sarıyor beni bu bıçakta güzel duruyor gece pazarında da güzel bir şey gelirse üzebilir gibi duruyor. Hesapta 9k vp var ne yapayım sizce nextleyim mi yoksa alıp gece pazarında da mı kovalayım?
Eğer çok istiyosan al gece pazarı genelede 1 tane güzel ıtem veriyor onunda bıcak olması garanti değil

Oyun çıktığından beridir gece pazarında 1 tane bile doğru düzgün skin gelmedi. Bendeki gibi şansın varsa almalısın.

Normalde yağmacı karambit düşünüyorumda gece pazarında çıkması imkansızmış ondan dolayı karambit düşse indirmeyi planlıyorumda. Bu pazara düşen bıçakta popüler güzel bir bıçak olduğundan dolayı bilemedim. Yeni hesap açtım 9LV'im Fps geçmişim var bir tık olsada rank açılana kadar elimi dm de alıştırmalar yapıyorum.

Normalde yağmacı karambit düşünüyorumda gece pazarında çıkması imkansızmış ondan dolayı karambit düşse indirmeyi planlıyorumda. Bu pazara düşen bıçakta popüler güzel bir bıçak olduğundan dolayı bilemedim. Yeni hesap açtım 9LV'im Fps geçmişim var bir tık olsada rank açılana kadar elimi dm de alıştırmalar yapıyorum.
İmkansız değil bana düştü o ay hiç param kalmadığı için alamamıştım
(Normal markete gelmisti ama)

İmkansız değil bana düştü o ay hiç param kalmadığı için alamamıştım
(Normal markete gelmisti ama)
Normal market için normal kanka demek istediğim gece pazarına düşmeyecek açıklandı çünkü gelecek skinler fiyatları veya hangi setten gelecekleri vs

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,006
Üyeler
194,779
Son üye
QR4x
Geri