Gece görmedim ama sabah sahibinden ilanlara bakıyorken anladım bir şeyler olduğunu, heryer bu ramle dolmuştu, buraya geldim tabi hemen baktım paylaşılmış...
Ben forumda ilk olarak tekli 8gb ram ilanını görmüştüm. Stok biter düşüncesi ile satın aldım. Sonrasında 2x16 ilanını görünce bunu alıp diğer siparişi iptal...
Şansa aldik bakalim. Ama ddr5 basliginda da gordum millet 4 tane cektim 5 tane cektim. Neden boyleyiz abi biz. Bende ddr4 sistem var girdigimde ddr5 stogu...
bana gelen de aynı, kutu görsel hatalı, 9cm fan yazıyor , kılavuz kağıdı ürünle alakası yok. montajlama aparatları vidalı olarak çıkıyor. tam bir sürpriz...
Teşekür ederim. Klavuz olmamasi bilmeyen için gercekten büyük sorun. Bir de ürün çentikli 12cm fanlı diye satıliyor, kutuda 9cm fan yazıyor, başta ürün...
düz metal ayaklar amd'nin. içerisinde 4 tane vida çıkacak o vidalarla metal ayakları kuleye sabitle. metal ayakların çıkıntılı kısımları dışarı doğru...
merabalar. forumda yeniyim yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. birkaç gün önce itopyada satılan frisby soğutucuyu satın almıştım. herkes çentikli...