Arama sonuçları: *

• Users: Woburn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Rx 6500xt satıyorum bir ay kullandım arkadaşlar

Erkan kartı msi rx 6500xt 4gb mech İlan No: 1090018940 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-erkan-karti-msi-rx-6500xt-4gb-mech-1090018940/detay
  2. W

Vatan Bilgisayar İade Sistemi Hakkında

Merhaba herkese saglıklı günler diliyorum arkadaslar ben vatan bilgisayardan anakart aldım internet üzerinden Anakart in tüm paketlerini açtım hatta soket mazgalına ufaktan zarar verdim hic tahmin etmiyordum arızalı cikicagini iade etsem alırlarmı daha bir hafta oldu
  3. W

Arkadaslar Yardımınıza İhtiyacım Var Mı?

Arkadaşlar şimdi ben msi b 450 m a pro max anakart aldim sıfır anakartin kutusunda amd 1. 2 . Ve 3. Nesil işlemcileri destekler yaziyor anakartin çikiş yili 2018 bende de amd ryzen 3 1200 af model islemci var fakat anakartla uyuşmadı açılmıyor islemcinin çikiş yili da 2020 af normalde islemci...
  4. W

Kendi başıma pc topladım açılmıyor

Arkadaşlar merhaba ben pc topladım parçalar şu şekilde AMD ryzen 1200af MSI b450m a pro max corsair venegance 3200 MHz 8 GB ram rx550 ekran kartı arkadaşlar pcye güç veriyorum fanlar dönüyor ama pc açılmıyor görüntü gelmiyor usb çikislarida çalışmıyor sistemi yeni topladım ufak oyunlar...
Geri