Arama sonuçları: *

• Users: Schiffer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Schiffer

Pc'ye kablosuz 2 gamepad bağlama

Bu koldan almaya karar verdim fakat 2 dongle'ı pcye taktığımda 2 kol da çalışır mı bilen varsa sevinirim AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 836,42TL 68%OFF | 8BitDo-Ultimate C gençlik Edition2.4G ve PC için kablolu oyun denetleyicisi, Windows 10, 11, buhar güverte...
  2. Schiffer

1000-1500 TL Gamepad önerisi

Selam fc 24 için 1000-1500 tl bütçeye bluetooth ve dongle'ı olan gamepad önerir misiniz
  3. Schiffer

Çözüldü✓ Asus rog strix kullanıcıları

Şu iki laptoptan kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilirler mi
  4. Schiffer

Rog Strix Vs Hp Victus Hangisi Alınır

Yarın laptop alıcam ya rog strix ya da hp victus bunlardan kullananlar var mı alınır mı çok acil cevaplarınızı bekliyorum
  5. Schiffer

Asus ve Hp arasında kaldım

Beyler laptop alıcam fakat bu ikisi arasında kaldım hpnin işlemcisi daha iyi sanırım ama asusta da 3050ti var falan tam anlamıyorum ama aralarında çok fark yoktur diye düşünüyorum biraz da marka yönünden baktığım için asus almayı düşünüyorum yine de sormak istedim bu laptoplardan kullananlar da...
  6. Schiffer

Bu laptop neden bu kadar ucuz?

Beyler bu pc'nin normalde 19k falan olması gerekmiyor mu bunun 8 gb ramli ve sadece ssdli versiyonları bile daha pahalı farklı satıcılarda bi işkillendirdi
  7. Schiffer

Nintendo switch lite hard reset

Bir kaç gün önce bi tanıdığım yurt dışından nintendo switch lite getirdi fakat hediye eden arkadaş hem nintendo hesabının mailini ve şifresini hem de ebeveyn kontrolü pinini unutmuş hard reset atmaya çalıştım orda da ebeveyn kontrolü pini istedi yani hiçbir şekilde bu ebeveyn kontrolü modunu...
Geri