ney anlamadim
Ben de rogu aldım hpnin özellikleri daha iyi olsa da malzeme kalitesine guvendim bi tik.. bi de dedigin gibi iyi sogutuyor diye duydum aldim bakalim umarim pisman etmezKonuyu takibe aldım anlamında.
ROG strix in bir nesil öncesini deneyimledim. Ses ve ısı konusunda kesinlikle 1 numara diyebilirim.
Zaten görüntüyü vs saymıyorum bile.
Şuanda Tuf kullanıyorum rog alsaydım keşke diyorum.
Deneyimlediğim seriler.
Lenovo ideapad gaming 3, Hp pavillon (2 side), Monster abra ve tulpar, rog ve tuf
Ben de rogu aldım hpnin özellikleri daha iyi olsa da malzeme kalitesine guvendim bi tik.. bi de dedigin gibi iyi sogutuyor diye duydum aldim bakalim umarim pisman etmez
baya iyiymiş sağ ol bilgiler için valla içimi rahatlattın asus konusunda iyi forumlar kankaMalzeme kalitesi soğutma vs olarak emin olki pişman etmez.
Asusun garantiside gayet güzel (Tuf laptopumun anakartında kısa devre olmuştu değişim yaptılar ayrıca lcd de ghosting varmış onuda değiştiler. 5 kuruş masraf almadılar 1 haftaya elime geldi. (1 Haziranda gönderdim 8 Haziranda elime ulaştı ve evden alıp eve geldi kargo)
Fiyatı 19-20K olduğu sürece 4.nesil Ryzen işlemciye daha para verilmez.27k değil