Çözüldü✓ Asus rog strix kullanıcıları

Schiffer

80+
Reaksiyon skoru
5
Şu iki laptoptan kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilirler mi

Ekler

• IMG-20221031-WA0010.jpg
    IMG-20221031-WA0010.jpg
    85.5 KB · Hit: 89
  • Screenshot_2022-10-31-09-33-50-130_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-10-31-09-33-50-130_trendyol.com.jpg
    460 KB · Hit: 80
Son düzenleme:

Konuyu takibe aldım anlamında.

ROG strix in bir nesil öncesini deneyimledim. Ses ve ısı konusunda kesinlikle 1 numara diyebilirim.
Zaten görüntüyü vs saymıyorum bile.

Şuanda Tuf kullanıyorum rog alsaydım keşke diyorum.

Deneyimlediğim seriler.
Lenovo ideapad gaming 3, Hp pavillon (2 side), Monster abra ve tulpar, rog ve tuf

2. Laptopun işlemci paramparça eder.

Konuyu takibe aldım anlamında.

ROG strix in bir nesil öncesini deneyimledim. Ses ve ısı konusunda kesinlikle 1 numara diyebilirim.
Zaten görüntüyü vs saymıyorum bile.

Şuanda Tuf kullanıyorum rog alsaydım keşke diyorum.

Deneyimlediğim seriler.
Lenovo ideapad gaming 3, Hp pavillon (2 side), Monster abra ve tulpar, rog ve tuf
Ben de rogu aldım hpnin özellikleri daha iyi olsa da malzeme kalitesine guvendim bi tik.. bi de dedigin gibi iyi sogutuyor diye duydum aldim bakalim umarim pisman etmez

Rog kozmetik olarak çok güzel ama victus daha iyi

Ben de rogu aldım hpnin özellikleri daha iyi olsa da malzeme kalitesine guvendim bi tik.. bi de dedigin gibi iyi sogutuyor diye duydum aldim bakalim umarim pisman etmez

Malzeme kalitesi soğutma vs olarak emin olki pişman etmez.
Asusun garantiside gayet güzel (Tuf laptopumun anakartında kısa devre olmuştu değişim yaptılar ayrıca lcd de ghosting varmış onuda değiştiler. 5 kuruş masraf almadılar 1 haftaya elime geldi. (1 Haziranda gönderdim 8 Haziranda elime ulaştı ve evden alıp eve geldi kargo)

Malzeme kalitesi soğutma vs olarak emin olki pişman etmez.
Asusun garantiside gayet güzel (Tuf laptopumun anakartında kısa devre olmuştu değişim yaptılar ayrıca lcd de ghosting varmış onuda değiştiler. 5 kuruş masraf almadılar 1 haftaya elime geldi. (1 Haziranda gönderdim 8 Haziranda elime ulaştı ve evden alıp eve geldi kargo)
baya iyiymiş sağ ol bilgiler için valla içimi rahatlattın asus konusunda iyi forumlar kanka

Victus hem fiyat olarak hem işlemci olarak daha iyi. 27K o cihaza para vermek saçma zaten o fiyata 3060 cihaz alınıyor.

Geri