Arama sonuçları: *

• Users: Burakozck1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Burakozck1

Yardım Monitör Önerir Misiniz?

4 bin TL bütçem var bana bir monitör önerir misiniz? 500-600 TL üstü önemli değil genellikle oyun için kullanacağım
  2. Burakozck1

F/P Ürün Önerebilir Misiniz?

3 bin civarı 4 bini aşmayacak monitör arıyorum oyun oynamak için kullanacağım ikinci elede kabulum
  3. Burakozck1

İnce Hesap Gaming Gecesi Düşüncelerim

İnce Hesap Gaming Gecesinin fiyatları açıklandı bu gecenin amacı indirimli piyasanın altında ürün sunmak fakat fiyatlara bakıyorum 100 tl düşmüşler 200 tl düşmüşler bazı ürünler herhangi bi sitede daha ucuza bulunuyor kendimden örnek vereyim ben biraz uyguna gelsin diye bir hafta cumayı...
  4. Burakozck1

Attack Shark R1 Ultralight Alınır mı?

attack shark r1 ultralight 1800 TL'den 1400e düşmüş sizce Alınır mı?
  5. Burakozck1

Bilgisayarımı Yenilemek İstiyorum Nereden Başlayabilirim

Merhabalar öncelikle bilgisayar özelliklerim -GTX 1060 6GB -Ryzen 7 1700x -B350 plus -16 GB RAM Bilgisayarımın bileşenlerini yavaş yavaş yenilemek istiyorum bütçem fazla yok sizce ilk neyi ne ile değiştirmeliyim biraz etrafimdakilere sorunca işlemci değiş diyip öneri olarak Ryzen 5 5600...
  6. Burakozck1

Klavye Switch Farkları Nelerdir?

Merhabalar. Bir sorum olacaktı bu switchler hakkında fazla bilgim yok mesela mekanik manyetik ve membran switch farkını bana basit bir şekilde anlatabilecek varmı Örnek veriyorum membran kötüdür manyetik en iyidir gibi bir algı var bu doğrumu oyun için membran kullanılırmı kullanılmazmı gibi...
  7. Burakozck1

Mouse Klavye Önerir Misiniz?

Hem klavye hem mouse alacağım ikisine toplam 2 bin TL civarı bütçem var yani biner TL'ye halletmek istiyorum 2. el almaya karşı değilim önerebileceğiniz varsa önerir misiniz? birde sahibinden de Atk Dragonfly A9 1000 TL Aula Win60 HE Max 1500 TL bunları buldum ikiside param güvende ile sizce...
  8. Burakozck1

Wolfteam Sebepsiz Ban Yedim

Arkadaşlar Merhaba Bugün oyuna nakit yükleme işlemi yaptım daha sonra oyuna girdim sunucu seçme yerinde bir sunucuya girdim ve ekranda yasadışı program kullandınız yazdı daha sonra sunucu kapatılıyor diyip oyundan attı 1 saattir tekrar tekrar denedim ve giremiyorum oyuna aynı şey yazıyor Şuana...
  9. Burakozck1

Huawei p40 lite uygulama sorunu var

Huawei p40 lite telefonum var bu telefona hiçbir şekilde WhatsApp yükleyemiyorum. Gbox diye bir uygulama denedim olmadı şuan desteklemiyor hatası verdi. WhatsAppın kendi sitesinden indirdim numaramı doğrulama yerinde orijinal wp yükleyin gibisinden bir uyarı verdi yardımcı olabilecek varmı...
  10. Burakozck1

Buff(boyunluk) işine girmek istiyorum

Buff motosikletçiler için Boyunluk işine girmek istiyorum. fakat kumaş bulamıyorum internetten bir yer buldum sipariş ettim ancak çok kötü bir kumaş göndermişler. bulunduğum ilçede böyle bir yer yok boyunluk şeklinde kumaş satan bir yer yok düz kumaş bulmak istesem onuda satan yer yok...
  11. Burakozck1

Motosiklet Sigorta Sorunum

Motosikletımle kaza yaptım grenajlarım falan kırıldı ama ciddi bir sorunum yok çizik çatlak falan.Fakat motosikletim yamaha olduğu için grenajlarım ve göstergem 80-90 bin tl tutuyor motosikletçim expertize masraf bu kadar diye söylemiş experde sigortaya sigorta diyorki 100 bin tl veririz fakat...
  12. Burakozck1

Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum

Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum başka bir motorun YBR vb. motorların parçası uyarmı
  13. Burakozck1

20 bin km'de 2007 CBR Alınır mı?

2007 model CBR 20 bin km de tanıdıktan arkadaşımdan alacağım sizce Alınır mı? 2007 sadece eski geldi biraz bütçem kısıtlı olduğu için bunu düşündüm sizce Alınır mı? 125cc
  14. Burakozck1

Oyun önerebilir misiniz?

İnternetim sınırlı olduğu için düşük boyutlu oyunlar önerebilir misiniz? bilindik oyunlar olmasın çoğunu oynadim
  15. Burakozck1

Etsy 511 TL kesti ve kartı onaylamadı

Etsy de satış yapmak için hesap oluşturuyordum onay için 15 dolar yani 511 tl kesti hesabımdan ve hesabı bir hata çıktı diyerek onaylamadı şimdi onaylama için tekrar 15 dolar istiyor ne yapabilirim paramı nasıl geri alabilirim
  16. Burakozck1

200 TL attılar suçmu

Merhabalar Facebooktan denemek amaçlı bi adama çocugun bırı var ona 200 tl harçlık atarmısın yazdım ıban attım adamda attı ** cidden para almak gıbı bır nıyetım yoktu denemek ıstedım gerı parayıda atamıyorum attıgım ıban kırılan bır kartımın hesabıydı parayı harcayamamda adamada gerı atamam bu...
  17. Burakozck1

Babamı Nasıl ikna edebilirim motorsiklet konusunda

Merhabalar iyi günler Bu yaz full çalışıyorum ve babamdanda motorsiklet istemediğim halde sana alacam dedi bazı sıfır Arora motosikletler gösteriyor fakat ben 2. el bir japon Yamaha almak istiyorum aynı fiyat fiyatta bir değişme yok ama babam sıfır almamın daha iyi olacağını düşünüyor bence 2...
  18. Burakozck1

Bilgisayarım kaç TL eder

Bilgisayarımı maddi durumlardan dolayı satmak istiyorum kaç tl eder Ekran Kartı -GTX 1060 6GB İşlemci -Ryzen 7 1700x Anakart -B350 plus Güç kaynagı -Corsaır ax 750 -8+8 16 gb ram -465 + 465 ssd -120 gb hdd Yanında ekipmanlarımda dahil Mouse -MSI GM08 Klavye -Vooka Trol red switch Kulaklık...
  19. Burakozck1

Bilgisayarımda hicbirsey çalışmıyor

Bilgisayarı açıyorum ses aygıtları çalışmıyor başlat menüsüne giremiyorum ayarlari açamıyorum bir dosyaya sağ tiklayamiyorum sadece masautune sağ tıklayıp yenileyebiliyorum ve masaüstünde ki uygulamalardan bazılarına girebiliyorum proje ödevim var nolur yardım edin
  20. Burakozck1

14 bin tl bütçe pc önerisi lazım

14 Bin TL bütçem var monitör klavye olmadan sadece kasa önerebilir misiniz? -Tasarım -Yazılım -Oyun oynamak için kullanacağım şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Geri