200 TL attılar suçmu

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar Facebooktan denemek amaçlı bi adama çocugun bırı var ona 200 tl harçlık atarmısın yazdım ıban attım adamda attı ** cidden para almak gıbı bır nıyetım yoktu denemek ıstedım gerı parayıda atamıyorum attıgım ıban kırılan bır kartımın hesabıydı parayı harcayamamda adamada gerı atamam bu suçmu

Merhabalar Facebooktan denemek amaçlı bi adama çocugun bırı var ona 200 tl harçlık atarmısın yazdım ıban attım adamda attı ** cidden para almak gıbı bır nıyetım yoktu denemek ıstedım gerı parayıda atamıyorum attıgım ıban kırılan bır kartımın hesabıydı parayı harcayamamda adamada gerı atamam bu suçmu.
suç kanka suç, bana at :D

Paranın ne gibi yollardan elde edildiğini bilmiyorsun. Herhangi bir suç olayından elde edilen bir para eğer senin banka hesabında gözükürse sıkıntı yaratabilir. Orada iptal etme seçeneği var gelen parayı, geri yolla. Banka hesabına çeşitli yollarla kirli paraları aklamak amacıyla kurulan sürüyle insan var. Şaka değil

Merhabalar Facebooktan denemek amaçlı bi adama çocugun bırı var ona 200 tl harçlık atarmısın yazdım ıban attım adamda attı ** cidden para almak gıbı bır nıyetım yoktu denemek ıstedım gerı parayıda atamıyorum attıgım ıban kırılan bır kartımın hesabıydı parayı harcayamamda adamada gerı atamam bu suçmu
Şafak operasyonu yersin

Geri