Arama sonuçları: *

• Users: hazeleyes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hazeleyes

Veri Aktarımı Hakkında

Üzerine bağlanan ethernet portlarına hem ip atayan hem de modemden gelen interneti dağıtan bir aygıta ihtiyacım var, ethernet switch buna uygun olur sanırım, ama yönetilebilir ve yönetilemeyen olarak ikiye ayrılıyormuş farklar nedir ? Tavsiye ettiğiniz model var mı ? 3-5 adet port olsa bile yeterli.
  2. hazeleyes

iphone x batarya önerisi ve bazı sorular

İphone x cihazın bataryasını değiştirmem gerekiyor, deji düşünüyorum. Öncesinde ekran değiştiğinden face id arızalı tamiri mümkün müdür ? Ve son olarak ekranı değiştirip memnun kaldığınız tedarikçi önerisi varsa süper olur rastgele almak istemiyorum.
  3. hazeleyes

Farklı Lokasyonda Gözüküyorum

Selamlar dostlar Gıbırnet kullanıyorum, 100mbpslik tarife yaklaşık 110 mbps hız alıyorum herhangi bir sorun yok memnunum ancak girilmesi engellenmiş sitelere vpnsiz girebiliyorum ve oyunlarda vs farklı bir ülkeden bağlanıyormuş gibi gözüküyorum, farklı telefon ve farklı pclerde denedim modem...
  4. hazeleyes

Sharkoon SPH V2 650w PSU

Selamlar dostlar Başlıkta belirtmiş olduğum sharkoon sph v2 psunun kablolarının diğer psularıma göre daha ince olduğunu farkettim. Hemde ciddi gözle görülür bir incelik ama sharkon psunun kabloları bakır. Diğer kalitesiz markalar ise kalın ama bakır olmayan kablo kullanıyor bu da kablo hattı...
  5. hazeleyes

Rx470 8gb ve Rx580 4gb

Merhabalar elimde 2 adet sistem ve 2 adet ekran kartı mevcut. Sistem 1 X3450 işlemciye sahip Sistem 2 ise Ryzen 3 1200af işlemciye sahip Soru: Hangisine RX470 8gb yi hangisine RX580 4gbyi takmalıyım? Nedeniyle belirtirseniz sevinirim. (Psular yeterli düzeyde ikisindede sata ssd mevcut, ikisinde...
  6. hazeleyes

Patlayan PSU Platoon

Az önce bir anda psudan alev attı, ardından tüm odayı yanık kokusu sardı, sistemin diğer parçaları çalışır durumda olduğunu başka bir psu ile test ettim. Platoonun garantisi var gibi gözüksede şikayetvar da bir çok kişi garanti servisinin telefonlara bile bakmadığını ürünü kabul etse bile işlem...
  7. hazeleyes

Xeon X3450 için Kule Tipi Fan Önerisi

Bütçe esneyebilir. Önerilerinizi bekliyorum. Anakart gigabyte h55m s2v model CPU X3450
  8. hazeleyes

H110 ve Rx580 sete işlemci önerisi

Şuanki cpu G4400 Mobo gigabyte h110 Ram 8+4 600w psu Rx580 4gb olan sistemime i5 6400 almayı düşünüyorum anakart değiştirmeden darboğaz yapmayacak bir işlemci bakıyorum şu sıralar fikirlerinizi bekliyorum
  9. hazeleyes

Versatile 600W 80+bronze PSU Hakkında

Selamlar herkese, İnternet fiyatlarının neredeyse yarısına denk getirdiğim kapalı kutu sıfır versatile 600w 80+ bronze sertifikalı psu kalitesi nasıldır ? Kullanan oldu mu ? R7 370 ve Ryzen 3 sistemde kullanılacak. Kabloları Cooler Master cm 690 II kasada yetişir mi ? Kasanıza yüksek voltaj...
Geri