Arama sonuçları: *

• Users: Ranto
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

180K Farkla istediğim üni tutarmı

Ya beyler ben sınava girdim istediğim üni 660 binle alıyo benim puan 840k falan sizce tutarmı la
  2. R

Motorsiklet kask önerisi

Merhaba ben kask alıcam fakat ls2 almak yerine iyice detaylı bi inceleme yaptım bütcemn 5000 küsür fazla bir bütcem yok mts kasklara baktım fiberglass kasklara ama önerisi olan varmı acaba baktığım kasklar MTS M-801 Anubis Gold MTS M-801 Draglax Red MTS M-801 Mission Blue Full face olduğu sürece...
  3. R

Sarftech T60 klavye renk değiştirme tuşu

Merhaba ben bir kaç gün önce Sarftech T60 klavye aldım geldi ve kombinasyonları farklı normalde kılavuzda fn + tab ile modlar değişir diyor lakin farklı bir tuşla değişti tuşlar bozuk değil hepsini denedim bilmediğim bişeymi var
  4. R

Çözüldü✓ itopya faturalandırılıyor ne demek

Merhaba bi kaç gün önce 4 gün önce olması lazım itopyadan sistem aldım bu sabaha kadar sistem hazırlanıyordayken bu öğlen faturalandırıyora geçti anlam veremedim ne demek oluyor lütfen yardımcı olurmusunuz
  5. R

Çözüldü✓ Vatan Bilgisayar pc toplanırmı

Merhaba bu aralar elime 16k gibi bir para geldi bilgisayar almam lazım çünkü yazılım geliştirmenliği okuyorum arada oyun oynamalık ve yazılım için c+ gibi uygulamalarda vakit geçirmelik bi bilgisayar alıcam aile zoruyla vatandan almak zorunda kalıyorum hayatımda hiç vatan bilgisayara gitmedim...
Geri