Çözüldü✓ Vatan Bilgisayar pc toplanırmı

Ranto

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
16000
Merhaba bu aralar elime 16k gibi bir para geldi bilgisayar almam lazım çünkü yazılım geliştirmenliği okuyorum arada oyun oynamalık ve yazılım için c+ gibi uygulamalarda vakit geçirmelik bi bilgisayar alıcam aile zoruyla vatandan almak zorunda kalıyorum hayatımda hiç vatan bilgisayara gitmedim bilgisayardan anlarım fakat siteleri tercih ederim bu yüzden yt de bi kaç araştırma yaptım fakat kendime uygun bir şey bulamadım 13k ya kasa toplicam 3k yada monitör alıcam 144hz felan toplam bütçem 16k aranızda bilen tecrübeli birileri varsa lütfen yardımcı olabilirmi kolay gelsin

Merhaba bu aralar elime 16k gibi bir para geldi bilgisayar almam lazım çünkü yazılım geliştirmenliği okuyorum arada oyun oynamalık ve yazılım için c+ gibi uygulamalarda vakit geçirmelik bi bilgisayar alıcam aile zoruyla vatandan almak zorunda kalıyorum hayatımda hiç vatan bilgisayara gitmedim bilgisayardan anlarım fakat siteleri tercih ederim bu yüzden yt de bi kaç araştırma yaptım fakat kendime uygun bir şey bulamadım 13k ya kasa toplicam 3k yada monitör alıcam 144hz felan toplam bütçem 16k aranızda bilen tecrübeli birileri varsa lütfen yardımcı olabilirmi kolay gelsin
Vatan çok kazık yapabildikleri en pahalı sistemi toplayıp veriyolar ama çok nadiren iyi sistem çıkarıyorlar

hocam aile baskısı ayrı tabi ama durumu şöyle anlat aynı paraya internetten güvenilir sitelerden seni daha uzun süre götürecek sistem toplayabilirsin. Vatandan alırsan o sistem seni daha az götürür ileriyi düşünmek lazım

Toplanmaz

Ben bu konuda çok araştırma yaptım gerek internet gerekse burda çok araştırdım senin yerinde olsam inventustan alırdım ben ordan hazır sistem aldım her yaptıkları aşamaları bildiriyorlar herşeyide kurup test edip gönderiyolar 5 gün içinde elinde oluyo her anlamda teknik destek alabiliyosun

Hayır alınmaz. Acelen yoksa indirim kovalayarak bu bütçeye iyi hazır sistem alabilirsiniz.

Elimde vatan bilgisayardan alınma kapalı kutulu bilgisayar var. Kutusu hiç açılmamış iade etmeyi düşünüyorum açıkçası. Bursadayim. İlgilenirsen sana devir ederim

hocam aile baskısı ayrı tabi ama durumu şöyle anlat aynı paraya internetten güvenilir sitelerden seni daha uzun süre götürecek sistem toplayabilirsin. Vatandan alırsan o sistem seni daha az götürür ileriyi düşünmek lazım
Anlatmaya çalıştığım tamda bu fakat anlamıyorlar tekrar konuşmayı denicem

Tekrar konuş.Kesin konuşmalısın.Baska türlü kazık yiyeceğini söyle.Vatandan kazık bir sistem bul.Yaklasik aynı sistemi topla bir de.Aradaki min 2k kazığı görsünler.

Elimde vatan bilgisayardan alınma kapalı kutulu bilgisayar var. Kutusu hiç açılmamış iade etmeyi düşünüyorum açıkçası. Bursadayim. İlgilenirsen sana devir ederim
özellikleri ne

anlayacakları dilden örnek vererek anlatabilirsin marketten 20 tl aldığın ürünü 30 tl ye alırlar mı sorsana ya da o marketten alırlar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,782
Üyeler
195,457
Son üye
zeydyıldız
Geri