Bozuk arızalı olmadıkça ürün iade etmeyi sevmiyorum. James Donkey 720 kablolu dert etmeyene çok üst düzey ayrıntılı ses veriyor. Sadece bu kulaklık sırf...
Rog pelta aldım iki gündür kullanıyorum daha önce James Donkey 720 kullanıyordum inanmazsın ama ses seviyesi JD 720 den 3 de 2 daha az pubg oynuyorum ayak...
Merhabalar asus kulaklık geri ödemesine başvuru yaptım yaptığım başvurunun durumunu takip etmek için asus sayfasından başvurulara tıklıyorum ama kayıtlı bir...
Ben şunu merak ediyorum diyelim ki en iyi şekilde 7600 işlemci geldi bu işlemciden max ayarlar ile ne gibi sonuç elde edilir yani hangi işlemci kuvveti...
Merhabalar iyi forumlar,
Ryzen 7 7800x3d kullanmaktayım ekran kartım 5070 FPS oyunları oynuyorum yüksek fps almak için işlemcime ne gibi ayarlar yapmam...
Böyle nadir durumda ki işlemcinin değeri nedir ekstra ne gibi OC yapılır ? Mesela 7600 demiş hangi işlemci seviyesinde performans alınır
Yapay zeka -30 da...
Benimde 300 hz ve üzeri mönitör ihtiyacım var OC ile olmasını istemiyorum fps oyunları oynadığım için çözünürlük kişisellleştirdiğimde sıkıntı oluyor gerçek...