Arama sonuçları: *

• Users: Daryl7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Daryl7

Yardım Görüntü gelmiyor ekrana

Merhaba herkese, lütfen sonuna kadar okuyun, konuya direkt gireyim ,bilgisayarı dün komple temizledin bütün herşeyi çıkarıp tekrardan taktım çalıştırırken bilgisayarı ekrana ve klavye hiç güç gelmiyor, slotlar da sıkıntı gibi gözüküyor ama onlarda da herhangi bir sıkıntı yok ramlarda yok...
  2. Daryl7

Öneri Asus monitör 2k isteyen kaçırmasın bence

Bu fiyata bu özellikler zor bulunur https://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-inc-170hz-1ms-qhd-ips-g-sync-gaming-monitor/?fbclid=PAAaZhAeSx6FZm4GklceGrnEu6lPilLP7_CeC3oRrVITYvDJABhhO2ibQQ97k
  3. Daryl7

Sistemi satmak istiyorum

Merhaba öncelikle herkese 3 ay önce kurulumu yaptım ancak işten dolayı fazla zaman olmadığı için satmak istiyorum Gerçek bir alick gözüyle kaça satabilirim SIRASIYLA SİSTEM ÖZELLİKLERİ ŞÖYLE MSI RTX 4070 TI GAMING X TRIO MSİ 490Z CARBON WİFİ 4800MHZ İNTEL İ7 11700K SIVI SOĞUTUCU NZXT KRAKEN...
  4. Daryl7

Gameped önerilebilir mısınız?

Merhaba herkese, Hikayeli oyunlari çok oynadigim butun oyunlar sorunsuz oynaya bilmak icin en iyi gameped lazım BÜTÇE EN FAZLA 1.000TL
  5. Daryl7

Yardım Rtx 4070ti güç kablosu

Merhaba herkese, Dün rtx 4070 ti aldım yanında gelen güç bağlantısını dogrumu bağladım emin değilim iki ayrı güç bağlantısı verdim psudan oyle yazıyor talimatta, psudan çektiğim her bir kablodan 8 pin boşta kaldı herhangi bir sıkıntı çıkarmı?, yardımcı olacak arkadaşlar bir el atsa görsel...
  6. Daryl7

Yardım Ekran Kartında Gigabyte Mi Galaxy Mi

Merhaba herkese iki tane ekran kartı arasında seçim yapmakta kararsızım gigabayt mi? daha iyi galaxy mi ?, Herhangi bir sorun yaşayan varmi bu kartlarla ilgili, Not BU KARTLARDAN KULLANAN ARKADAşLAR VARSA BİLGİ VERIRSE DAHA IYI OLUR, KARTLARIN LİNKLERİNİ ATIYORUM AŞAĞI GIGABEYT OLAN...
  7. Daryl7

RTX 3090 NVIDIA ALINIR MI?

Türkiyede fazla tercih edilmiyor o yüzden fazla bir bilgim yok bu kartla soğutması falan nasıl bunu almak istiyorum 16k ya bırakıyor sıfır yurtdışı
  8. Daryl7

Yardım Monitör 60hz gösteriyor

Monitörü yeni aldım normalde 144hz olması lazim hız aşırtmayla 165hz oluyor benim monitör 60hz çalışıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar bir el atsa , görseli de attim NOT: DISPLAYPORT BAĞLAMADIM 1680358070...
  9. Daryl7

Öneri Msi 3090 SUPRİM X Alınır mi

Merhaba herkese öncelikle 2 ay yayın için kullanılmış msi 3090 suprim x var 16k ya istiyor alınır acaba, Bide bende şuan corsair RM750 80plus gold var 3090 suprim x ve işlemci olarakta i7 11700k var bunları besler mi
  10. Daryl7

Öneri Asus rog strix vs msi gaming z trio

Asus rog strix 308012gb mi Msi gaming z trio 3080 12gb Hangisi almalıyım
  11. Daryl7

Sürücü algılamıyorrr

Merhaba arkadaşlar, sıfırdan pc montajını yaptım az önce her şey tamam söyle bir sıkıntı çıktı windows 10 flash belleğe yokledım kurulum için ama sürücü gözükmüyor yardimmmm
  12. Daryl7

Yardım Msi 490z carbon wifi ve intel i7 11700k

Arkadaşlar bugün sistemimi monta ettim ekran karti hariç herşeyi taktik monitöre görüntü gitmiyor, bide bütün USP ye klavye ve mouse takıyorum hiç bir şekilde güç gitmiyor, kulaklık takıyorum çalışıyor, bilgisayarcı cagirdim oda dedi ki anakarta bios güncellemesi yapmamız lazım intel 10 nesil...
  13. Daryl7

Mecidiyekoy de tanidik bilgisayarcı var mi

Merhaba herkese, dün arkadaşla bilgisayari toplamaya çalıştık herşeyi taktik bilgisayarı çalıştırdım ama ekrana görüntü gelmedi bide klavye ye ve mouse güç gitmiyor kulaklığı taktik çalışıyor, eğer tanıdık varsa şişli mecidiyekoy de bana yardım olacak biri varmıdır?
  14. Daryl7

Yardım Asus tuf vg27aq aliyorum

Merhabalar bilgisi olan arkadaşlar bu monitörü alicam her hangi bir kronik vs bir sıkıntısı yaratırmı bu monitör https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq.html#menu Yarın almaya gidiyorum
  15. Daryl7

Yardım Rtx 3080 rtx 4070ti hangisini alınmalı

Merhaba arkadaşlar iki kart arasında kaldım Asus rog strix 30801 2gb 15k satılıyor Rtx tuf rtx 4070ti 19k satılıyor Aradaki para farka değer mi sizce
  16. Daryl7

Amazon sipariş verdim ilginç bişey oldu

Amazondan az önce mouse sipariş verdim Siparişim onaylandı ama kartan para hiç alınması görseli assagi ya atıyorum bunu bana açıklar mısınız lutfen
  17. Daryl7

Çözüldü✓ Razer blackshark kulaklik

Yeni pc diziyorum kulaklık olarak razer blackshark baktim herkes olumlu yorum yapmış bende bunu bugün sipariş vericem kullanan hiç kimse oldu bilgi verirseniz sevinirm https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125
  18. Daryl7

Sinerjiden işlemeci aldim

Daha önce sinerjiden alışveriş yapan varmi herhangi bir sorun olduğu zaman ilgileniyorlar mi
  19. Daryl7

Yardım Msi 490z carbon wifi i7 11700k uyumlu mu

NOT: Arkadalar yeni pc diziyordum çoğu şeyi aldim sadece ekran karti asus rog strix 3080 alicam hafta ya bide işlemci kaldi , Bende şuan msi 490 carbon wifi anakart var işlemci olarak i7 11700k alicam bu Ana karti kullansam herhangi bir sorun cikarir mi uyumluluğu anlamında, anakartın linkini...
  20. Daryl7

Yardım Viewsonic vx2705 monitör

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11601#odeme_secenekleri Bu monitörü almak istiyorum bugün sipariş vericem vermeden son kez danışmak istedim size nasıl bir monitör kullanan varmi hiç aranızda görüntü kalitesi vs nasıl
Geri