Gameped önerilebilir mısınız?

Daryl7

80+
Reaksiyon skoru
92
Merhaba herkese,
Hikayeli oyunlari çok oynadigim butun oyunlar sorunsuz oynaya bilmak icin en iyi gameped lazım
BÜTÇE EN FAZLA 1.000TL

2. el 9 veya 8.nesil xbox kolu almanı öneririm.

Klasik

Bunun için herhangi bir program gerekiyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.xbox 8.nesil kullanıyorum baya memnunum tavsiye ederim
Bütün oyunlari sorunsuz çalışıyor mu
Bide herhangi program gerekiyor

msi gc30 v2 yada gc20 v2 alabilirsin ilk versiyonlarında sorun varmış version 2 düzeltmişler programsız her oyunda sorunsuz çalışıyor bende itopyadan gc30 v2 aldım 6 7 ay önce indirime girince sıkıntısız hala. İndirimle itopyada gc30 v2 model 799 yada 899 tl felan oluyor .

msi gc30 v2 yada gc20 v2 alabilirsin ilk versiyonlarında sorun varmış version 2 düzeltmişler programsız her oyunda sorunsuz çalışıyor bende itopyadan gc30 v2 aldım 6 7 ay önce indirime girince sıkıntısız hala. İndirimle itopyada gc30 v2 model 799 yada 899 TL felan oluyor .
Ben bugün bir tane aldim dyging laght2 oynayacaktım okadar uğraştım olmadi program lazımmış yaparım dedim sonra uğraşmak istemedim çünkü her oyuna olmuyormuş geri iade edicem, bana direkt usb ye tak çalışsın istiyorum yada bluetooth de

Eger öyle bişeyse msi olan bakıcam ona

Yıllardır f710 kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım.

Hocam biraz daha bütçe artırıp veya bir süre bekleyip üstüne koyup 9. Nesil xbox controller almanı öneririm. Ben aşırı memnunum iyi ki almışım diyorum.

2.el Xbox kolu veya f710 .ben f710 aldım çok memnunum sıkıntisiz

Hocam biraz daha bütçe artırıp veya bir süre bekleyip üstüne koyup 9. Nesil xbox controller almanı öneririm. Ben aşırı memnunum iyi ki almışım diyorum.
9 nesil çok pahalı 😂 8 nesil ile arasında bir fark varmi özellik olarak?

2.el Xbox kolu veya f710 .ben f710 aldım çok memnunum sıkıntisiz
Bakıcam ona da, hangisi daha mantıklı karar veririm

9 nesil çok pahalı 😂 8 nesil ile arasında bir fark varmi özellik olarak?

Bakıcam ona da, hangisi daha mantıklı karar veririm
Karşılaştırmasına bakmak gerek hocam. Ben kalite olarak ve ergomiklik açısından çok beğendim ve pc de titreme olayıda çalışıyor.

Geri