Çözüldü✓ Max 50 Bin Tl Ye Pc Arıyorum

Son soru😅 psu markasını göremedim ve tek kanal ram ileride 32 ye yükseltmek mantıklı olucak mıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıcam kesin
Muhtemelen kasanın markasıyla aynıdır psu fazeon marka psu vardır ram fiyatları ileride düşerse yükseltirsin şimdi ram alınmaz

Kasayı değişince psu da değişiyor o zaman teşekkürler psu kalitesizse bie kaç ayda sorun çıkarmaz di mi?
Elektrik tesisatında ciddi bir sorun olmazsa veya şansına bir üretim hatası yoksa (ki bu kalite ile doğrudan alakalı değil) ömrü boyunca kolay kolay bir şey olmaz.

İçim rahat eder diyorsan 1000TL farkla kasayı MSİ yapabilirsin ama.

Selamlar, 50k bütçe ile PC arıyorum. Genelde FPS oyunları oynasam da ara sıra hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Intel Core Ultra 5 225F ile 5060 Ti 8gb'lık sistemler çok var fakat ekran kartı çok eleştiriliyor. Bu paralara alabileceğim en iyi seçenek nedir? Yardımcı olabilecek, iyi anlayan birileri var mıdır?
Arkadaşlar sistemi alıcam şimdi, fakat kurup göndermiyorlar mı anlamadım

Arkadaşlar sistemi alıcam şimdi, fakat kurup göndermiyorlar mı anlamadım
Yaşadığın ilde vatan şubesi varsa götürüp orda kurdurabiliyorsun, şubeyi veya direkt vatan bilgisayarı aramanı öneririm.
Bir de mümkünse kasayı MSI'a yükselt 1000TL fark ile diğerlerine gerek yok RAM ileride alınır.

Son düzenleme:
Yaşadığın ilde vatan şubesi varsa götürüp orda kurdurabiliyorsun, şubeyi veya direkt vatan bilgisayarı aramanı öneririm.
Bir de mümkünse kasayı MSI'a yükselt 1000TL fark ile diğerlerine gerek yok RAM ileride alınır.
Msi yükselttim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,596
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri