Arama sonuçları: *

• Users: DESMOND
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Öneri Segway Ninebot Max G2 mı Onvo 013 X Plus mı? Ehliyet Yok.

Segway modelinde ehliyet zorunlu değil okudum. 900w 43k fiyatı var. Onvo 2000w 38k fiyatı var. Ehliyetim yok gözlerimden yıllar önce ameliyat olduğum da ehliyet vermemişlerdi o zamandan bu zamana çok zaman geçti artık belki verirler ama şuanda da maddi durum yetersiz. Ehliyetsiz şekilde...
  2. D

Yardım Modem Arayüzündeki 36.2db Ne Anlama Geliyor?

Türktelekom 75mbps paket alıyoruz ama speedtest de 8mbps çıkıyor. Modem arayüzünden vdsl mi adsl mi nasıl olduğunu kontrol ettim vdsl gözüküyor. Diğer değerleri tam anlamıyorum kontrol eder misiniz? Türktelekom bu hızı bize gönderiyor da bizim tesisatta mı problem var yoksa Türktelekom bu hızı...
  3. D

Rj45 Uçlu Dış Mekan Su Uv Korumalı Cat6 Kablo Lazım Full Bakır

Taşındığım bina da boş port olmama sebebi ile komşudan cat6 ile onun modemden kendi modemime internet çekicem. Komşu şartları kabul etti kenardan onun duvardan delip bizim evin de kenarından delip kabloyu çekicez. Bahçeden dolaşacak toprağın altına gömücem çocuklara falan takılmaması için. 100m...
  4. D

Komşudan Kendi Evime Kablo ile İnternet Çekmek. Ürünleri Bulamıyorum

Dostlar komşu ile görüşüyorum her ihtimali düşünüyorum. Dışarıdan kablo götürücem 100m alıcam direk muhtemelen ölçemediğim için ama alacağım ürünleri bulamıyorum. Komşu muhtemelen pencere kenarının delinmesine izin vermez verse tek ihtiyacım 100m cat6 full bakır rj45 uçlu kablo ama bunuda...
  5. D

Öneri Dik Yokuşlar İçin Elektrikli Scooter Önerisi ?

Yeni eve taşındım ve yolları biraz yokuş. İş için durağa git gel ve günlük işler için istiyorum. Dik yokuşlar da rahat çıkabilecek bir model istiyorum. Minibüs bazen gelmiyor saatinde işe geç kalıyorum ve minibüs de extra aylık 2k masraf yapıyor o yüzden düşünüyorum
  6. D

Öneri Yeni Ev Boş Port Yok Komşudan Nasıl İnternet Çekerim?

Merhaba dostlar. Yeni eve geçtim bu bina da boş Port yokmuş maalesef internet bağlatamıyorum. Yan komşu ile konuştum interneti paylaşmayı kabul ettiler. Kablo ile 100 metre taşıyarak stabil güzel internet olsun istiyorum ama çok bilgim yok. Elimde TP-Link modem var model numarasını koliden...
  7. D

Binada Port Olmama Problemi Yeni Ev

Yeni ev aldım Allahın izniyle taşınacağım. Sorgulattım bina da boş port yokmuş internet bağlatamıyorum. Aynı binada toplam 4 daire kullanmıyormuş benim gideceğim daire dahil. Şuan en mantıklı ne yapmam gerek altyapısız internet pahalı hızı düşük. TT ile görüştüm fiber için başvuru olması...
  8. D

Türknet Çöktü Mü? İnternet Erişimi Yok

Türknet kullanıyorum birden gitti internet uygulamasına giriş yapamıyorum arıza kaydı açamıyorum arayamıyorum tek bende mi böyle
  9. D

Android Samsung S25 Ultra Alacağım İnternetten Alınır mı?

S25 Ultra alacağım Trendyol üzerinden satıcı Mediamarkt sipariş vermeyi düşünüyorum mağaza gidip soracaktım ama yoğun çalışıyorum fırsatım olmuyor 2 gündür. Sizce internetten sipariş versem sorun olur mu? Satıcı Mediamarkt problam yaşasam da mağazaya gitsem yardımcı olurlar diye düşünüyorum...
  10. D

Öneri Samsung S25 Ultra Şarj Aleti Önerisi.

Samsung S25 Ultra almayı düşünüyorum mediamarkt üzerinde 67.999TL adaptör de alayım dedim 2500TL fiyat çekiyor mediamarkt. Sorum şu aynı model kodu ile çok daha ucuza satılan yerler var onu mu almalıyım, spigen mi almalıyım, yoksa illa 2500e mediamarkt dan mı almalıyım?
  11. D

Masaüstü Arka Planı Bozuluyor Sol Tık İşaretleyince Siyahlaşıyor Geri Geliyor

4 5 Gündür Bilgisayarı açmıyordum bugün açtım ve bu şekilde oluyor sürekli. Arka plan bazen komple gidiyor simsiyah oluyor bazen mouse ile işaretlediğim kısımlar siyaha dönüyor sonra siyah olan kısımlar da bazen işaretleyince masaüstü arka planın o kısmı geri geliyor vs çok saçma şeyler...
  12. D

Gamegaraj X5T Fanlarının Yeterli Güçte Çalışmadığını Düşünüyorum

Normalde laptop altında soğutucu ile oyun oynuyorum ama bazen evde olmadığımda soğutu olmadığında mecbur bu şekilde kullanıyorum. Ve bence laptop kendi fanları yetersiz çalışıyor. 75 Derecede çalışıyor şuan ve bence daha iyi bir performansı vardır. Fanlar tam kapasite kullanmıyor bence çok...
  13. D

Asus Rog Pelta vs SIMGOT EP5 Hangisi Almalıyım İnceleme Videosu SIMGOT

Asus Rog Pelta satın aldım şuanda kargoda yarın teslim edilecek. SIMGOT EP5 de almayı düşünüyordum bazı yorumlar ve övgülerle pelta siparişi verdim. Youtube da bir kanal inceleme videosu yayınlamış benimde almak istediğim şekilde dawn pro 2 dac ile beraber video yayınlamış. Pelta açmadan iade mi...
  14. D

Öneri Arctis Nova 5 - HS80Max - Cloud 3 Wireless- SIMGOT EP5 Hangisini Almalıyım?

Kulaklık arıyorum daha önceki konulara denk gelmişsinizdir. Ne alacağıma gerçekten karar veremiyorum bluetooth özgürlüğü beni cezbetmiyor değil ama SIMGOT stüdyo kulaklıklarının ses kalitesi çok çok daha iyi olduğu söyleniyor. Kablo kalabalığı olacaktır evet ama gerçekten kararsızım. Laptop...
  15. D

Öneri SIMGOT EP5 ve Yanında Ses Kartı Almayı Düşünüyorum Mantıklı Mı?

Kulaklık arıyorum bir kaç gündür ve ben genelde çabuk karar veren biri değilim. Çok kararsız biriyim açıkçası. Biraz yardıma ihtiyacım var. Laptop kullanıyorum gamegaraj x5t model. Daha iyi bir performans için şuan veya kulaklığı aldıktan bir kaç ay sonra ses kartı da alabilirim. Sizce doğru bir...
  16. D

Sımgot EP5 mi ATK Neptune N9 Pro mu?

Hangi modeli almalıyım veya bi fiyata daha iyi dediğiniz model var mı? ATK karar verirsem stok bekleyeceğim ne zamana gelir bilemiyoruz maalesef...
  17. D

Yardım SIMGOT EP5 Alınır Mı? 6500TL Fiyatı Var. Önerilere Açığım

Kulaklık arıyorum normalde bu bütçede almayı düşünmüyordum ama bu kulaklığı birisi önerdi tasarım vs hoşuma gitti. Valorant vs oynuyorum film dizi discord sohbeti vs arkadaşlarla ortam tabii ki var. Gamegaraj x5t kullanıyorum nahimic yazılımı var. Bazı ayarlarla çok daha iyi performans alabilirim...
  18. D

Öneri Havit Gamenote HUAXU-X1 Alınır Mı? Max 2k Bütçe

2k Bütçe ile kulaklık arıyorum. Valorant, Metin2 vs oynuyorum. Şimdiye kadar hep güzel kulaklıklar kullandım bütçede artık sıkıntı var biraz. Elimde olan monitörü satabilirsem bütçe artar 5k kadar olabilir. Ama 2k civarına güzel bir öneri gelirse direk almayı düşünüyorum beklemeden.
  19. D

Yardım Gamegaraj X5T Mavi ekran hatası. Minidump dosyası

Saniyelik mavi ekrana düşüyor laptop ve kodu vs göremeden yazıyı okuyamadan pc yeniden başlata geçiyor. İngilizce yazıyor kodu da göremiyorum. Yeni format attım ama tekrar mavi ekran vermeye başladı. Minidump dosyasına bakarak anlayan birileri varsa sorunumu çözerse sevinirim. Sorunlu bir parça...
  20. D

Yardım Ecovacs Deebot T30C mi Dreame X40 Ultra mı?

Bu 2 model en çok gözüme çarptı. Direk kullanan kişiler varsa dinlemek isterim. Eco 19.000Pa Dreame 12.000Pa. Farklı özellikler + - yönleri vardır elbet. Ama aralık bitmeden 1 tane almak istiyorum. Max 30.000TL olacak şekilde.
Geri