Arama sonuçları: *

• Users: Yağız00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yağız00

7K Bütçe İçin 1080p Monitör Tavsiyesi

Bütçem en fazla 7.500 TL. Masaüstü bilgisayarımın ekran kartı RTX 2060 olduğu için 2k tercih etmek istesem de edemiyorum. Bu bütçede 1080p monitör arıyorum. IPS panel tercih edeceğim, tazeleme hızı olarak 144hz ve üzeri olmalı, renkler profesyonel seviyede olmasa da benim için önemli. FPS...
  2. Yağız00

4060'lı sistem için monitör önerir misiniz? Bütçe: 3-5K

Linkteki sistemi almayı düşünüyorum bu gece. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Bunun yanına maksimum 5k fiyatlı bir monitör önerisine ihtiyacım var. 3k ya yakın olursa daha iyi olur ancak 5k'ya kadar esneyebilirim. Şimdiden teşekkürler.
  3. Yağız00

AFK-MD IV hazır sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/afk-md-iv-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6600-dual-v2-8gb-16gb-ddr4-512gb-nvme-m2-ssd-am_h26603 Bu hazır sistem alınır mı? Bu bütçelerde masaüstü sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. Yağız00

Oyun için mouse tavsiyesi

Bütçem en fazla 750 TL. FPS oyunları oynuyorum. Kablolu kablosuz fark etmez. Tuş sayısı önemli değil. Switch'leri ve sensörü fiyatına göre iyi olan bir mouse tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  5. Yağız00

Macbook için hangi taşınabilir SSD'yi almalıyım?

Macbook pro m2 satın aldım. Yanına da 1TB taşınabilir ssd almak istiyorum. Aşağıdaki iki model arasında kaldım ancak tavsiyelere açığım. Hangisini tavsiye edersiniz? Samsung Kingston
  6. Yağız00

Oyun için Wi-fi adaptör önerir misiniz??

Dostlar bütçem 320TL, valorant istanbul sunucusu kablolu 8 ping alıyorum. pci express'li olur usb'li olur hiç fark etmez pingimin çıkmayacağı güzel bir adaptör önerebilir misiniz?? 1627812917 Not: Şu an kablo çekme ihtimalim olmadığı için wifi istiyorum.
  7. Yağız00

Yardım MSİ vs ASUS, hangisini tercih etmeliyim?

Arkadaşım PC toplayacak Alttaki iki ekran kartı arasında kalmış. Hangisini almak daha mantıklı? MSİ ASUS
  8. Yağız00

Yardım Crystal Disc Mark ile nasıl test yaparım?

Kardeşime aldığımız bilgisayarın testlerini gerçekleştiriyorum. SSD'yi test etmek için yardıma ihtiyacım var. SSD bu.
  9. Yağız00

Yardım Control'de DLSS özelliğini açamıyorum!

Ekran kartım RTX 2060, diğer oyunlarda DLSS açabiliyorum ama Control'de açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz? 1623350768 DirectX 11 ile girdim bu arada directX 12 ile girsem daha mı iyi olur?
  10. Yağız00

Yardım SD kartımdaki verileri nasıl görebilirim?

İyi akşamlar. Evde bulduğum samsung marka VP-D363 PAL model bir video kayıt cihazındaki SD kart verilerini almak üzere kart okuyucum ile bilgisayarıma taktım fakat "Bu dosya biçimi desteklenmiyor, biçimlendirmeniz gerek." hatası alıyorum. Karttaki veriler muhtemelen bebeklik videolarım. Karttaki...
  11. Yağız00

Yardım Hangi modemi tercih etmeliyim?

Dostlar evimde bir tp-link modem kullanıyorum ayrıca 100 mbps bir internet paketim var ve kablolu bağlantıda sabit 83 mbps internet alıyorum. Modem benim odamda ancak salondan çok düşük hızda internet alıyoruz (7 mbps). Bunun için salona kablolu bir çözüm kullanmak istedim. wifi menzil...
  12. Yağız00

Linux'ta program dosyaları nerede?

Linux mint işletim sistemli bilgisayarımdan Minecraft'ın world dosyalarından birini flash belleğe kopyalayacağım ama Minecraft'ın dosya konumu ne bilmiyorum. Kurulan dosyaların konumu nerede?
  13. Yağız00

Yardım Origin'i açabilen varmı? Origin'e ulaşamıyorum!

Arkadaşlar Origin'in uygulamasını açtığım zaman ekteki gibi görselle karşılaştım (görsel tarayıcıda olan görsel ama aynısı uygulamadaydı.). Birkaç saat bekledim ancak hep aynı ekran, bilgisayarı yeniden başlattım yine aynı ekran, en sonunda uygulamayı yeniden indirmek üzere sildim. Origin'in...
  14. Yağız00

Yardım SSD'deki 2. işletim sistemini nasıl temizleyeceğim?

Bilgisayarımda windows 10 + linux mint dual boot kullanıyordum ancak linux mint'i kalıcı olarak silmek ve depolamayı windows'a eklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz? (512 gb ssd'nin yaklaşık 400'ü windows'ta 100'ü linux mint'te. Disk yönetimi bölümü ekran görüntüsü ekte.
  15. Yağız00

Yardım 250TL kulaklık tavsiyesi verir misiniz?

Dostlar 250TL bütçem var. Hali hazırda PC için kullandığım kulaklığım var ancak telefon ve laptopta kullandığım Haylou T15 ciddi eksikliklerini yaşıyorum. Bu sebepten ya 250TL ile KZ marka bir kablolu kulakiçi kulaklık ya da Bluedio marka kulaküstü-etrafı bir kablosuz kulaklık alacağım. TR'den...
  16. Yağız00

Hangi KZ marka kulaklığı tercih etmeliyim? 100-200TL arası kablolu kulakiçi kulaklık tavsiyesi.

Çoğunlukla telefonumda müzik dinlemek için kullandığım tam kablosuz kulaklığım Haylou-T15'in bağlantıyla alakalı çeşitli eksikliklerini hissetmeye başladım. Bir kablolu kulakiçi kulaklık almaya karar verdim. KZ markasının kullanıcı deneyimi ve F/P olarak gerçekten iyi olduğunu duydum. Yaptığım...
  17. Yağız00

Öneri max 120TL kablolu kulak içi kulaklık.

Kullandığım Haylou T15'in yanında bir de kablolu kulaklık ihtiyacı duymaya başladım. Max 120TL kulak içi kablosuz kulaklık tavsiye eder misiniz? Bunu düşünüyorum KZ'nin çok iyi olduğunu biliyorum bu gün bir konuda da değindiler ancak en önemlisi kullanıcı deneyimi. Kullananlara soruyorum nasıl...
  18. Yağız00

Yardım Haylou T15 sesin radyo gibi gelme sorunu

Haylou t15'i ubuntu yüklü Laptopuma bağladım bluetooth üzerinden. ses radyo dinler gibi, sanki 1970-80'li yıllardaki ses kayıtları gibi çıkıyor. Yardım edebilir misiniz? @Linux 1605030943 Telefona bağlayınca sorun yok bu arada.
  19. Yağız00

Açık dünya oyun önerilerinizi bekliyorum.

PC için Zelda tarzı açık dünya oyunu önerir misiniz?? Sistem gereksinimleri önemli değil. Hikaye önemli değil. Şimdiden teşekkürler. :) EDİT: Anime tarzı (tam adını unuttum kusura bakmayın.) oyunları sevmem.
  20. Yağız00

Sizce linkteki NAS cihazı nasıl?

Dostlar taşınabilir bir aile hdd'miz var. Tüm bebeklik fotoğraflarımız düğünler vs. hepsi içinde. HDD'nin bozulmasından korktuğum için ve arşivi hep yanımda taşıyıp telefonumda da görüntüleyebilmek için bir nas cihazı almayı düşünüyorum. Bu nas cihazı nasıl kullanan var mı? içinde iki tane 1TB...
Geri