Bütçem 15-16 bin. Piyasada iyi bir projeksiyon göremedim. Wanbo Vali 1 gözüme çarptı bu süreçte ama içime de pek sinmedi. Wanbo Mozart 1 çok iyi duruyor ama stoklarda hiçbir yerde yok. 2.el de girmek istemiyorum. Öneriniz var mıdır? Kullanım film/dizi/youtube izlemek ve beklentim çok çok...
https://app.hb.biz/BdLdVJQiHmAE
Sizce bu nasıl bir monitör? Yazılım, oyun geliştirme ve oyun için alıyorum. Laptop var onu baglicam. Laptop ekranı da 16inc 1920*1200 ikinci ekran olarak kullanacağım. Bütçem bu seviyelerde 20k falan çıkılır max.
1.5 km uzağımda mahallede fiber var. Benim apartman 50 destekliyor. Türk Telekom aradım başvuru yapın merkezden falan dediler. Başvuru yapmayı düşünüyorum ama internette sürekli 2-3 sene sürdü hâlâ gelmedi gibi şeyler okuyorum. 2-3 sene sonra da gelecek fiberi napayım ben😁. Kiraciyim zaten...
Bütçem 16-17 bin. 2.el Samsung qled 50 inç 4k TV buldum. Bir de mini led Xiaomi monitör var sıfır 17 bin falan. Sizce sadece hikayeli oyunlar için tv ile büyük ekran keyfi mi yoksa Xiaomi mini led 27 inch mi? Çok kararsız kaldım. Laptop var 5070 li elimde o yüzden sadece oyun için istiyorum...
35-40 bin aralığında arkadaştan ps5 pro buldum. 37 diyor ama ufak bir pazarlık yaparım 36 falan gelir diye düşünüyorum. Amacım Wolverine gta6 gibi oyunları oynamak. Ama elimde 5070 li laptop var. Onunla birçok oyunu oynuyorum. Sürekli seyahat olduğu için laptop almıştım zamanında. Şuan o kadar...
Bütçem 100k ya kadar çıkar. Aklımda 5070li laptoplar var. Sizin önerileriniz nedir? Soğutma benim için birinci öncelik. güçlü makina alıp cayır cayır yanmasındansa bir düşük olsun ama serin olsun isterim. 2.el Ankara içi 5070 bulamadım doğru dürüst. Şehir dışına da çıkamam şuanlık. O yüzden...
Yurtdışı seyahati çok fazla yapıyorum ve elimde iyi bir telefon yok. Gereksiz buluyorum çalışıyor hâlâ elimdeki telefon. Bu yüzden daha üst model bir şey düşünmüyorum ama seyahatlerimde güzel fotoğraf ve videolar çekmek istiyorum. Paylaşım veya YouTube için vs değil anı hatıra birkaç adet te...
Shine dan alışveriş yapacağım. İnternetten baktım her kişinin 5 adet hakkı varmış. Şimdi ben kendi hesabımdan ayrı ayrı 5 adet ürün alsam geçer mi? Ücret zaten uygulama fazla gelince uyariyo temu gibi. Sadece 5 ürün mü o fiyatta olması lazım yoksa ayrı ayrı limitten faydalanabilir miyim?
Benim üstüme bir tarla imarlı gözüken köyde alan var. Yaklaşık 4 dönüm. Çevresine son yıllarda 10-15 tane ev yaptılar çevirdiler falan. Bende bu işe girmek istiyorum. Yani kendi alanımı çevirip bir tane tek katlı küçük bir ev yapmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim? Araştırdım ve Tarla statüsünde...
Sadece müzik dinlemek için alacağım. Bütçemi belirttim. Bluetooth ve kulak üstü istiyorum. Aklımda 2 model var
https://amzn.eu/d/gd7Tsys
https://amzn.eu/d/1h1E4UA
Önerilerinizi de bekliyorum.
Telefon alacağım ve araştırma yaparken getmobil diye bir site buldum. Bu sitede 12 aya kadar taksit yapıyorlar ve yenilenmiş cihaz olarak geçiyor. Aslında taksit fırsatı ilgimi çekti çünkü telefona takist normalde yok. Sizce alınır mı? Fikirleriniz nedir?
Bütçem yazdığım Aralık'ta 1-2 bin üstte olabilir. 17 bin falan. Tablet önerileriniz nedir? Üniversitede kullanacağım kalem+ klavyeli kılıf gibi şeylerle kullanacağım. En iyi öneriniz nedir? Aklımda honor magic pad 2 var ama fiyatı bütçemi çok aşıyor.