Arama sonuçları: *

1. V

40-45 bin tl fiyat performans laptop önerisi

Merhaba önceki laptopum HP Victustu. Malzeme kalitesi olarak memnun değildim. Bütçem 40-45 bin tl arası malzeme kalitesi olarak üzmeyecek fiyat performans bir laptop önerisi arıyorum.
  2. V

2000 TL Mouse Önerisi

Merhaba Vgn Dragonfly Moba kullanıyorum sol tuşta bir sorun oluştu ateş ederken 1 saniye duraklayıp düzeliyor bu da oyun deneyimini gerçekten etkiliyor. Yurtdışından aldığım için garantiye gönderemiyorum. Mecburen yeni bir mouse alacağım bütçem 2 bin tl ancak çok daha fazla özellikler sunarsa...
  3. V

Öneri Eos pro vs Flydigi dw 2 vs EasySMX X15 gamepad tavsiyesi?

Merhaba bilgisayarda fps oyunları için gamepad alacağım. Bu üç ürün Xbox'a göre fiyat performans gibi duruyor. Bütçem var ama aşırıya kaçmak istemiyorum. Hangisini alsam daha iyi olur?
  4. V

Öneri Banggood'dan 8BitDo ultimate c alınır mı?

Merhaba 8BitDo alacağım en ucuz Banggood'da buldum. https://www.banggood.com/tr/8Bitdo-Ultimate-C-Wireless-2_4G-Game-Controller-for-PC-Windows-10-11-Steam-Deck-for-Raspberry-Pi-p-1990360.html?cur_warehouse=CN&ID=6287851&rmmds=search Siparişi ve incelemesi çok fakat usb olan model. Aynı sitede...
  5. V

Öneri Dragonfly f1 vs dermoshark m3s hangi mouse?

Merhaba kablosuz bir mouse alacağım. Dragonfly f1 ve dermoshark m3s arasında kaldım. Dongle falan kullanacağımı sanmıyorum. F1 2000e denk geliyor m3s 1650tl. Çinde f1 1600e de bulunuyor güvenilir mi bilemedim.
  6. V

Öneri 1500 tl mouse önerisi

Merhaba yeni bir mouse arıyorum bütçe 2000e zorlayabilirim ama 1500 tl olsa benim için daha iyi olur. Genellikle fps oyunu oynuyorum arada bir de hikayeli oyunlara bakıyorum. Bilgili arkadaşlara danışmak istedim.
  7. V

Öneri Gaming laptop tavsiyesi

Merhaba 30 bin TL bütçe ile en az 1TB SSD olması önemli olan laptop arıyorum şu ana kadar en uygun bulduğum ürün şu oldu...
  8. V

Yardım Amazon germany xbox controller

Merhaba amazondan bir tane xbox 9. Nesil controller aldım: https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07SMRJG6L?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image Benim aldığım ürün muadillerinden ucuzdu 2000e aldım. Ürün derecelendirmesi sadece 30 kişi ve ürün bir tane lityum pil ile çalışıyor diğer satıcılarda 2 aa pil...
  9. V

Yardım Gameofzone ürün değişimi

Merhaba gameofzone'dan 1 sene önce razer viper mini mouse almıştım. Ürün arızalandı servise gönderdim. Tamir edilemez olduğundan değişim talebi çıkmış. Viper mini stoklarında olmadığından bana deathadder esential ve basiliks x önerdiler. Bu iki üründen birini almak zorundaysam basiliks x i...
  10. V

Öneri Xbox controller vs f310 fiyat farkına değer mi?

Merhaba mouse ve klavye ile apex legends oynuyorum fakat artık gamepade geçiş yapacağim. Elimde fifa için aldığım logitech f310 bulunuyordu biraz denememin ardından acemiliğimi bir kenara bırakırsak fps oyunları için analogları fazla yetersiz gibi hissettim. Üst rank oyuncusuyum bu sebeple xbox...
  11. V

Öneri Hp victus alınır mı?

Selamlar 30 bin bütçeyle oyun odaklı bir laptop almak istiyorum. Bütçeme uygun olarak şu ürünü buldum HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, AMD Ryzen 5 7640HS, 16GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050, 1 TB SSD, FreeDos, Mika Gümüş, 7Z591EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar Hp victus...
  12. V

Öneri Hp victus laptop önerisi

Merhaba uzun yıllar masaüstü kullanmanın ardından iş ve seyehat gibi durumlar masaüstü kullanımıma engel oluyor. Laptop tercihi yapacağımda watt gibi etmenlere dikkat etmem söylendi. Bütçem en fazla 30 bin tl ama mümkün olduğunca bu fiyatlara çıkmak istemiyorum. 2 Laptop bütçem doğrultusunda...
  13. V

Yardım Bildiğiniz klavye kullanımına uygun eldiven var mı?

Odamda klima yok parmağı kesik eldiven kullanıyorum ama klavye kullanımında çok konforsuz. Bildiğiniz güzel bir eldiven var mı?
  14. V

Yardım Allienware monitörde ghost ekran sorunu

1 ay önce aldığım aw2521hfa monitorde ghost ekran sorunu yaşıyorum. Geçici mi yoksa garantiye mi yollamalıyım ne yapmalıyım?
  15. V

Öneri Rx 6600xt 5995 TL N11

https://m.n11.com/urun/xfx-amd-radeon-rx-6600-xt-speedster-swft-210-rx-66xt8dfdq-8-gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-2099159?magaza=queenck&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  16. V

Tenda v300 modem nasıldır?

https://www.teknosa.com/tenda-v300-300mbps-vdsl-adsl2-usb-port-2-x-5-dbi-anten-modem-router-p-785230007 Bu modemi aldım. Altyapım 70mbps destekliyor nasıl bir modem?
  17. V

5500 Bütçe ile monitör tavsiyesi?

Selamlar, yeni sistem alıcam muhtemelen 2060 veya 3060lı bir sistem olacak. Yarın bu sisteme göre bir monitör almak istiyorum. Oynadığım oyunlar fps tarzı. Şu an Apex legends ama arada hikayeli oyunlar da oynuyorum. Bana en yakın Alienware 25 inç 240hz var şu an. illaki 5k civarında olmak...
  18. V

Yeni DA sistem ne zaman gelir?

Yavaş yavaş pc toplamayı düşünüyordum ama önümüzdeki 29 ekim ve 25 kasım günlerinde fırsatlar oluşucağını düşündüğümden beklemeye geçtim. Kasım sonuna kadar güzel bir DA sistem gelir mi sizce?
  19. V

İtopya omega sistem alınmalı mı beklenmeli mi?

Selam, Omega sistem 13kyı hakediyor mu yoksa biraz beklemeyle hemen hemen aynı fiyatlara 12400f 3060lı sistemler gelir mi ne önerirsiniz?
  20. V

Elimde bulunan psu'yu hazır sistemde kullanmalı mıyım?

Selamlar, toplama pc dizmeyi düşünüyordum fakat Vatan ve İtopya yarışa girdi. İyi bir hazır sistem düşürebilirim diye beklemeye geçtim. Ama xpg pylon 650w psu'yu 10 gün önce 1kya almıştım. Bu psu'yu elimde tutup hazır sistem gelince ona mı taksam yoksa iade edip sistem bütçesine 1k mı eklesem...
Geri