Güzel de çok cihaz bağlanınca modem tüm cihazların bağlantıyı kesip baglanilamaz hale geliyor. Kalabalık aileysen veya misafir gelse sıkıntı yasayabilirsin. Yeniden başlatana kadar öyle kalıyor. Onun dışında fp ürün. Duvara asılı calistirdigim için asla ısınma olmuyor. Fakat yerinde olsam 200 daha koyar Keenetic Omni Dsl alırım. Kablosuz performansı da eh 13. kanala almazsan max hız ve min pingi göremezsin. Mecburi 13. kanalda kullanman gerek. Kablosuzda sadece sağlam wifi kartı ile son hızı görebiliyorum orta seviye cihazda 50mbps üstüne çıkamıyor. 86mbps bağlantım var. Keeneticte ise orta seviye cihazda dahi max hızı görüyorum. Hali hazırda kullandığım iki cihaz soruların varsa alabilirim.
Aynısını kullanıyorum. 4 kişi filansanız iyide 5-6 cihaz olmaya başladığında wifide bir takılma donma oluyor. Arayüz türkçe ama yeterli bulmuyorum. Alternatif varsa yönelebilirsin. Yoksa ve az kişiyseniz iş görür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde 5 Ghz desteği yok. Yeni cihazlarda farklı sinyal karmaşasını önlemeye yarayan bir teknoloji.