Eyvallah hocam hallettim ben Msiın sitesine girdiğimde qualcomm driverlar gözükmüyordu sadece realtek vardı ben de realtek indirip geçtim ama çalışmadı...
Merhabalar yeni bir pc topladım fakat internet gözükmedi anakartımda wifi özelliği olmasına rağmen. Anakartım Msi mag x870e tomahawk max wifi pz. Ben de...
Kanka kesinlikle çalıştırabilirsin. Daha iyi ihtimalini söyledim ben sana. Hynix a-die olan isterse 3000mhz 93468946cl olsun onu da alıp 7200mhz cl34te...
İkisi de hynix-a die knk yani şimdi ben 7200 mhz 34 cl olanı 6000 mhz 30 cl çalıştırabilir miyim? Doğru mudur? İkisi de anakart uyumluluk listesinde...
Kanka çok basit bi şekilde aklındaki tüm soruları cevaplayacağım.
Hangisi hynix a-die modüle sahipse ve hangisi daha ucuzsa onu almalısın. İki adet hynix...
AM5'de 6000 MHz CL30 ideal. Daha üstünde istikrar sorunları var. Kendin elle ayar yapsan da, ram OC işi çok da kolay değil ve istikrarlı hiç değil. Yani...
Ram gecikmelerini voltajını vs ayarlamayı biliyorsan manuel yapabilirsin ama otomatik bir ayar yok bilgin olmalı. Uzun uzun araştırır bu işi öğrenirim...
Kanka 6000 mhz 30 cl beyaz ram arıyorum 7200 mhz 34 cl daha ucuz ondan sordum onu bu değerlerde çalıştırabilir miyim ya da daha yavaş değilse alayım mı diye...
anakartında 7000mhz ler 8000mhz lerin yazdığına bakma 6200-6400mhz in üstünü sağlıklı alamayacaksın. cl değeri ne kadar düşük ram alırsan performansa asıl...