Hekim kim isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yeni PC Wifi Gözükmüyor

Eyvallah hocam hallettim ben Msiın sitesine girdiğimde qualcomm driverlar gözükmüyordu sadece realtek vardı ben de realtek indirip geçtim ama çalışmadı. Sonra chatgpt ile biraz uğraştıktan sonra aygıt yöneticisinden kodlara bakıp bunun realtek değil qualcomm olduğunu söyledi ben de qualcomm...
  2. H

Yeni PC Wifi Gözükmüyor

Merhabalar yeni bir pc topladım fakat internet gözükmedi anakartımda wifi özelliği olmasına rağmen. Anakartım Msi mag x870e tomahawk max wifi pz. Ben de doğal olarak anakartın sitesine gittim ve LAN wifi driver indirdim ancak driver kur dediğimde uygun cihaz bulunamadı diyor. Pci-e wifi...
  3. H

6000 Mhz 30 Cl mi 7200 Mhz 34 Cl mi

İkisi de hynix-a die knk yani şimdi ben 7200 mhz 34 cl olanı 6000 mhz 30 cl çalıştırabilir miyim? Doğru mudur? İkisi de anakart uyumluluk listesinde bulunuyor. Team daha ucuza bulunuyor tabi pttavm satıcısına ne kadar güvenilir bilmiyorum. [H3...
  4. H

O kadar mı diyorsun ya büyük sorun o zaman
  5. H

Gerekirse öğrenirim ben sadece yapabilir miyim diye merak ettim çünkü 6000 mhz 30 ramn34200 tl, 7200 mhz 34 cl ram 30800 tl. İkisi de msi anakartımın sayfasında uyum listesinde onaylı ürünler biri xpg 6000 mhz 30 cl diğeri team 7200 mhz 34 cl 1782208375 Son yazdığıma bir baksana usta ne...
  6. H

Kanka 6000 mhz 30 cl beyaz ram arıyorum 7200 mhz 34 cl daha ucuz ondan sordum onu bu değerlerde çalıştırabilir miyim ya da daha yavaş değilse alayım mı diye 1782175054 Gecikme hızı da düşüyor mu o sabit mi kalıyor
  7. H

Merhabalar arkadaşlar sistemim şu şekilde Cpu: r7 9700x Mobo: msi mag x870e tomahawk pz Gpu: sapphire rx 9070 xt 32 gb ram arıyorum akakçede baktığım kadarıyla 6000 mhz 30 cl ramler çok pahalı beyaz aradığım için hiç bulamıyor gibiyim fakat team markasının 7200 mhz 34 cl rami var onu alsam daha...
  8. H

Ekranlı Beyaz Sıvı Soğutma

Ben de öyle gördüm ondan korktum eyv agacım 1781966753 teşekkür ederim hyper vision ya da ryuo alırım o anki maddi durumuma göre hafta içi bakıcam duruma
  9. H

Doğru diyorsun da belki alırım bir delilik yapıp o zaman asus daha iyi diyorsun wonder visiona kıyasla
  10. H

Kanka çok güzeller de redditte vs sıklıkla pompa sesi ya da lcd ekran sorunu vs gördüm sence bu azınlığın sesinin çok çıkmasından mı kaynaklı? Beni biraz korkuttular. İlk başta bunun tl fanlı olanını alıp üste monte edip yandaki üç fanı ve arkadaki egzoz fanı lcd ekranlı lian li almak gibi bir...
  11. H

37.000₺ Ye RX 9070xt Pure Alınır mı?

Ben aldım kanka çok güzel duruyor karşılaştırmalara bakarsan performans soğutma anlamında da gayet yeterli. Ben daha fazla indirim olacağını sanmıyorum ihtiyacınız şuansa alabileceğin en iyi ekran kartlarından biri bu. Beyaz olması da cabası.
  12. H

Reis bu soğutucunun kenarları mavi mi? Setup tamamiyle beyaz olacak onu bozmasın diye dedim. 1781961725 Çok güzelmiş ama iki ekranın tam ortası siyah olmasa harika olurmuş var mı başka böyle önerebileceğin?
  13. H

Merhabalar arkadaşlar, 7800x3d ya da 9800x 3d almak istiyorum anakartı aldım. Bunlara uygun beyaz 3 fanlı sıvı soğutma tavsiyeniz var mı? Thermalrightı seviyorum ama modellerden bir şey anlamadım. Frozen vision mjolnir vision o vision bu vision bir sürü model var ama çözemedim. Bütçem var...
  14. H

Sıvı Soğutma ve Uyumlu Kasa İçi Fan

Bu m12w ile m12qw nin farkı ne çünkü m12qrw var ama m12qw yok düz m12w var w white q ne oluyor
  15. H

Sıvı Soğutma ve Uyumlu Kasa İçi Fan

Çok teşekkür ederim yordum seni. Ek olarak şey sorucam ben nyota ultra fanı beğendim lcdli bir sıvı soğutucu alıp fanlarını değiştirmeyi düşünüyorum. İlk isteğim lian li hydroshift 2 ile tl lcd fanları birleştirmekti ama çok sorunları varmış lianlinin bu lcd fanları ve sıvı soğutucusu hakkında...
Geri