Arama sonuçları: *

• Users: metehn_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

200 TL kulaklık veya mikrofon önerisi

Arkadaşlar kulaklığım var ama mikrofonundan cızırtı geliyor ve benim de video çekmekle ilgili planlarım var. Güzel orta mikrofon veya kulaklık önerir misiniz?
  2. M

Adaptör ile bağlanıyorum

Arkadaşlar ilk defa masaüstü PC aldım ve birde wirless adaptör aldım aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcı yerine geliyor ama yanında ünlem işareti var ve birde kutuda CD var ama bilgisayarda Cd girişi yok sanırım nasıl bağlanacağım internete (eternet olmaz) PC eski değil 2060 falan var kasasida...
  3. M

100tl Wireless adaptör önerisi

İnternetimiz turktelekom 30mb dowland var ilk defa masaüstü kullanıyorum sanırım wifi icin Wireless adaptör gerekiyormuş (eternet kablosu ile bağlayamam) anakartim MSI h610m bomber 100tl wireless adaptör önerir misiniz?? Windows 11 uyumlu olsun
  4. M

İkinci el 2060 lı sistem

Arkadaşlar sarı sistede 2060 6gb i3 12100f 8x2 16gb ram 500gb M2 ssd li sistem 10500tl ve aynı şehirdeyiz. adam kutusu hiç açılmamış garantisi siz alınca başlıcak vatandan aldık diyor. sizce güvenilir mi bu fiyat bu sisteme çok ucuz değilmi ve alınır mı?
  5. M

10k hazır sistem önerisi

Arkadaşlar yarın alacağım bekleyin falan demeyin 8kdan 9K ya 9Kdan 10k ya çıktım daha fazla çıkmanın imkanı yok. 10k ya sistem onerir misiniz? Aklımda bu var https://www.itopya.com/kronos-air_h20373
  6. M

9k hazır sistem önerisi

9000tl den daha fazla çıkamam hazır sistem olursa daha iyi olur. Çoğunlukla oyun oynayacağım rdr2 falan.
  7. M

8000tl PC önerisi???

8000TL'den 1 TL daha çıkamam SSD 480, olsun. RAM 8 olasada yeter ileride bir 8 daha takarım. Çoğunlukla hikayeli Online kısaca her oyunu oynayacağım.
  8. M

İkinci el PC alınır mı

Bu sistem alınır mı ikinci el olduğu için sıkıntı olurmu mining falan yapılmış olabilir mi sistem bu Bunu #letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? GTX 1060 6 GB Ekran Kartlı Kutulu Bakımlı Gaming PC Bilgisayar...
  9. M

7800tl sistem önerisi

Arkadaşlar bu sistemin parçaları birbiriyle uyumlu mu ve birde bu sistem alınır mı? Toplam 7800 ediyor Max bütçem 7800. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i3-10100f-dort-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,866391099.html...
Geri