- Bütçe
- 10000
Arkadaşlar yarın alacağım bekleyin falan demeyin 8kdan 9K ya 9Kdan 10k ya çıktım daha fazla çıkmanın imkanı yok. 10k ya sistem onerir misiniz? Aklımda bu var https://www.itopya.com/kronos-air_h20373
Benim attığım linkedi daha iyi değilmi işlemciyi 5500 yapıp almak mantıklı mıKasayı thermaltake yap öyle al. Aynı sistem 9k idi ama acil alıcam diyorsan bu var
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
İkinci el olmaz malesefGit 2. el 2060lı sistem al vatandan çıkma kutusu açılmamış.
Bu devirde rx 580 e para verilmez 10.5-11 arası sarı sitede sıfır vatan pc ler var hala onlardan al
Yok hocam, değil.Benim attığım linkedi daha iyi değilmi işlemciyi 5500 yapıp almak mantıklı mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el olmaz malesef
Zaten 2. El degiller hocam sıfırlarBenim attığım linkedi daha iyi değilmi işlemciyi 5500 yapıp almak mantıklı mı
İkinci el olmaz malesef
Zaten 2. El degiller hocam sıfırlar
Cidden bunu alıp 2060 almicakmısın sıfır hocam 9k ya aldılar komisyon koyup 10kya satıyorlarSanırım bunu kasasını termaltke yapıp alacağım mantıklımıdır![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Alamadım zaten stoğu bitti ikinci el olmaz parayı aldığım aile bireyim bana ikinci el almamam için para verdiCidden bunu alıp 2060 almicakmısın sıfır hocam 9k ya aldılar komisyon koyup 10kya satıyorlar
2.el sitelerinde paylaşıyorlar forumda vardı bı kaç ilan
cümle bozuk sanırım sen bilirsin bişey diyemem.A
Alamadım zaten stoğu bitti ikinci el olmaz parayı aldığım aile bireyim bana ikinci el almamam için para verdi