Arama sonuçları: *

• Users: Pyrocko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Asus rog strix go 2.4 Ses Ayarı

Merhaba Arkadaşlar, 2 gün önce asus rog strix go 2.4 aldım. Ürünün uygulamasını da indirdim. Fakat fps oyunlarında ses kasamıyorum nasıl ayarlar yapmam lazım kullanan arkadaşlar kullandıkları mod ayarlarını paylaşabilir mi rica etsem. Armoury Crate kendi modları baya berbat bence equaliser...
  2. P

Trendyoldan chip para ile ürün nasıl alabilirim ?

Merhaba, Akbank kredi kartımda 1000 TL chip para var. Trendyoldan bir ürün almak istiyorum fakat chip para ile ödeme nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ödeme seçeneklerinde chip para ile öde diye bir seçenekte bulunmuyor. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  3. P

Kasa temizliği için yardım

Merhaba sevgili donanım arşivi kullanıcıları. Daha önce sistemi hiç temizlemedim kasa sökme takma konusunda aşırı cahilim. Önerebiliceğiniz video veya kasa için temizlik yapan bir yer var mı Ankara'da konu ile ilgili önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  4. P

25 tl lik win 10 pro kodu

merhaba arkadaşlar. pc yi yeni aldım win 10 pro tabii ki demo sürümü. Şimdi win etkinleştir yazısı geldi sizce trendyoldaki ucuz win 10 pro keylerinden almalı mıyım? alsam sorun yaşar mıyım
  5. P

20 k bütçe ile beklemeli miyim

Merhaba 20 k lık bir bütçeye sahibim. Her ne kadar istediğim sistemi alıcak param olsa da kar amaçlı sizce hazır sistemlerin çıkmasını beklemeli miyim piyasanın ne olacağını kestiremiyorum ocaktan önce sistem almak almak fikirlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim :)
  6. P

Donanım arşiv V6 için Erkenden itopya mağzasında beklemeli miyim?

Merhaba bu sistemi almayı çok istiyorum satışa çıktığında mağazalara da stok vermeyi istiyorum demişti storyde sizce ben cumartesi akşamı Söğütözü mağazasına gidip pazar sabahına kadar satışa çıkması için beklemeli miyim ?
  7. P

MANTIS-3060 pc kasası

https://www.gaming.gen.tr/urun/101804/mantis-3060-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Merhaba Sevgili donanım arşiv forum kullanıcıları 20bin tl lik bir bütçem var bu sistemin fiyatı uygun geldi sizce alınır mı yoksa biraz daha hazır...
  8. P

Gaminggen Holmes sistemi sizce alınır mı

Merhaba donanım arşif forum kullanıcıları. Benim 20-22 k bir bütçem var. Ne sistemi alsam neler olmalı bir fikrim pek yok az çok anlıyorum ama reklam olarak önüme geldi bu sistem sizin fikirlerinizi merak ettim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim...
Geri