Kasa temizliği için yardım

Pyrocko

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba sevgili donanım arşivi kullanıcıları. Daha önce sistemi hiç temizlemedim kasa sökme takma konusunda aşırı cahilim. Önerebiliceğiniz video veya kasa için temizlik yapan bir yer var mı Ankara'da konu ile ilgili önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

hocam çok kötü durumda değilse bir adet fön makinesiyle uzaktan hava tutun tozları dökün sonra hafif ıslak bezle dikkatle silin

Merhaba sevgili donanım arşivi kullanıcıları. Daha önce sistemi hiç temizlemedim kasa sökme takma konusunda aşırı cahilim. Önerebiliceğiniz video veya kasa için temizlik yapan bir yer var mı Ankara'da konu ile ilgili önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sulu boya fırçaları vardı onlar ile tozları döktürüyordum kasanın en altından bezle alıyordum ama lehimlere vs dikkat et.

detay fırçası al onunla temizle

Geri