Arama sonuçları: *

• Users: Cem Ozer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cem Ozer

Hangisi Size Göre !! Hyperx Cloud 2 VS Hyperx Cloud Core Wireless

Merhabalar , bugün sizlere Hyperx Cloud 2 ile Hyperx Cloud Core Wireless Dts Modeli iki ürünün detaylı karşılaştırmasını yaptım. Bu Hyperx Oyuncu kulaklının geçtiğimiz günlerde inceleme videosunu çekmiştim, fakat çok soru gelmesi üzerine bu şekilde detaylı karşılaştırmasını yaptım. Bu Hyperx...
  2. Cem Ozer

Steelseries Aerox 9 Wireless Kutu Açılımı ve İncelemesi

Merhabalar , bugün sizlerle Steelseries Aerox serisinin en üst modeli olan Aerox 9 wireless kablosuz oyuncu mouse incelemesi yapıyoruz. Kablosuz bir oyuncu mouse olmasına rağmen hiçbir gecikme yaşatmayan bu mouse, hem ağırlığı olsun hem de 18 tuşlu yapısı olsun gerçekten ilgi çekici bir oyuncu...
  3. Cem Ozer

Ipad Air 5 Kutu Açılımı, İncelemesi | O Artık M1 İşlemcili Bir Canavar.

Merhabalar , bugün sizlerle Apple İpad Air 5. Nesil tabletinin kutu açılımı ve detaylı incelemesini yapıyoruz.M1 işlemcinin performansından bahsedip, 5.nesil Ipad Air'ın yeniliklerinden bahsettik. Tabi bunu yaparken Ipad Air 4.nesil ve Ipad 9. Nesil ile olan farklarından bahsettik. Ve son...
  4. Cem Ozer

HyperX Cloud Core Wireless Oyuncu Kulaklığı İncelemesi.

Merhabalar , bugün sizlerle Hyperx in son zamanlarda çıkarmış olduğu HyperX Cloud Core Wireless kablosuz oyuncu kulaklığı incelemesi yapıyoruz. DtsX versiyonlu bu kablosuz oyuncu kulaklığı, 53mm sürücüleri sayesinde yüksek ses imkanı sunarken, 20 saatlik şarj süresiyle oyuncu arkadaşlara güzel...
  5. Cem Ozer

Youtube Kanalınım Hakkında

Öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katılmış birisi olarak kendimi tanıtmak isterim. Ismim Cem Ozer 36 yaşındayım ve yaklaşık 1 seneye yakın süredir düzenli olarak youtube da içerik üreticisiyim. Kanalımın konseptı sadece teknolojik ürünler olmakla beraber kutu açılımları ve detaylı...
Geri