Youtube Kanalınım Hakkında

Cem Ozer

80+
Reaksiyon skoru
14
Öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katılmış birisi olarak kendimi tanıtmak isterim. Ismim Cem Ozer 36 yaşındayım ve yaklaşık 1 seneye yakın süredir düzenli olarak youtube da içerik üreticisiyim. Kanalımın konseptı sadece teknolojik ürünler olmakla beraber kutu açılımları ve detaylı incelemeler yapmaktayım. Benim inancıma göre sosyal medyada zaman öldüren kişilerin aksine forumlarda vakit geçiren insanlardan bir şey öğrenebilip daha doğruya hızlı bir şekilde ulaşabileceğim yönünde. Umarım forum kurallarının dışına çıkmıyorum ( Hatam olursa şimdiden affola ) İlgisini çeken arkadaşların kanalım hakkın öneri, fikirleri veya eleştirilerini çok fazlasıyla önem veren birisi olarak bana en büyük desteği kanalım hakkındaki yorumlarınızı buradan benimle paylaşırsanız çok memnun olurum (:

Zaman bulunca bakacağım ama galiba yasak emin değilim.

Öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katılmış birisi olarak kendimi tanıtmak isterim. Ismim Cem Ozer 36 yaşındayım ve yaklaşık 1 seneye yakın süredir düzenli olarak youtube da içerik üreticisiyim. Kanalımın konseptı sadece teknolojik ürünler olmakla beraber kutu açılımları ve detaylı incelemeler yapmaktayım. Benim inancıma göre sosyal medyada zaman öldüren kişilerin aksine forumlarda vakit geçiren insanlardan bir şey öğrenebilip daha doğruya hızlı bir şekilde ulaşabileceğim yönünde. Umarım forum kurallarının dışına çıkmıyorum ( Hatam olursa şimdiden affola ) İlgisini çeken arkadaşların kanalım hakkın öneri, fikirleri veya eleştirilerini çok fazlasıyla önem veren birisi olarak bana en büyük desteği kanalım hakkındaki yorumlarınızı buradan benimle paylaşırsanız çok memnun olurum :)

videolarınızda acaba asusun beyaz scope tklsini incelermisiniz

abone oldum bazı alacağım ürün incelemeleri var

Zaman bulunca bakacağım ama galiba yasak emin değilim.
yasaksa şimdiden özür dilerim. İlginiz için çok teşekkür ederim (:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başarıllar dilerim kapak fotoğraflarındaki fontu değiştirmeni tavsiye ederim.
İlk fırsatta başka bir çalışma yapacağım çok teşekkür ederim (:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

videolarınızda acaba asusun beyaz scope tklsini incelermisiniz

abone oldum bazı alacağım ürün incelemeleri var
çok yakın zamanda asusun başka bir klavyesinin inceleme videosu gelecek, ondan sonra ürünü temin edip incelemeye çalışacağım teşekkür ederim (:

Geri