Neler Yeni

Youtube Kanalınım Hakkında

Cem Ozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
cem özer
Öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katılmış birisi olarak kendimi tanıtmak isterim. Ismim Cem Ozer 36 yaşındayım ve yaklaşık 1 seneye yakın süredir düzenli olarak youtube da içerik üreticisiyim. Kanalımın konseptı sadece teknolojik ürünler olmakla beraber kutu açılımları ve detaylı incelemeler yapmaktayım. Benim inancıma göre sosyal medyada zaman öldüren kişilerin aksine forumlarda vakit geçiren insanlardan bir şey öğrenebilip daha doğruya hızlı bir şekilde ulaşabileceğim yönünde. Umarım forum kurallarının dışına çıkmıyorum ( Hatam olursa şimdiden affola ) İlgisini çeken arkadaşların kanalım hakkın öneri, fikirleri veya eleştirilerini çok fazlasıyla önem veren birisi olarak bana en büyük desteği kanalım hakkındaki yorumlarınızı buradan benimle paylaşırsanız çok memnun olurum :)

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Zaman bulunca bakacağım ama galiba yasak emin değilim.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Başarıllar dilerim kapak fotoğraflarındaki fontu değiştirmeni tavsiye ederim.

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir
Öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katılmış birisi olarak kendimi tanıtmak isterim. Ismim Cem Ozer 36 yaşındayım ve yaklaşık 1 seneye yakın süredir düzenli olarak youtube da içerik üreticisiyim. Kanalımın konseptı sadece teknolojik ürünler olmakla beraber kutu açılımları ve detaylı incelemeler yapmaktayım. Benim inancıma göre sosyal medyada zaman öldüren kişilerin aksine forumlarda vakit geçiren insanlardan bir şey öğrenebilip daha doğruya hızlı bir şekilde ulaşabileceğim yönünde. Umarım forum kurallarının dışına çıkmıyorum ( Hatam olursa şimdiden affola ) İlgisini çeken arkadaşların kanalım hakkın öneri, fikirleri veya eleştirilerini çok fazlasıyla önem veren birisi olarak bana en büyük desteği kanalım hakkındaki yorumlarınızı buradan benimle paylaşırsanız çok memnun olurum :)

videolarınızda acaba asusun beyaz scope tklsini incelermisiniz

abone oldum bazı alacağım ürün incelemeleri var

Cem Ozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
cem özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman bulunca bakacağım ama galiba yasak emin değilim.
yasaksa şimdiden özür dilerim. İlginiz için çok teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başarıllar dilerim kapak fotoğraflarındaki fontu değiştirmeni tavsiye ederim.
İlk fırsatta başka bir çalışma yapacağım çok teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

videolarınızda acaba asusun beyaz scope tklsini incelermisiniz

abone oldum bazı alacağım ürün incelemeleri var
çok yakın zamanda asusun başka bir klavyesinin inceleme videosu gelecek, ondan sonra ürünü temin edip incelemeye çalışacağım teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom