Arama sonuçları: *

1. moonshine07

🔥İndirim Tcl 55c6k 55inc 139 Cm Qd Miniled 4k Uhd / 38.399tl / Vatan

İhtiyacı olan kaçırmasın. https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-55c6k-55inc-139-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.html
  2. moonshine07

❌İndirim Bitti! Realme Gt6t 12/256 19.999tl / Hepsiburada

Uzun süredir pazarda olan bir cihaz. Realme markasının ülkeden çekildiğine/el değiştirdiğine dair söylentiler var. Fakat cihaz bu fiyata özellikleri bakımından çok iyi seviyede. Bu fiyata LTPO, parlaklık seviyesi yüksek olan bir ekrana sahip. Snapdragon 7+ Gen 3 chipsete sahip ki 8 gen 2...
  3. moonshine07

Aula Leobog Seiya (Star Vector) Mekanik Klavye Switchi 100 Adet 873tl (Kuponlar Aktif)

Herkese merhaba. Bir süredir aradığım bir switch türüydü fakat stokta yoktu. Şimdi hem stoğa gelmiş hem satıcının sattığı en uygun fiyatlı switch olmuş. Switch hakkında yorum yapmam gerekirse, geçtiğimiz günlerde aldığım Aula F75'in üzerinde geldi ve hem sessiz hem creamy yapıda hem de tok bir...
  4. moonshine07

🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Vatan Bilgisayar'ın Halk Bankası ile yaptığı çok iyi kampanyalardan bir tanesi. Geçtiğimiz kış döneminde 39 bin TL maliyet ile 5070 Ti almıştım benzer kampanyalar ile, şimdi fiyatlar bir tık yüksek seyretmesine rağmen yine de çok iyi fiyatlara düşebiliyor kampanya komboları ile. Bu arada...
  5. moonshine07

❌İndirim Bitti! S25 Edge 12/256 47200tl / 47500tl (Mediamarkt)

Herkese merhaba. Yüksek fiyattan çıkış yapıp satışları düşük olduğu için ciddi şekilde indirim yiyen bir model. 512GB olanı Amazon'da 48500TL civarına satılmıştı, bunun dışında 256GB olan versiyonu da yerine göre 45000TL'ye kadar indirim görmüştü. Şimdi Mediamarkt'ın kendi mağazası ve N11...
  6. moonshine07

Npc Mz2756-B 27" 200hz 1ms Ips Qhd Monitör 5999tl / 3 Taksit

Ürün ve marka hakkında bilgim yok, 19 mayıs'ta satışa açılmış. Fiyatı 2k ips ve 200Hz yenileme hızına sahip panele göre uygun geldi. Pivot yok, sabit ayak. https://amzn.eu/d/0gNINEmm
  7. moonshine07

❌İndirim Bitti! Fazeon X27f330udp 27" Ips 4k165hz Dual / Hb Satıcı / 13999tl Vakıf Visa 12999tl

Yine Fazeon, yine Hepsiburada, yine indirim!!! Şuan Hepsiburada üzerinde Vakıfbank Visa kartlara 10.000TL üstüne 1.000TL indirim uyguluyor. Bu indirimle Fazeon X27F330UDP modeli 12999TL'ye düşüyor ki teknik özelliklere bakıldığında çok cazip bir fiyat. Geçtiğimiz haftalarda 13.600TL seviyesine...
  8. moonshine07

❌İndirim Bitti! Fazeon X27f120qp 27" 2k 120hz Ips Monitör / Hb Satıcılı / 5099tl / Vakıfbank Visa 4599tl

Fazeon'un LG panel kullandığı modellerinden bir tanesi. Teknik özellikler sayfasında 10 bit ve 2000:1 kontrast oranı belirtilmiş. Bu fiyattaki bir IPS panel için fazlasıyla iyi duran veriler. Yorumlarda konsollar için 120HZ VRR desteklediği belirtilmiş. Ayrıca pivot destekleyen bir standa...
  9. moonshine07

Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

Geçtiğimiz aylarda 48" LG C5 modeli Vatan'da 39 - 41 bin TL civarında satılmıştı, fiyatına göre çok kaliteli bir TV modeliydi. Bu senenin modelleri de ön siparişe açılmış ve TV yanında hoparlör hediye ediyorlar. Hoparlörün satış fiyatı 8 bin TL. Vade farksız üç taksit de var. Boyut yeterliyse...
  10. moonshine07

🔥İndirim Gıgabyte Go27q24 26,5" 2k 240hz Qd-Oled Monitör / 23.193tl / 6 Taksit

Herkese merhaba. Gigabyte'ın yeni bütçe odaklı QD-Oled monitörlerinden bir tanesi. Fiyatına göre sunduğu özellikler bence fazlasıyla iyi. Baktığımda fark ettiğim kırpılmış özellikleri tipik parlaklığı 250cd/m yerine 200cd/m seviyesinde tutulmuş, peak parlaklığı 1000cd/m yerine 400cd/m olarak...
  11. moonshine07

Koorui G2741l Kullanıcı Değerlendirmesi

Ürünü, piyasadaki dual monitörler markasına ve özelliklerine göre 13500 – 18000 TL arasında değişirken Amazon.com.tr üzerinden 12.400TL fiyat etiketine sahipken satın aldım. Kampanya ve bonuslar ile bana maliyeti 11.000TL civarında oldu. İlk kısımda teknik özellikler ve internette bulunan renk...
  12. moonshine07

İncehesap Gaming Gecesi | Asus Strix Scope II 96 Wireless (Kampanya Kombosu)

Arkadaşlar merhaba. Az önce gamin gecesi indirimlerini kontrol ederken bir şey fark ettim. Strix Scope II 96 Wireless ürününün ismi hem Asus'un ekipmanını anlat kampanyasında geçiyor hem de geri ödeme kampanyasında. Üstelik Paraf ile 3 taksit ile aldığımda 300TL anneler günü için paraf para...
  13. moonshine07

MSI MAG 274UPDF E16M 27" 4K IPS Mini Led Monitör 23.970,00TL

Herkese merhaba. Bir süre önce ülkemizde satışta olan bir monitördü sonra stokları bitmişti. Bugün tekrar karşıma çıktı. Miniled IPS panelli bir monitör. Renkler konusunda, quantum dot içeren paneli ile çok iddialı duruyor. MSI, ürün özelliklerinde %98 DCI P3, %100 Adobe RGB, %143 SRGB renk...
  14. moonshine07

Bir Maliyetçinin Sistem Upgrade Macerası (Kasım - Nisan Dönemi) (Forum Sağolsun)

Tavsiye üzerine kısaltıp tekrar yayınlayacağım.
  15. moonshine07

🔥İndirim Samsung Shop S25 Ultra İndirimleri (512 GB - 76576,94TL , 1TB - 82276,94TL)

Herkese merhaba. Bir süredir ultra cihazların fiyatlarını takip ediyordum fakat son birkaç ayda iyi zamlandılar. Samsung, kendi online mağazasında birlikte al kampanyaları yapıyor. Orada 512GB cihazın yanına en uygun fiyatlı şarj aletini eklediğinizde fiyat 80 bin civarına düşüyor. Bir de...
  16. moonshine07

MSI Pro B650-A İkinci El Satış Sonrası Hakkaniyetli Karar İçin Yardım

Herkese merhaba. Geçtiğimiz hafta başıma anakart satışı ile ilgili bir olay geldi bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. Konuyu biraz detaylı şekilde anlatacağım ve satış yaptığım arkadaşa yardımcı olup olmamam konusunda görüşlerinize ihtiyacım var. Kasım 2025 döneminde satın almış olduğum...
  17. moonshine07

Türk Telekom Mevcut Kullanıcılar - İndirimli Prime Paketleri (+Hediye Çeki)

Son bir haftadır mevcut kullanıcılara yeni paketlerde güzel indirimler uygulanıyor. Diğer operatörlere göre epey avantajlı paketler var. Özellikle "Yeni Nesil Prime" tarifelerinde sınırsız sosyal medya ve youtube + internet paketi şeklinde paketler mevcut. Kampanyalar kişiye özel olduğu için...
  18. moonshine07

DLSS 4.5 - Dynamic Frame Gen Deneyimi (5070 Ti - 4K)

Herkese merhaba. Uzun süre 4070 Ti Super kullandıktan sonra sadece garanti yenilemek maksadıyla eski kartımı elden uygun fiyata çıkarıp en uygun fiyatlı 5070 Ti modellerinden biri olan Inno3D X3 serisine geçiş yapmıştım. Bu geçişin ardından ise ne performans ne de grafik gücü açısından yeterli...
  19. moonshine07

🔥İndirim S25 Edge 12/256 Mavi ve Siyah Renkler 45999TL - Vatan Bilgisayar

En son bahar indirimlerinde Amazon'da 512GB versiyon 48 49 bandına satılmıştı. Güncel sayılabilecek amiral gemi bir cihaz için iyi fiyat. Takip ettiğim bir model şuana kadar daha uygun haline ben denk gelmedim. https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s25-edge-akilli-telefon.html
  20. moonshine07

MSI B650 Anakart Pin Eğilme Problemi

Herkese iyi akşamlar. Bugün 7500f işlemcimi sökerken sanırım anakart soketindeki iki üç pini eğdim. Bunu da yeni işlemciyi taktıktan sonra tek ram ile boot ederken çift tam ile boot etmemesi üzerine fark ettim. Daha sonra ince bir iğne vasıtasıyla eğilmiş olan pini düzeltmeye çalıştım. Tüm...
Geri