Arama sonuçları: *

1. silentwarrior

Tab S10 Plus İçin Bu Fiyat Normal mi ?

Arkadaşlar sahibindende 30k TL'ye s10+ satan var. Normalde fiyatı 40k tl sitelerde. Bu fiyat normal olabilir mi, yoksa yurtdışı mı cihaz ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-ata-iletisimden-samsung-s10-plus-256-24-ay-garantili-1330440559/detay
  2. silentwarrior

Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

Arkadaşlar ders ve dizi izleme amaçlı tablet almayı düşünüyorum fakat amoled ekranlı tabletlerin yaygın olmadıgını gördüm. Tablet dünyasına yabancı olduğum için merak ettim, farkediyor mu amoled olup olmaması film izlerken falan, sanırım siyahlarda farkediliyordur. Bu arada s10fe plus almayı...
  3. silentwarrior

Vatan Bilgisayar OLED Yanığına 5 Sene Garanti Ne Kadar Güvenilir ?

Arkadaşlar bugün Vatan'da Samsung OLED monitör için ekstra 4000 tl gibi bir rakam karşılığında 5 sene yanık garantisi sunulduğunu öğrendim görevliden. Bu durum pratikte nasıl, gerçekten dediklerinin arkasında duruyorlar mı ? Mantıken firma için hiç karlı bir iş değil bu çünkü 2 seneden sonra...
  4. silentwarrior

Adrenalin yazılımında gaming ve performans sekmesi eksik ?

Arkadaşlar sistemi yeni topladım 9070xt var. Adrenalin aşağıdaki gibi gözüküyor,overclock, gaming gibi sekmeler yok :
  5. silentwarrior

Yardım Hangi anakartı seçmeliyim ? (ikilemde kaldığım anakartlar)

Fiyatları hemen hemen aynı , 9700x işlemciyi 105tdp modunda kullanacağım, aşağıdaki anakartlar arasında kararsız kaldım, testlere göre Asus'un soğutması en iyi çıkıyor , [H3...
  6. silentwarrior

GSKILL 16GB (1x16GB) Ripjaws S5 Siyah Ram AMD'de çalışır mı ?

Aşağıdaki ram AM5 anakartla, Ryzen 7 serisi işlemciyle çalışır mı ? Sanırım EXPO desteği yok. https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-1x16gb-ripjawsv-s5-siyah-ddr5-5200mhz-cl40-1-10v-pc-ram.html
  7. silentwarrior

ViewSonic XG2405-2 vs ASUS VG249Q vs Gigabyte G24F-2 vs MSI Optix MAG245R2

Arkadaşlar bu monitörler arasında kaldım, fiyatları hemen hemen aynı oluyor indirim döneminde, hangisini tavsiye edersiniz ?
Geri