Tablette Amoled Ekran Önemli mi ?

Amoled olmalı mı ?

• Evet Amoled olmalı

Oylar: 4 80.0%
  • Hayır

Oylar: 1 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5
Reaksiyon skoru
118
Arkadaşlar ders ve dizi izleme amaçlı tablet almayı düşünüyorum fakat amoled ekranlı tabletlerin yaygın olmadıgını gördüm. Tablet dünyasına yabancı olduğum için merak ettim, farkediyor mu amoled olup olmaması film izlerken falan, sanırım siyahlarda farkediliyordur. Bu arada s10fe plus almayı düşünüyorum, önerilere açığım.

Arkadaşlar ders ve dizi izleme amaçlı tablet almayı düşünüyorum fakat amoled ekranlı tabletlerin yaygın olmadıgını gördüm. Tablet dünyasına yabancı olduğum için merak ettim, farkediyor mu amoled olup olmaması film izlerken falan, sanırım siyahlarda farkediliyordur. Bu arada s10fe plus almayı düşünüyorum, önerilere açığım.
Yani baya fark var görüntü olarak ama gerek var mı o sana kalmış ben ihtiyaç duymuyorum.

Dizi izleme konusunda çok büyük bir fark var, bunu özellikle yeterince karanlık bir ortamda izlerken anlıyorsunuz. Dizideki sahne karanlıksa telefonun o kısmı parlatmıyor, yani oradan ışık vermiyor. Şahsen ben tabletimde AMOLED ekran olmasını isterdim ama bu kişinin kendi kararı. Ders çalışırken ise etkisi olmuyor diyebilirim. Özellikle çok loş olmayan, pembe dizi tarzı yapımlar izliyorsanız AMOLED olması sizi pek etkilemez. Ancak korku, gerilim ve aksiyon türleri için harika bir özellik.

Paran varsa Tab S11, Tab S10+ falan alabilirsin. Ekran olarak bunlar amoled. Ama ips ekranda çok üzmez. Tft kadar kötü değil ipsler.

Ben şahsen dizi film çok izliyorum tabletten o yüzden ekran önde geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,323
Üyeler
200,345
Son üye
guney0101

Geri