MoNew

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• MoNew
      Ekran kartına veya rame çok bağlı olan bir oyun değil işlemciye bağlı isterse ekran kartın rtx 5090 32 gb olsun
    • MoNew
      MoNew, Tablette Amoled Ekran Önemli mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dizi izleme konusunda çok büyük bir fark var, bunu özellikle yeterince karanlık bir ortamda izlerken anlıyorsunuz. Dizideki sahne karanlıksa telefonun o...
    • MoNew
      MoNew, Vibe Coding Nere Kadar Götürür? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kolay gelsin.
    • MoNew
      Kendi sunucuna çekebilirsin projeyi başka cloud serverlara taşıyabilirsin burada ki önemli olan şey şikayetlerin neyin üzerine olduğu test ortamında...
    • MoNew
      MoNew, Yardım Sizce Bu Ölü Pikselmi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim gözlük derecesi artmış galiba. Xate gibi durakaldım.
    • MoNew
      Teşekkürler, dediğim gibi kendi kullandıklarımı ai ile ekleme yapıp paylaşıyorum benim isteğim motivasyonu vs olsa hani yoktan gelip hiçe gitmese. Çok...
      • 1784420549097.webp
    • MoNew
      Ai kullanarak gerçekleştirdim ve IDE ile yeni tanıştım. Minimax isimli bir yapay zakanın reklamında gördüm hatta 9 Temmuz(?) civarında keşfettim. Kodları...
    • MoNew
      Hataya bağlı. Bakıp, 3-5 satırlık bir şey olduğuna kanaat getirirsem kendim çözerim. Eğer bana angarya iş yaratacak bişeyse, kökeni kavrayıp örn. "veriyi...
    • MoNew
      75 TL'ye Nereden alabilirim? Kota sınırlarında bir fark var mı?
    • MoNew
      12 senelik full stack web developer, sayısız yurtiçi ve yurtdışı şirkette, projede ve konumda çalışmış birisi olarak yazıyorum. Yazılım bitti. Aksini...
    • MoNew
      Hatayla karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz? Hatanın giderilmesi için ona ne yapması gerektiğini mi yoksa şu hatayı düzelt gibi basit talimat mı veriyorsunuz...
    • MoNew
      Sakura eklentisinin CRX Viewer ile kaynak kodlarına bakarsanız, kodlama bilmeyen birinin ücretsiz bir yapay zekayla(gemini - grok - claude) ne kadar...
    • MoNew
      Kullanıcı sayım 100’ü bile geçmedi bana motivasyon kaynağı olmuyor. Mutlu etsin, bir konuşmada benim de böyle bir eklentim var diyebileyim yeter. Ama...
    • MoNew
      Evet evet başlarda şurda şu hata var derken sonralardan bir hatayı çözse başka bir yerden hata çıkmasına sebep oluyor. Kod büyüdükçe hata da artıyor.
    • MoNew
      MoNew, Yeni Random Chat Platformu: Liveglobalchat başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Vibe coding yapmama rağmen sohbet sitesinin ai patlamış gibi olması rahatsız etti. Ayrıca linkler hatalı, OmeTv linki doğru adrese atmıyor. Üstteki link de...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,008
Üyeler
200,818
Son üye
r10dev.net

Geri