Dizi izleme konusunda çok büyük bir fark var, bunu özellikle yeterince karanlık bir ortamda izlerken anlıyorsunuz. Dizideki sahne karanlıksa telefonun o...
Kendi sunucuna çekebilirsin projeyi başka cloud serverlara taşıyabilirsin burada ki önemli olan şey şikayetlerin neyin üzerine olduğu test ortamında...
Teşekkürler, dediğim gibi kendi kullandıklarımı ai ile ekleme yapıp paylaşıyorum benim isteğim motivasyonu vs olsa hani yoktan gelip hiçe gitmese. Çok...
Ai kullanarak gerçekleştirdim ve IDE ile yeni tanıştım. Minimax isimli bir yapay zakanın reklamında gördüm hatta 9 Temmuz(?) civarında keşfettim. Kodları...
Hataya bağlı. Bakıp, 3-5 satırlık bir şey olduğuna kanaat getirirsem kendim çözerim. Eğer bana angarya iş yaratacak bişeyse, kökeni kavrayıp örn. "veriyi...
12 senelik full stack web developer, sayısız yurtiçi ve yurtdışı şirkette, projede ve konumda çalışmış birisi olarak yazıyorum.
Yazılım bitti. Aksini...
Hatayla karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz? Hatanın giderilmesi için ona ne yapması gerektiğini mi yoksa şu hatayı düzelt gibi basit talimat mı veriyorsunuz...
Sakura eklentisinin CRX Viewer ile kaynak kodlarına bakarsanız, kodlama bilmeyen birinin ücretsiz bir yapay zekayla(gemini - grok - claude) ne kadar...
Kullanıcı sayım 100’ü bile geçmedi bana motivasyon kaynağı olmuyor. Mutlu etsin, bir konuşmada benim de böyle bir eklentim var diyebileyim yeter. Ama...
Vibe coding yapmama rağmen sohbet sitesinin ai patlamış gibi olması rahatsız etti. Ayrıca linkler hatalı, OmeTv linki doğru adrese atmıyor.
Üstteki link de...