Dizi izleme konusunda çok büyük bir fark var, bunu özellikle yeterince karanlık bir ortamda izlerken anlıyorsunuz. Dizideki sahne karanlıksa telefonun o kısmı parlatmıyor, yani oradan ışık vermiyor. Şahsen ben tabletimde AMOLED ekran olmasını isterdim ama bu kişinin kendi kararı. Ders çalışırken...
Teşekkürler, dediğim gibi kendi kullandıklarımı ai ile ekleme yapıp paylaşıyorum benim isteğim motivasyonu vs olsa hani yoktan gelip hiçe gitmese. Çok bencilce davranıyorum ama az da olsa bi geri dönüş alabilseydim çok güzel olurdu. Mesela wp eklentisi 82 kullanıcıya ulaşmıştı bi anda 13 e...
Ai kullanarak gerçekleştirdim ve IDE ile yeni tanıştım. Minimax isimli bir yapay zakanın reklamında gördüm hatta 9 Temmuz(?) civarında keşfettim. Kodları yazdırırken bazen yanıtları yarıda kestiği için (şurası eski kodla aynı vs diyordu tabi ben ikisini birleştiremiyordum) promtlarına...
Hatayla karşılaştığınızda ne yapıyorsunuz? Hatanın giderilmesi için ona ne yapması gerektiğini mi yoksa şu hatayı düzelt gibi basit talimat mı veriyorsunuz? Bazen hatalarla karşılaşınca sadece onları çözmek için token hakkım bitiyor.
Sakura eklentisinin CRX Viewer ile kaynak kodlarına bakarsanız, kodlama bilmeyen birinin ücretsiz bir yapay zekayla(gemini - grok - claude) ne kadar zorlanacağını anlarsınız. "Kaynak kodlarını da eklememi istemişlerdi, onu da reddettim. Ben kullanıcı kazanmaya çalışırken neden kodumu lokal...
Kullanıcı sayım 100’ü bile geçmedi bana motivasyon kaynağı olmuyor. Mutlu etsin, bir konuşmada benim de böyle bir eklentim var diyebileyim yeter. Ama olmuyor işte. Forumlarda paylaşmak istedim, VirusTotal linki istediler. Ama doğrulamadan geçmiş eklenti için neden virüs doğrulaması isteniyor...
Vibe coding yapmama rağmen sohbet sitesinin ai patlamış gibi olması rahatsız etti. Ayrıca linkler hatalı, OmeTv linki doğru adrese atmıyor.
Üstteki link de http://omegle/ yazdırıyor.
Merhaba, bir süredir vibe coding yaparak kendim için hayatımı kolaylaştıran bazı eklentiler geliştiriyordum sonra "Başkaları neden kullanmasın?' diye düşünüp birkaçını Google Chrome Web Mağazası'nda paylaştım.
Ama bu sürecin bana ne kattığını sorgulamaya başladım. Kodlama bilmiyorum, kodları...
Merhaba arkadaşlar, AI desteğiyle bir URL yönlendirici geliştirdim ve Chrome Web Mağazası’na yükledim.
Bu tarz bir eklentiye gerçekten ihtiyacı olan ve kullanacak kişiler eklentiyi test edebilir mi?
Eklentinin işlevi kısaca şu: Mesela x.com/gece-nedir adresine gitmek istiyorsunuz ama o site...