Arama sonuçları: *

1. UÇAN TÜRK

Yardım Kulaklığım bağlanmıyor (kod 43)

Öncelikle iyi forumlar. elimde steelseries artic 9 wireless kulaklığım var ilk aldığım gün sıkıntı yoktu sonra bi ara bu hata ile ( Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) ) 1-2 gün kullanamadım sonra düzeldi ve tekrardan aynı hata oldu 1 aydır kullanamıyorum bunun bir çözümü...
  2. UÇAN TÜRK

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Selamlar iyi forumlar. yaklaşık 10-15 bin tl bütçem var ekipmanlarımın hepsi steelseries şimdi kablosuz kulaklık almak istiyorum markayı da steelseries düşünüyorum mikrofonum var benim için ses kalitesi şarj süresi önemli hangi modelini tavsiye edersiniz? tecrübelerinizi aktarırmısınız?
  3. UÇAN TÜRK

Öneri 125 / 250 cc Chopper - Cruiser önerisi

Hocalarım selamlar, bu yıl Mayıs - Haziran ayları gibi a2 ehliyet ve ilk vitesli motosikletimi alacağım. Chopper -Cruiser seçmemin nedeni tarzını aşırı sevip benimsediğim ve boyumun kısa olmasından kaynaklı (163 boy/65 kilo/21 yaş). Şu an mondial ving 50i kullanıyorum, neredeyse 1 yıl oluyor. Bu...
  4. UÇAN TÜRK

Öneri Yeni kasa ve psu önerir misiniz?

İyi forumlar. Şu an güncel olarak imzamdaki sistemi kullanıyorum, kasa ve güç kaynağımı değiştirmek istiyorum. Bütçem 6000-7000 arasında. Uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün istiyorum, üst kısma 360mm sıvı soğutma takabilecek yer olsun istiyorum. Bu fiyatlarda bulabilirsek 850w 80+ gold psu...
  5. UÇAN TÜRK

Öneri 2500-3000 tl civarında kask önerir misiniz??

Selamlar iyi forumlar. Ofisde bir tanıdığım yeni motosiklet aldı ve kask almak istiyor, kafası biraz büyük o yüzden xxl boyutları falan uyar diye düşünüyorum, bütçemiz 2500-3000 arasında, biliyorum çok düşük bir bütçe ama bu bütçe şimdilik, daha sonrasında artçı kaskı olacak ve agv tarzı...
  6. UÇAN TÜRK

Öneri Motosiklet Lastik ile ilgili önerileriniz

Selamlar iyi forumlar. mondial wing 50i modelini kullanıyorum üstünde orjinal fabrika çıkışı ceset lastikle geliyo (cst) boyutları şu şekilde; ön: 90/90-12 arka: 3.50-10 lastik olarak öneriniz ne olacaktır bütcem 2000-2500 tl şimdiden teşekkür ederim. 1697874805 @CoNKeR @blackjacktr
  7. UÇAN TÜRK

Öneri Laptop tavsiyesi istiyorum

İyi forumlar. Laptoplarla ilgili çok bir bilgi sahibi değilim bunun için sizden yardım bekliyorum. Öncelikle bütcem 10.000-12.000 tl arasındadır. kullanma amaçlarım şunlar: İnternette gezme/ Muhasebe ve exel programları kullanma (luca, exel, world) / Vvideo, Film, Dizi izleme ve arada roblox...
  8. UÇAN TÜRK

Windows hakkında birkaç soru

Hocam selamlar windows ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Ben internet kafeden windows 10 pro format attırdım bilgisayarıma haliyle güncelleme falan alamıyorum kırık windows kurdu adam. Şimdi ben windows 11 pro kullanmak isiyorum Şu an windows 11 pro key alsam anahtar ekleme bölümüne girsem...
  9. UÇAN TÜRK

Yardım 2. Monitör ile ilgili

İyi forumlar. yeni aldığım 3060 ti ekran kartımla artık 2. ekranım olan ACER K192HQL monitörü kullanamamaktayım. Aldığım hata "giriş desteklenemiyor" ne yaptıysam nereye baktıysam çözemedim ve artık yeni bir 1080p monitör almayı düşünüyorum, Boyutu hz' si kaç olursa olsun yan ekran olacağı için...
  10. UÇAN TÜRK

Öneri İlk motor için tavsiye istiyorum

İlk defa motosiklet kullanacağım ailem bana kanuni resa 125 aldı ben de kaskımı montumu falan alıcam 5000 tl bütcem var tam takım olarak kask/mont/eldiven/pantolon/ayakkabı önerebilir misiniz. Ayrıca motorumu dışarda tutacağım için zincir kilit/disk kilit ve branda önerir misiniz. (bütce...
  11. UÇAN TÜRK

Sistemim yayın açmak için yeterli mi

İyi forumlar Twitch de yayın açmak istiyorum. İmzamdaki sistemi kullanıyorum internetim türk telekom 50 download 8 upload. Ayrıca kameram yok. Kameraya çok gerek var mı, var ise kamera için öneriniz/tavsiyeniz nedir?
  12. UÇAN TÜRK

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim

Şu an Ryzen 5 7600x işlemcisini ve Msı rx 6500xt ekran kartını kullanıyorum. Nvidia tarafında hangi ekran kartını tercih etmeliyim. bütce 25.000,00 tl (psu 650w 80+ ve kasa küçük ona göre psu dahil bir kasa da önerirseniz sevinirim)
  13. UÇAN TÜRK

Yardım Msı RX 6500 xt için işlemci ve anakart önerisi

Şu an Ryzen 3 3200g, Msı B450 pro m2, 8+8 16 gb 3200 mhz ram, Msı RX 6500 XT ve sharkoon 600w 80+ psu kullanıyorum yaklaşık 7000 tl bütcem var ve PCI-e 4.0 bi anakart ve AMD bir işlemci almak istiyorum fakat karar veremedi ve tavsiye istiyorum. Hangi model anakart ve işlemci almalıyım...
  14. UÇAN TÜRK

1000-1500 TL 1 tb m2 ssd önerisi :D

Bilgisayarıma m2 ssd almak istiyorum. Ne önerebilirsiniz. Bütce 1000-1500 arasında.
Geri