Arama sonuçları: *

• Users: Farukskrc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Farukskrc

Maximum genç kart çıkarma

arkadaşlar maximum genç bankamatik kartı çıkartmak istiyorum ancak nasıl yapacağımı bulamadım. işcepten bankamatik kartı sipariş ettim o bana direk genç bankamatik kartı olarak mı geliyor yoksa normal iş bankası kartı olarak mı?
  2. Farukskrc

Rockstar kod göndermiyor

şifremi unuttum diyip yeni şifre aldığımda kod geldi ama sonradan oyuna girmeye çalıştığımda hesaba girmeye çalıştığımda kod gelmiyor ne yapmalıyım
  3. Farukskrc

1500-2000 tl kablosuz mouse önerisi

Konu başlıktaki gibi arkadaşlar
  4. Farukskrc

Besyo parkuru için asics mi mizuno ayakkabı mı

https://tur.mizuno.com/urun/thunder-blade-z-erkek-voleybol-ayakkabisi-siyah-v1ga237052 arkadaşlar şu modeli almayı düşünüyorum ancak zemini iyi tutar mı emin değilim. salondaki herkes asics kullanıyor ama ben bu modeli beğendim ne yapmalıyım
  5. Farukskrc

Spiderman 2 eski save geri getirme

arkadaşlar ortak hesap satın alarak oynuyordum oyunu ve yüzde 20 kadar oynamıştım hesaba giriş yapamayınca başka hesap verdi satıcı ben bu eski save dosyasını nasıl getirebilirim
  6. Farukskrc

Razer blackshark v2 x cızırtı sorunu

arkadaşlar bu aralar kulaklıkta bir sorun var mesela valorant oynuyorum sıkıntı yok alttan spotify açıyorum bi anda ses cızırtılı olmaya başlıyor sonra kulaklık kablosuyla oynuyorum döndürüyorum jak girişini ses sadece sağdan geliyor cızırtılı geliyor vs bazen düzeliyor. oyunu da bozuyor...
  7. Farukskrc

Ea fc 25 oyuna girmiyor

arkadaşlar fc 25 steam hesabı satın aldım. bunu originse bağlamadan girmenin bir yolu var mı?
  8. Farukskrc

Ea fc 25 oyuna girmiyor

arkadaşlar fc 25 steam hesabı satın aldım. bunu originse bağlamadan girmenin bir yolu var mı?
  9. Farukskrc

10-11k 2. el sistem toplama

arkadaşıma sistem toplicaz arkadaşlar sadece kasa olacak şekilde 10-11k civarı ne önerebilirsiniz?
  10. Farukskrc

steelseries uygulaması açılmıyor

arkadaşlar sorun başlıktaki gibi konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın
  11. Farukskrc

15-20k elektrikli scooter önerisi

arkadaşlar bu fiyat bandında hızı yüksek olan 40 civarı basan ve şarjı uzun süre gidebilen bi scooter öneriniz var mı? benim aklımda bu model var daha iyisi var mıdır...
  12. Farukskrc

the last of us part 1 yeterli vram yok hatası

arkadaşlar oyunu açtığımda şu tarz bir hata alıyorum çözümü nedir pc özelliklerim rtx 2060 i3 12100f 16 gb ram
  13. Farukskrc

athleticzone orjinal mi

arkadaşlar şu ayakkabıyı beğendim ama satıcı güvenilir mi ve orjinal mi ayakkabı. daha önce alışveriş yapan var mı? https://www.pazarama.com/puma-caven-20-unisex-kirmizi-sneaker-ayakkabi-39229023-p-4099686484293
  14. Farukskrc

arkadaşım için 23k sistem önerisi

arkadaşlar 23k sistem önerebilir misiniz arkadaşım için
  15. Farukskrc

wifi adaptör önerisi

arkadaşlar şuanda kullandığım wifi adaptörüm bozuldu modem üst katta en iyi hangi ürün beni kurtarır fp olursa iyi olur
  16. Farukskrc

steam family share ile fc 24 oynamak

arkadaşlar arkadaşım bana family share açacak onun hesaptan fc 24 de online girebilir miyim ultimate team falan
  17. Farukskrc

powerpoint online bulamıyorum

arkadaşlar slayt yapmam gerekiyor ama webde powerpoint online ı bulamıyorum. kapandı mı?
  18. Farukskrc

data frog s80 tuş değiştirme

arkadaşlar gamepad bugün geldi ama tuşların yeri değişik bunların yerini nasıl değiştirebilirim?
  19. Farukskrc

data frog s80 tuş değiştirme

arkadaşlar gamepad bugün geldi ama tuşların yeri değişik bunların yerini nasıl değiştirebilirim?
  20. Farukskrc

26-27k pc tavsiyesi

arkadaşlar 26-27k civarı sistem önerir misiniz
Geri