Arama sonuçları: *

• Users: Alukurt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alukurt

Öneri Ofis-iş laptop önerisi 2024 güncel 20K

Merhabalar, 20k bütçeli 3-4 sene götürebilecek ofiste kullanım amaçlı laptop tavsiyelerinizi rica ederim.
  2. Alukurt

Siz bu iki monitörden hangisini tercih ederdiniz? Neden?

Merhaba, Aşağıdaki 2 monitör arasında kaldım Oled kullanmak istiyorum ama hangisini seçeyim bilemedim. Konsol ve pc de oyun oynuyorum. Eskisi kadar FPS tarzı oyunlar oynamıyorum genel olarak hikayeli oyunlar ve bir de dizi film izlemeyi de çok seviyorum. Bunlar göz önüne alınınca siz olasınız...
  3. Alukurt

DDR5 sisteme geçmeli miyim?

Merhabalar, Başlıkta da yazdığı gibi DDR5 sisteme geçiş yapmalı mıyım ? Yine AMD sistem dizmeyi planlıyorum. Yoksa bir sonraki Ryzen 8'leri falan mı beklemek mantıklı olur? Çok ikilemde kaldım :/ Mevcut sistemim; Anakart MAG X570 TOMAHAWK İşlemci AMD Ryzen 7 5800X Ekran kartı ve RAM RTX4080...
  4. Alukurt

oyun oynarken bilgisayar yeniden başlıyor windows 11

Merhaba Arkadaşlar, Zalım Starfield gamepass pc indirdim oynarken hiç uyarı ses vermeden biz kendini reboot etti. oyun crash oldu herhalde dedim tekrar oyuna girdim bu sefer öncekine göre biraz daha fazla oynayabildim ama yine aynısı oldu bu böyle 3-4 sefer olunca dedim oyun nanay farklı bir...
Geri