Arama sonuçları: *

1. Commender Thorn

Bilgisayar Açılmıyor

Merhabalar, kardeşime bütçemiz yettikçe 2. el temiz bir sistem toplamaya çalıştık fakat aşağıda ki sorunları yaşadım. bu sorunların çözümü içinde bilgili abilerimden kardeşlerimden destek bekliyorum. topladığımız 2.el pc özellikleri: kasa: game power beyaz (sıfır) cpu: R5 3600 stok fanlı...
  2. Commender Thorn

Yardım Gamepower Bull T10 ışık hüzmesi sorunu

Arkadaşlar selam abdullah abinin paylaştığı ekrandan aldım. Gamepower bull t10 modeli Kutu ulaştığında daha önce açılmış gibiydi hiç bir bant falan yoktu kutuyu açıp ekrana baktığımda ise parmak izleri falan vardı. Yorumlara baktım bir kaç kişi daha yaşamış aynı şeyleri fakat sorun şurada...
  3. Commender Thorn

Ruijie ap için güç çıkışı

Arkadaşlar selamlar, Ruijie wifi 6 Access point aldım poe adaptör ve destekli switch olmadığından evde atıl durumda bulunan mi router’ın adaptörünü kullanmak istiyorum. Ruijie ap nin yazan fabrika verisi 12v 1.5A fakat bende ki adaptör 12v 1A. Açacak mı diye denedim açtı güç veriyor ama sormak...
  4. Commender Thorn

HDD yi SSD ye klonlamak(imajlamak) istiyorum

Arkadaşlar selam harddiskimi yeni aldığım nvme ssd ye aktarmak istiyorum. Eskiden imajlama diye geçiyordu ama zamanla klonlama olmuş bu, şuanki sizlere sorum şu bir kaç video gezdim ama adam akıllı klonlama programı bulamadım ya paralı ya çalışmıyor. Sizlerin bildiği kaliteli sağlam ve bedava...
  5. Commender Thorn

Pc kurulumu için yardım gerekiyor

Arkadaşlar selamlar, hayatımda ilk defa sistem topladım allaha şükür borç harç vs yaptık bir şeyler. Bu aşamada yardımınız gerekiyor çünkü overclock yapabilir miyim geçen fotumda arkadaşlar ıgpu falan demişlerdi bu overclock konularında cidden çok bilgisiz kötüyüm 😅 hadi bir şekilde video...
  6. Commender Thorn

Çözüldü✓ Hangi ryzen5 işlemciyi almalıyım

Selamlar arkadaşlar, küçük küçük sistem topluyorum para geldikçe üzerine koyuyorum. Aşağıda benim aldığım ve elimde olan ürünler var. Eğer beraber işlemciyi belirlersek önümüzdeki 4-5 ay daha ben ekran kartı vs alamayacağım belki de temmuzda alabileceğim bilmiyorum(allahın işi belli mi olur...
  7. Commender Thorn

Yardım 2000-2500 lira bütçeye oyun bilgisayarı için amd ? intel ?

2000-2500 lira işlemci için bütçem var oyun bilgisayarı topluyorum. Sizce amd yada intelin hangi serisini almalıyım. Anakart içinde 2500 ü aşamam tavsiyeniz var mı onun içinde? Elimde bulunanlar; kasa, 3600mhz 16gb ddr4 ram, klavye mouse kulaklık ve 1tb m2 pcı4.0 ssd var.
Geri