Arama sonuçları: *

• Users: Ziraeal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ziraeal

Sistem açılırken bir süre siyah ekranda kalıp öyle açılıyor

Merhaba. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, sistemi açıyorum anakartın logosu çıkıyor falan ondan sonra direkt şifre ekranı geliyordu ama şimdi bir 15sn kadar siyah ekranda bekleyip öyle geliyor şifre ekranı. Başlangıç uygulamalarının hepsi devre dışı. Sorun neden kaynaklı olabilir...
  2. Ziraeal

Yardım Klavyenin altı için kauçuk yada silikon tarzı bir şey nerden bulabilirim?

Klavyenin altında yapışık olan lastiklerden birisi aşındığı için sallanıyor, bu tarz bir lastik baktım ama bulamadım nerden bulabilirim?
  3. Ziraeal

Yardım COD WARZONE 2 ayarları kısmama rağmen fps değişmiyor.

Merhaba Ryzen 5 5600 rx6700xt sistem kullanıyorum. Ayarlar extreme yapıncada 100-110 ayarları low yapıncada 100-110 fps alıyorum. Şu videodaki arkadaş benimle aynı sisteme sahip oynadığı tüm oyunları bende denedim birebir aynı sonuçları alıyorum mesela cs go lowda birebir aynı fpsleri alıyorum...
  4. Ziraeal

Ryzen 5 5600 CPU ratio 44 den yukarı değer girilmiyor yardım

B450 Tomahawk anakartım. Manuel oc ile 4650 mhz yapmak istiyorum ama cpu ratio bölümünde 44 den fazla değer yazınca kırmızı oluyor yazı sorun ne dir ?
  5. Ziraeal

Mizar MZ60 kullanan arkadaşlar nasıl ss alıyorsunuz?

Merhaba windows artı prtsc tusu ss almıyor baska tam boy klavye takıyorum onda alıyor nasıl ss alıyorsunuz siz? Mizar değilde 60 boy klavye kullanan herhangi bir arkadaşta cevaplarsa sevinirim.
  6. Ziraeal

Max 800 tl F/P oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba bu bütçede f p kulaklık lazım,anakartımın ses kartı öyle ahım şahım değil oyuzden 2. el ses kartlı önerilerede açığım
  7. Ziraeal

B450m k II ile b450 tomahawk değişince format gerekir mi?

Eski sistemimde tomahawk var, yeni sistemde giriş seciyesi b450 mk var, eski sistemde önemli prpgramlar var. Anakartları değişirsem Format atmadan kullanabilirmiyim veri kaybı olmadan? Kimisi format şart diyor kimisi chipsetler aynı olduğu için sorun olmaz diyor varmı bilen?
  8. Ziraeal

6700XT FURMARK Sonucu Normal Mi?

Merhaba sistemi bugün aldım furmark sonuçları bu şekilde normal mi genelde 119-125k arası almış bu kart benim ki bir tık düşük sanki nedendir?
  9. Ziraeal

Yardım Minecraft kendi serverimi nasıl kurarım

Küçük bir server kurup yavaş yavaş büyütmek istiyorum, hostta alabilirim, kendi sistemimide server yapabilirim sistemim iyi sayılır. Bu konularda bilgi vercek varsa dc den ekleyebilir mi? Ziraeal#0028
  10. Ziraeal

60 boy klavyeye uygun kaliteli keycaps önerir misiniz??

Selam, Mizar mz60 kullanıyorum bu klavyeye mümkünse pbt olan kaliteli keycaps önerir misiniz? klavye düzeni UK.
  11. Ziraeal

Yardım Asus Prime B450 M K II yerine MSI B450 tomahawk takılır mı?

Merhaba 6700xt ve ryzen 5600 işlemcili bir sistem aldım daha gelmedi. İçindeki anakart asus prime b450 M K II ve 2 ram slotu var. Benim şuan kullandığım pcnin anakartı MSI B450 Tomahawk (Max olan model değil düz Tomahawk) Bunu yeni sisteme taktığımda daha fazla ram slotu dışında ne gibi artısı...
  12. Ziraeal

Mizar mz60 a cherry brown switch takılır mı?

Merhaba mizar mz60 mechanical olan model aldım yedek olarak cherry browm switch alıcam uyumlu olur mu? 1675971612 @ardaaaq
  13. Ziraeal

Öneri Max 1000tl Mouse önerisi

Merhaba bu bütçeye kablosuz arıyorum 500 civarına kablolu bir şey de olabilir.
  14. Ziraeal

Mizar Mz60 Gateron Brown VS Durgod K310 Cherry mx brown

İki klavye arasında kaldım. İçimden rgb ve şıklığı için mizar geçiyor ama durgod keycaps ve switch olarak daha kaliteli ve tam boy, karar veremiyorum. Yüzde 60 boya alışamam diye endişeleniyorum. Rgbden feragat edip durgod almaya değer mi?
  15. Ziraeal

Xboz series s Forza horizon 5 kendi kendine silindi

Normal bi sekilde konsolu kapatmıştım. Bugun açtığımda 110 gb lik oyun silinmiş tekrar indirmek zorunda kaldım. Evde baska kiside yok silecek, nasıl oluyorda kendi kendine siliniyor? 1669327672 ?
  16. Ziraeal

Xbox oyun arkadaşı arıyorum.

Gamepass ultimate ve bir çok oyunum mevcut. Yaşım 21 takılıcak kafa dengi birileri varsa eklesin dc den HimmeLRT#6079 Bu ara dying light 2 oynayan biri olursa iyi olur.
  17. Ziraeal

Dying light 2 oyun arkadaşı arıyorum

Yeni başladım dc den ekleyebilirsiniz oyun sonunu getirecek kafa dengi birini arıyorum. Dc HimmeLRT#6079
Geri