Arama sonuçları: *

1. W

Yatırım için altın mı yoksa ppf mi (para piyasası fonu) ?

Aylık 40 bin tl yatırım için 28-30 k altın alıp gerisini ppf mi yapmak daha mantıklı olur yoksa yarı yarıya mı yapmak daha iyi olur öneriniz nedir ? Daha mantıklı önerileri olan varsa yazarsa sevinirim.
  2. W

Hangi akıllı saat daha mantıklı olur ?

Huawei watch fit 3 mü yoksa samsung galaxy watch fe mi ? Watch fit 3 3800 tl Watch fe 6500 tl Aradaki fiyat farkına değiyor mu ?
  3. W

Saat alabileceğim güvenilir site ?

https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-citizen-nj0151-88l-erkek-kol-saati-fiyatlari,2204459751 bu saati armada saat üzerinden almayı düşünüyordum ama ekşi sözlükte bu firma hakkındaki yazılar yüzünden vazgeçtim , önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı ?
  4. W

Squad alınır mı sizce ?

70 saatlik Insurgency geçmişim var , squad almayı düşünüyorum sizce alınır mı , sarıyor mu ? Oyuna çabuk alışabilir miyim ?
  5. W

Akıllı saat önerisi ? (2-4k)

Fitness eğitmeniyim , hem kendi antrenmanlarım için hem de verdiğim özel derslerde kronometre vs. için kullanabileceğim bir saat önerisi istiyorum çok ileri teknoloji veya lüks olmasına gerek yok,bu attığım saatlerden hangisi daha mantıklı olur sizce , huawei fiyat farkına değecek bir saat mi ...
  6. W

Peugeot rifterdan toyota corollaya geçmek mantıklı mı ?

2023 peugeot rifter gt den toyota corolla 1.8 hybrid flame 140 hp ye geçmek mantıklı mı sizce ?
  7. W

Adını feriha koydum nasıl bir dizi , izlenir mi ?

Başlasam sarar mı sizce yorumlarınızı bekliyorum
  8. W

500-800 tl arası mouse önerisi ?

Bu fiyat aralığında oyun amaçlı ne alabilirim idarelik
  9. W

Metin2 pvp server önerisi ?

1-105 veya 1-120 orta emek tarzında online yüksek bi server var mı önerebileceğiniz ?
  10. W

Windows 11 kurarken bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz ?

Hem yükleyeceğim disk gözükmüyor hem de böyle bir hata alıyorum nasıl çözerim bunu ?
  11. W

İso dosyasını neden bu kadar yavaş indiriyor ?

1000 megabit hızında internetim olmasına rağmen neden bu kadar yavaş indiriyorum , microsoftun sitesinden başka indirebileceğim bir yer var mı ?
  12. W

H.o mu G.o mu sizce ?

Arkadaşa 9 taksitle bunu aldırdım sizce iyi midir ? https://www.gaming.gen.tr/urun/724293/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv010-gaming-intel-core-i5-13450hx-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx-5050-8gb-115w-16-inc-full-hd-165hz-ips-level-freedos-gaming-laptop/
  13. W

50k bütçe ile alabileceğim daha iyi bir laptop var mı ?

https://ty.gl/cqvjheobpx2pb Bu fiyata daha iyi bir önerisi olan var mı ?
  14. W

45-50 k arası gaming laptop önerisi ?

Ekran kartı iyi bir model olursa sevinirim
  15. W

Lol pbe sıra bekleme sorunu nasıl çözülür ?

Tft yeni sete bakmak için pbeden giriş yapmak istiyorum ancak sıraya koyuyor ve sıra ilerlemiyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  16. W

Yazlık ve kışlık lastik ölçüleri birebir aynı olmak zorunda mı ?

Peugeot rifter 2023 aracımız var şu an üstündeki lastiklerin ölçüsü 215/60r/17 , kışlık lastik bakıyorum ikinci el ama aynı ölçüleri bulamıyorum
  17. W

Bu fiyat bandında daha iyi soğutucu var mı ? (Thermalright Assassin Spirit 120)

https://www.gaming.gen.tr/urun/407574/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bu fiyatlara daha iyi bir kule tipi soğutucu var mı , intel i5 13400f için bakıyorum ?
  18. W

Keyifli metin2 pvp önerisi ?

Hem legale oynanacak hem de keyifli sayılabilecek bir pvp önerebilecek var mı ?
  19. W

Ps 4 için nereden oyun temin edebilirim ?

Yıllardır sadece pc kullandığım için playstationa pek hakim değilim , babam kardeşim için ortağından ps4 almış içinde fifa 25,20 tarzında bi kaç oyun var ama gta 5 falan almayı düşünüyorum cd olarak mı temin etmeliyim yoksa dijital olarak mı almak daha iyi olur ?
  20. W

Pc oyun kolu önerir misiniz 1-1.5 k arası ?

Akşamları fifa,mortal kombat falan oynamak için 1000-1500 tl arasında pc kolu önerir misiniz ? 2.el almak mantıklı olur mu sizce ?
Geri