Arama sonuçları: *

• Users: sefaaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Teknoryadan pc aldım garanti süresi önceden başlamış görünüyor.

Merhaba arkadaşlar Teknoryadan asus laptop aldım seri numarasını asusta sorguladıgım 08/08/2025 Te garanti başlamış görünüyor ancak ben ürünü 28 kasımda aldım Asus müşteri hizmetlerini aradığımda ise bana ürün 8 ayda başlamış görünüyor dedi yetkili satınıcızdan aldım diye söylediğimde Gpn...
  2. S

Yeni bilgisayarımı internete bağlayamıyorum

Arkadaşlar vatandan sıfır toplama bilgisayar aldım ancak internete bağlanmıyor internet kablosu takılı olduğu halde Freedos geldi bilgisayar Windows 10 kurdum bilgisayara ne yaptıysam bağlayamadım yardımcı olur musunuz anakartım MSI PRO H610M-G budur
  3. S

Asus marka mouse önerisi.

merhaba arkadaşlar 600-1400 arası asus marka olmak şartıyla mouse önerisi yaparmısınız hem kablolu hem kablosuz kullanım için uygun olursa iyi olur.
  4. S

400-600 arası kule tipi soğutucu önerisi.

Arkadaşlar merhaba ryzen 5 5600 işlemcim var buna kule tipi soğutucu lazım çok ısınıyor deneyimlediğiniz veya sağlam bildiğiniz markalar varsa söylerseniz sevinirim. Bütçe 600-700 arası maks.
  5. S

Asus Mouse Önerisi 700-800 arası

Arkadaşlar ASUS ROG Strix Scope RX Red Switch klavyeyi aldım da asustan mouse almak istiyorum seti olması amaçlı bütçem 700-800 arası çıkar. Teşekkürler şimdiden.
  6. S

monitör önerisi 3000-4000 arası

Arkadaşlar monitör tavsiye eder misiniz ıps panel ve 23 ınç olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
  7. S

Vok-Friday 2 Cpu sıcaklığı 80 dereceleri görüyor.Sizce sorunu ne olabilir?

Arkadaşlar Merhaba.Vok Friday 2 sistemi anakartı b550m-k ile değiştirip almıştım.Bugün sistem geldi ve valorantta yüksek veya düşük ayar farketmeden işlemcinin(5600) sıcaklığı 80 derecelere ulaşıyor.Ortalama 75 76 derece görüyor işlemci.Bu sizce normal midir?Değil ise çözümü sizce ne olabilir?
  8. S

144 hz veya 144hz üstü monitör önerisi

Beyler merhaba V.o.k firday 2 sistemi aldım bana 144 hz üstü monitör lazım 4500 maks zorlarsam 5 olur sorun değil. IPS panel olursa sevinirim birde sıkıntısız modeller olursa iyi olur teşekkürler.
  9. S

Asus VG259QM monitör alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-vg259qm-24-5-280hz-1ms-hdmi-display-gsync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000TIXXQ?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.25.4 bildiğiniz bir sıkıntısı falana varmıdır acaba ?
Geri